Είσαι έτοιμος να δεις το μέλλον έτσι όπως δεν το φαντάζεσαι;

Tο 2016 η εικόνα του μέλλοντος που έχει ο κάθε ένας μας, τόσο σε προσωπικό όσο και σε συλλογικό επίπεδο, δεν είναι ίδια. Όπως και το παπούτσι Tubular το οποίο δεν μοιάζει με κανένα άλλο.
SHARES

Πώς θα σου φαινόταν αν το μέλλον που έχεις στο μυαλό σου δεν έχει καμία σχέση με ότι ξέρεις μέχρι τώρα; Αυτό ακριβώς μας λέει η νέα καμπάνια FUTURE των adidas Originals. Ναυαρχίδα της είναι οι νέοι δημιουργοί αλλά και άνθρωποι από διαφορετικά backgrounds που έχουν όμως ένα κοινό στοιχείο. Κοιτούν στα μάτια το μέλλον, έχουν τον αέρα της ανεξαρτησίας και της αυτοπεποίθησης της μοναδικότητάς τους και μας προ(σ)καλούν να κάνουμε το ίδιο.

Για να αλλάξεις κάτι που όλοι θεωρούν αυτονόητο σαν έννοια θέλει πολύ προσπάθεια μα πάνω από όλα ανοιχτό μυαλό. Ανοιχτό μυαλό σαν αυτό που διαθέτει η νέα γενιά. Μόνο όταν κάποιος δεν επηρεάζεται από το παρελθόν και αψηφά τις προσταγές της κοινωνίας προχωράει μπροστά, αλλάζει τα δεδομένα και γίνεται πρωτοπόρος.

Η προσωπική φιλοδοξία που έχει κάθε ένας μας είναι το κλειδί για να ικανοποιήσουμε και να πραγματοποιήσουμε το μέλλον που έχουμε οραματιστεί. Τα μέσα για να το υλοποιήσουμε είναι η 'θέληση' και το 'πιστεύω' σε αυτό που κάνουμε και θεωρούμε.

 

Αυτά είχε και σαν εφόδια ο Ιάσονας Μανδηλάς και κατάφερε όχι μόνο να πετύχει αλλά και να διαμορφώσει το μέλλον του όπως ακριβώς το είχε φανταστεί.

“Το πιο σημαντικό πράγμα που έχω μάθει στη ζωή μου είναι ένα: ψάξε βαθιά μέσα σου να δεις τι σε κάνει πραγματικά ευτυχισμένο και όταν το βρεις μην αφήσεις τίποτα και κανέναν να μπει ανάμεσα σε εσένα και τον στόχο σου! Μπορείς να αλλάξεις και να διαμορφώσεις το μέλλον σου, είναι στο χέρι του καθενός να ακολουθήσει τα όνειρα του. ΤΊΠΟΤΑ δεν είναι αδύνατον αν πραγματικά μέσα σου το θες και το πιστεύεις. Η 'θέληση' και το 'πιστεύω' είναι τα δυνατότερα και σημαντικότερα εφόδια. Αν χρειαστεί να αλλάξεις όλη σου την ζωή για να φτάσεις τον στόχο και να είσαι πραγματικά ευτυχισμένος κάν' το όσο δύσκολο κι αν είναι! Εγώ το έκανα και πραγματικά άξιζε"!

Ο Ιάσονας δεν είναι απλά ένας άνθρωπος που κατάφερε να αλλάξει το μέλλον του μέσα από τον τρόπο ζωής του και τον πρωταθλητισμό αλλά είναι ένας πραγματικός influencer στον τρόπο που ενσαρκώνει το διαφορετικό και την αλλαγή. "Ήταν μία ευχάριστη έκπληξη για εμένα και δεν σκέφτηκα λεπτό πριν πω το ΝΑΙ ! Η συνεργασία αυτή είναι πραγματικά ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα".

Το project αυτό δεν θα μπορούσε να μην συνοδεύεται από ένα παπούτσι ορόσημο το οποίο δεν θα έμοιαζε σε τίποτα με ότι ξέρουμε και έχουμε δει μέχρι τώρα. Ένα fashion-forward παπούτσι, βασικά ΤΟ ΠΙΟ fashion-forward παπούτσι των adidas Originals που παρουσιάστηκε επίσημα πριν από μερικούς μήνες. Φυσικά το ADIDAS Tubular αποτελεί επιλογή του Ιάσονα Μανδηλά ο οποίος δεν το αποχωρίζεται ποτέ.

Η καμπάνια FUTURE των adidas Originals συμβολίζει την άρνηση σε ό,τι μας επιβάλλεται από τους άλλους. Μια νέα γενιά καλείται να δημιουργήσει το μέλλον της αγνοώντας όλες τις προσδοκίες της κοινωνίας για αυτήν.

 

Το μέλλον δεν είναι απειλητικό. Κοιτάζοντας μπροστά δεν ξεχνάμε το παρελθόν. Ο καλύτερος τρόπος για να προβλέψεις το μέλλον είναι να το δημιουργήσεις. Ειδικά σε αυτή τη δύσκολη εποχή για τη χώρα μας και όλες τις προκλήσεις που αντιμετωπίζουμε καθημερινά, η καμπάνια FUTURE μας δίνει το κίνητρο να αποκτήσουμε πιο αισιόδοξη ματιά προς το μέλλον και να καταλάβουμε πως δεν είμαστε μόνοι. Αρωγοί είναι το μυαλό μας αλλά και το adidas Tubular.

Share
Follow
 

Best of Network

"Μάγκας" με... τρελή αποζημίωση αν απολυθεί ο Σαμπάολι!

Οπαδοί, παίκτες, Ομοσπονδία και... Μαραντόνα "ονειρεύονται" την επόμενη ημέρα της εθνικής Αργεντινής χωρίς τον Χόρχε Σαμπάολι στην ομάδα. Με την "όρεξη" θα μείνουν, όμως, απ' ότι φαίνεται αφού για να λυθεί το συμβόλαιό του θα πρέπει να καταβληθεί ένα τεράστιο ποσό ως αποζημίωση.

 
Μάθε τα πάντα
PROMO
Social Man
Newsletter

Το ΟΝΕΜΑΝ επιλέγει και σου στέλνει τα καλύτερα θέματα στο email σου.