ΜΟΔΑ

Valentine’s Day: Tα ‘αναπάντεχα’ μέρη για να της δώσεις το δώρο της

Φέτος, του Αγίου Βαλεντίνου παίξε μία παραλλαγή του χαμένου θησαυρού.

Αν το 2018, λοιπόν, είναι η χρονιά που θα παίξεις το παιχνίδι του Βαλεντίνου και θες να κάνεις το κορίτσι σου να νιώσει όμορφα (μεταξύ μας, δύσκολα θα σου φέρει στο κεφάλι δώρο επειδή θα της το δώσεις στις 14 Φεβρουαρίου), να γελάσει και να θυμηθεί ότι στο σχολείο ο Άγιος Βαλεντίνος σήμαινε αρκουδάκι και σοκολάτα ενώ τώρα δαχτυλίδι ή βραχιόλι, τότε κάνε το σωστά ή μάλλον διαφορετικά.

Μην οργανώσεις δείπνο για δύο και μη βάλεις το δώρο στο ποτήρι της σαμπάνιας. Υπάρχουν, τόσα μέρη μέσα στο σπίτι που μπορείς να το κρύψεις και εκείνη μαζί με το δώρο να έχει και τη χαρά της ανακάλυψης. Σκέψου τις κινήσεις που κάνει κάθε μέρα, αυτές που είναι σχεδόν πάντα οι ίδιες, βρες σημεία στο σπίτι που είναι αδύνατον να μη βρεθεί κοντά τους, μπέρδεψέ τη, αιφνιδίασέ τη και χάρισέ της ένα κόσμημα από την Valentine’s Collection της PANDORA.

Κάπου ανάμεσα στα βιβλία

(Φωτογραφίες: Νικόλας Μάστορας)

Τα κορίτσια που αγαπούν τα βιβλία δεν μπορεί να μην πλησιάσουν τη βιβλιοθήκη ή να μην έχουν ένα στο κομοδίνο τους. Κρύψε ανάμεσα στο αγαπημένο της μυθιστόρημα το δώρο της και αν η μέρα περνά κι εκείνη δεν έχει πλησιάσει, ζήτα της να πάει να στο φέρει με τη δικαιολογία ότι θες να το διαβάσεις κι εσύ. Εντάξει, στην αρχή δεν θα σε πιστέψει αλλά θα πάει για να δει τι θα κάνεις.

Στο κομοδίνο, δίπλα στο κινητό-ξυπνητήρι

 

Ξύπνησέ τη γλυκά και ακούμπησε το δώρο της πάνω στο κινητό της. Όταν χτυπήσει το ξυπνητήρι θα το πάρει στα χέρια της αναγκαστικά και όσο να πεις δεν βρίσκει κάθε μέρα δίπλα της ένα pendant, επομένως μάλλον θα χαρεί και θα της φτιάξει τη μέρα.

Στο πρωινό της

Αν είσαι έτοιμος για λίγο κόπο παραπάνω, ξύπνα πιο νωρίς και φτιάξε πρωινό. Δημητριακά και καφές αρκούν για να ”κρύψεις” το δώρο της, δεν χρειάζεται να ετοιμάσεις μπουφέ σαν αυτούς που βλέπεις στις διαφημίσεις. Πρώτο στάδιο απορία που έφτιαξες πρωινό, δεύτερο στάδιο ευχαρίστηση, τρίτο στάδιο η χαρά της ανακάλυψης.

Στο νεσεσέρ με τα καλλυντικά της

Το ανοίγει πάντα το πρωί πριν φύγει από το σπίτι. Πιθανότατα να το παίρνει μαζί της αν δεν προλάβει να μακιγιαριστεί και φαντάσου τη χαρά της όταν μέσα σε όλα αυτά που δεν ξέρεις καν σε τι χρησιμεύουν βρει και ένα δαχτυλίδι. Τσέκαρε τις κινήσεις της και αυτοσχεδίασε με το που και πώς θα κρύψεις το δώρο σου.

Στο μπρελόκ με το κλειδιά της

Δεν γίνεται να βγει από το σπίτι αν δεν πάρει τα κλειδιά της. Επομένως, το μπρελόκ είναι μία πολύ καλή κρυψώνα αν το δώρο είναι βραχιόλι ή και δαχτυλίδι. Μπορεί να μην το πάρει είδηση αμέσως και να χρειαστεί να ακούσεις το ουρλιαχτό και το ευχαριστώ από το τηλέφωνο, αλλά θα τα έχεις πάει καλά με το συναίσθημα της έκπληξης.

Μέσα στο ψυγείο

Αν δεν έχετε πάει super market τότε το ψυγείο είναι μία πρωτότυπη κρυψώνα. Σίγουρα θα γελάσει, αφού ποιος περιμένει να βρει ένα κουτί από κόσμημα στο ψυγείο αλλά θα έχεις κερδίσει τις εντυπώσεις. Καθάρισε ένα ράφι, υπολόγισε ποιο φαίνεται καλύτερα από το οπτικό της πεδίο και άσε εκεί το δώρο σου. Βρες στη Valentine’s Collection της PANDORA το ιδανικό και δείξε της τι μπορείς να σκεφτείς για να την ευχαριστήσεις.

Είμαι σίγουρη ότι μπορείς να σκεφτείς πολλά ακόμα περίεργα μέρη μέσα στο σπίτι σου, το δικό της ή το δικό σας που μπορείς να βάλεις το δώρο και θα κερδίσεις τις εντυπώσεις.

 

Δύο tips ακόμα

> Από 5-14 Φεβρουαρίου, με αγορές από 59€ και άνω, συμπεριλαμβανομένου τουλάχιστον ενός κοσμήματος από τη συλλογή Valentines, μπαίνεις στη κλήρωση για ένα μαγικό 2ημερο σε Tree House! Η ενέργεια θα ισχύει σε όλα τα PANDORA Concept Stores. Το Σάββατο 10 Φεβρουαρίου, 12.00 – 17.00, σας περιμένουμε με πολλά happenings κι εκπλήξεις στα Athens Mall και Mediterranean Cosmos!!! Photobooths με Love messages, Love Quiz, vip παρουσίες και φυσικά το διαγωνισμό μας!

> Ανακαλύψτε το τέλειο δώρο με τη βοήθεια του Gift Finder της PANDORA: Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε το www.pandora.net και τη σελίδα PΑΝDORA Greece στο Facebook www.facebook.com/PandoraGreece ή για τις online αγορές σας το www.pandorashop.gr.

Pandora Concept Stores Info

> ΑΘΗΝΑ: ΣΥΝΤΑΓΜΑ, ΕΡΜΟΥ 37, ΤΗΛ: 210 3232644 | ΣΥΝΤΑΓΜΑ, ΕΡΜΟΥ 7, ΤΗΛ: 210 3229930 | ΓΛΥΦΑΔΑ, ΑΓΓ. ΜΕΤΑΞΑ 10 & ΔΟΥΣΜΑΝΗ, ΤΗΛ: 210 8949650 | ΚΗΦΙΣΙΑ, ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗ 3, ΤΗΛ: 210 8014479 | “ΤHE MALL ATHENS”, ΤΗΛ: 210 6104519 | ΠΕΙΡΑΙΑΣ: ΛΕΩΦ. ΒΑΣΙΛΕΩΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ 17Α, ΤΗΛ: 210 4178915

> ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: MEDITERRANEAN COSMOS, ΤΗΛ: 2310 489572 | ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΩΣ 88, ΤΗΛ: 2310 241225

> ΛΑΡΙΣΑ: ΚΟΥΜΑ 19, ΤΗΛ: 2410 250275

> ΚΡΗΤΗ: ΧΑΝΙΑ, ΜΟΥΣΟΥΡΩΝ 57 & ΧΑΤΖ. ΓΙΑΝΝΑΡΗ, ΤΗΛ: 28210 08716

> ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ: Γ. ΝΟΜΙΚΟΥ. ΦΗΡΑ, ΤΗΛ: 22860 36182

> ΠΑΤΡΑ: ΑΓ. ΝΙΚΟΛΑΟΥ 2 & ΑΓ. ΑΝΔΡΕΟΥ 67, ΤΗΛ: 2610 623175

> ΚΑΛΑΜΑΤΑ: ΑΡΙΣΤΟΜΕΝΟΥΣ 48, ΤΗΛ: 27210 24065

> ΜΥΚΟΝΟΣ: ΠΛ. ΑΓΙΑΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ, ΤΗΛ: 22890 23863

> ΗΡΑΚΛΕΙΟ: ΔΑΙΔΑΛΟΥ 4, ΤΗΛ: 2810 223344