ΜΟΔΑ

Το τέλειο λευκό T-Shirt για το σώμα σου (και πώς θα το εντοπίσεις)

8 λευκά t-shirts για να βρεις αυτό που λείπει από τη δική σου ντουλάπα.

Ένα καλό λευκό T-Shirt είναι στην ντουλάπα σου ότι και ένας καλός μέσος στην αγαπημένη σου ποδοσφαιρική ομάδα. Δεν κλέβει ποτέ τις εντυπώσεις αλλά βάζει τις βάσεις για να το κάνουν οι υπόλοιποι. Επομένως, πρέπει να βρεις κι εσύ το ιδανικό λευκό t-shirt που θα ταιριάζει με τα jeans αλλά και με το κοστούμι σου, που να μπορείς να φορέσεις με τη βερμούδα σου αλλά και με το blazer και να έχεις ένα ολοκληρωμένο και στυλάτο outfit, όπως αυτό του Ryan Gosling που είδες παραπάνω.

Πώς όμως βρίσκεις αυτό το t-shirt το σωστό; Τι πρέπει να προσέξεις; Η εφαρμογή, το ύφασμα, η λαιμόκοψη, το μήκος και τα μανίκια είναι τα βασικά που θα δώσουν στο εκάστοτε λευκό t-shirt όλα εκείνα τα χαρακτηριστικά που θα το κάνουν ιδανικό. Γι’ αυτό, τώρα που έχουμε καλοκαιρινές εκπτώσεις, είναι ευκαιρία να βρεις έναν αντικαταστάτη αυτού που ήδη έχεις, να επενδύσεις σε μία εναλλακτική ή απλά επιτέλους να καταλήξεις στο αγαπημένο σου που θα αγοράσεις σε τριάδα, μη τυχόν και δεν το βρεις όταν σου γαργιάσει το πρώτο.

Intimissimi

Ένα λευκό t-shirt με V λαιμόκοψη είναι σίγουρα απαραίτητο στην ντουλάπα σου. Με ραφές σχεδόν ανεπαίσθητες και αντιβακτηριακό ύφασμα που αφήνει την επιδερμίδα σου να αναπνέει και σου προσφέρει στεγνή αίσθηση, αυτό το t-shirt θα σου φανεί χρήσιμο ακόμα και για τις επίσημες εμφανίσεις με το κοστούμι σου που θες να αντικαταστήσεις το πουκάμισο.

Benetton

Ένα twist στο λευκό t-shirt μπορείς να δώσεις με δύο τρόπους. Ο ένας είναι το μικρό τσεπάκι που μπορεί να έχει στη μία μεριά (ο άλλος είναι με logo stamps και θα τον δεις πιο κάτω), το οποίο το κάνει να ξεφύγει από τα όρια που το καθιστούν ένα απλό φανελάκι αλλά δεν μοιάζει έτοιμο να ταιριάξει με το καλό σου παντελόνι. Είναι αυτό που χρειάζεσαι για τις μέρες που θες να έχεις ένα απλό ντύσιμο, αν είναι δυνατόν μόνο με το τζιν παντελόνι ή τη βερμούδα σου.

James Perse

Ο συνδυασμός του βαμβακερού με το jersey υφάσματος είναι ιδανικός για ένα ένα λευκό t-shirt σε κλασσική γραμμή. Είναι ανθεκτικό και απαλό στην αίσθηση, ενώ μπορείς να το φοράς με τα jeans και τις βερμούδες αλλά και με τα chinos ή τα blazers.

Mango

Μία cool εκδοχή και άκρως καλοκαιρινή για το λευκό t-shirt είναι να είναι από λινό ύφασμα, όπως αυτό από τα Mango. Είναι άνετο και με μικρά ανοίγματα στα πλαϊνά και σίγουρα θα γίνει το αγαπημένο σου στο νησί, αφού με την ίδια ευκολία που θα το φοράς με το μαγιό σου, θα το φοράς και με την cargo βερμούδα σου.

American Vintage

Ένα t-shirt με χαλαρή εφαρμογή, και μαλακό ύφασμα για εσένα που προτιμάς τις πιο loose γραμμές και γενικά είσαι φανατικός της άνεσης στο ντύσιμο. Αυτό το t-shirt λοιπόν, είναι ό,τι χρειάζεσαι για να έχεις πάντα τη σωστή μπλούζα για τα καθημερινά σου outfit.

Diesel

Αν θες  μία trendy εκδοχή και στο λευκό t-shirt, τότε αυτό είναι σίγουρα ένα που πρέπει να λάβεις υπ’ όψη σου. Είναι βαμβακερό, έχει άνετη εφαρμογή και αυτό που το ξεχωρίζει είναι το ελαφρύ λάστιχο στο τελείωμα που σίγουρα δεν θα περάσει απαρατήρητο.

Zara

Τα oversized t-shirts δεν είναι για όλους αλλά αν μπορείς να τα υποστηρίξεις με το στιλ και το σώμα σου, τότε είναι πάντα ευπρόσδεκτα. Φρόντισε να βρεις ένα με σταθερό σχετικά ύφασμα, όπως αυτό το βαμβακερό από το Zara και δεν θα το αποχωριστείς όλο το καλοκαίρι.

Levi’s

Επειδή η εποχή των branded logos επανήλθε, μπορείς να έχεις ένα από τα κλασσικά κι αγαπημένα στη συλλογή σου, όπως αυτό με την στάμπα Levi’s που έχει κλασική εφαρμογή και γραμμή για να ταιριάζει φυσικά με τα jeans σου.