GROOMING

8 νέα αντρικά αρώματα που θα φέρουν την άνοιξη

Ό,τι και να λέμε, ο πιο εύκολος τρόπος για να ανανεωθείς είναι να πετάξεις την παλιά σου κολόνια και να δοκιμάσεις μια καινούρια.

Οι μέρες της ανανέωσης ήρθαν και δεν εννοώ τίποτα παραπάνω από την εποχή της άνοιξης που αρχίσαμε να διανύουμε σιγά-σιγά. Και τι χρειάζεσαι για να είσαι καθ’ όλα έτοιμος για να καλοδεχτείς και να αντιμετωπίσεις αυτή την εποχή που όλα αρχίζουν να παίρνουν χρώμα και να θυμίζουν καλοκαίρι; Ίσως ένα διαφορετικό κούρεμα, πιθανότατα να σου γεννηθεί η επιθυμία να αλλάξεις γυαλιά ηλίου ή μπορεί να θυμηθείς και το αντηλιακό σου – ο ήλιος από τώρα καίει να σου θυμίσω.

Πώς όμως θα σου φαινόταν ο αέρας της ανανέωσης που έρχεται μαζί με την άνοιξη επηρέαζε και την μυρωδιά σου; Μία αλλαγή στο άρωμά σου δεν κάνει καθόλου κακό. Ένα διάλειμμα από τα κλασσικά κι αγαπημένα, ή μία αλλαγή για να ξεφύγεις από τα παλαιά -όπως θες παρ’ το- είναι πάντα χρήσιμη.

Κι εγώ δεν θα σε αφήσω μόνο να ψάχνεις το νέο άρωμα που κυκλοφόρησε και ποιο ανανεώθηκε. Έχει ήδη ετοιμαστεί μία λίστα, ενημερωμένη με τις τελευταίες αρωματικές αφίξεις αλλά και με μερικές αναφορές σε κλασικές κολόνιες που αναδίδουν φρεσκάδα και μυρίζουν άνοιξη, έτσι για να μην ξεχνιόμαστε. Πάμε να δούμε με ποια θα ξεκινήσεις τις δοκιμές.

Yves Saint Laurent La Nuit de L’Homme Eau Électrique

 

Το άρωμα του σύγχρονου γόη δεν μπορεί παρά να φέρει την υπογραφή του YSL. To La Nuit de L’ Homme ανανεώνεται και προσαρμόζεται στις ανάγκες του σύγχρονου άντρα. Δυναμικό αλλά και τρυφερό, με τη βαρύτητα της κομψότητας που φέρει το όνομά του αλλά και τη φρεσκάδα του νέου, η εκδοχή Eau Électrique πρέπει να είναι μπει στη λίστα των επιλογών σου.

Luna Rossa Carbon Prada for men

 

Ένα άρωμα που δημιουργήθηκε για να φέρει την ισορροπία μεταξύ του αναπόφευκτου ανταγωνισμού μεταξύ της καινοτομίας και της γνώσης του ανθρώπου και της ακαταμάχητης δύναμης της φύσης. Μία αλληλεπίδραση του δυναμισμού και του αισθησιασμού που θα σου προσφέρει μία αναζωογονητική, οσφρητική εμπειρία που δύσκολα θα ξεχάσεις.

Polo Red Extreme Ralph Lauren for men

 

Ένα ισχυρό μείγμα από εθιστικούς κόκκους καφέ, ανθούς πορτοκαλιού και την ιδιαίτερη μυρωδιά του ξύλου είναι η ουσία σου Polo Red Extreme. Οι αντιφατικές φαινομενικά νότες είναι αυτές που δημιουργούν το χαρακτήρα του και το κάνουν ιδανικό για σένα που είσαι έτοιμος να τα βάλεις με όποια δυσκολία βρεθεί μπροστά σου.

Dolce & Gabbana Light Blue Pour Homme Eau Intense

 

Η πιο ανανεωμένη εκδοχή ενός αρώματος που έχει το όνομα από το χρώμα της θάλασσας. Από την όψη και μόνο σου προκαλεί μία αίσθηση φρεσκάδας, ενώ με τον πρώτο ψεκασμό θα συνειδητοποιήσεις ότι με το Light Blue ξέρεις πια πώς μυρίζει η άνοιξη. Τα εσπεριδοειδή σου δίνουν μία ελαφρώς παιχνιδιάρικη αίσθηση που έρχονται να τη συμπληρώσουν οι ξυλώδεις νότες μαζί με ελαφριές spicy πινελιές. Το Light Blue σου ταιριάζει σίγουρα να το μυαλό σου έχει ήδη αρχίσει να ταξιδεύει σε θάλασσες και παραλίες.

Tom Ford Sole di Positano

 

Η Private Blend συλλογή του Tom Ford Neroli Portofino υποδέχεται το Sole di Positano. Είναι φρουτώδες και έχει νότες από λουλουδιών που ένας ψεκασμός αρκεί για να σε μεταφέρει σε παραδεισένια τοπία. Αν σου έχει λείψει το γαλάζιο της θάλασσας, τότε η νέα άφιξη στην πολυτελή συλλογή του Tom Ford είναι για σένα.

Burberry Mr. Burberry Eau de Parfum

 

Ίσως το έχεις ήδη δοκιμάσει την πρώτη του εκδοχή και ήρθε η ώρα να σου συστήσω τον κο Burberry αλλά σαν άρωμα πια. Αν αναζητάς ένα urban αλλά κομψό στιλ, όπως αυτό των κλασσικών βρετανών, τότε το Mr. Burberry είναι το άρωμά σου. Θα λανσαριστεί τον Απρίλιο και όταν το δοκιμάσεις θα γίνει το καθημερινό σου αξεσουάρ γοητείας.

Hugo Boss – Boss Bottled Tonic

 

Ένας οίκος που έχει αρώματα mainstream, που ταιριάζουν στην καθημερινότητά σου και την κάνουν λίγο πιο ευχάριστη. Το Boss Bottled Tonic τολμηρό και ελαφρώς προκλητικό είναι αυτό που αναζητάς την άνοιξη, αυτό που θα σε συνοδεύει στη δουλειά σου αλλά και στις βόλτες σου χωρίς να είναι υπερβολικό, βαρύ ή ελλιπές.

Armani Code Colonia Giorgio Armani for men

 

Όπως συμβαίνει με όλα τα αρώματα του ιταλικού οίκου, έτσι και η νέα εκδοχή του αγαπημένου Code συγκεντρώνει όλα τα χαρακτηριστικά που θες από ένα άρωμα με την υπογραφή του Armani. Κομψό, αισθησιακό αλλά καθόλου βαρετό, το Code Colonia είναι η οσφρητική ανανέωση που θες για να νιώσεις ότι ο καιρός αλλάζει χωρίς όμως να χάσεις τη βάση της γοητείας σου.