GROOMING

6 βασικά λάθη που χαλάνε την εμφάνισή σου

Αυτά που κάνεις ή δεν κάνεις και υποβαθμίζεις την εικόνα σου, συχνά χωρίς να το καταλαβαίνεις.

Ακολουθεί μια ανάλυση των πιο συνηθισμένων σφαλμάτων περιποίησης που κάνουν οι περισσότεροι άνδρες σ' αυτόν τον κόσμο, απλώς και μόνο επειδή δεν γνωρίζουν πόσο εύκολη είναι η διόρθωσή τους.

Διαβάστε περισσότερα

Μερικά έξυπνα tips για όσους έχουν περίεργο σχήμα προσώπου

Πώς θα μετατρέψεις τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά σου σε γοητεία.

Η σκέψη - κλειδί για να 'χεις αρμονία σ' αυτά που βλέπεις είναι να ξέρεις εξ αρχής ότι η καθημερινή σου περιποίηση πρέπει να είναι εξατομικευμένη. Και το μικρό μυστικό για μια επιτυχημένη ρουτίνα περιποίησης είναι να επισημάνεις με κάποιο απλούστατο τρόπο το κάθε αλλιώτικο, αλλά εξίσου όμορφο στοιχείο πάνω σου.

Διαβάστε περισσότερα

Έχεις κάποιο hair matter; Μην τα χάνεις, πες το στον ειδικό

Ανακάλυψε πώς μπορείς να διαχειριστείς το hair matter σου, όποιο κι αν είναι αυτό, με τον πιο αποτελεσματικό τρόπο.

Δεν υπάρχει άντρας που να μην τα… χάνει, στη σκέψη ότι θα μπορούσε να χάσει τα μαλλιά του. Το σίγουρο είναι ότι οι περισσότεροι έχουν βρεθεί κάποια στιγμή στη δύσκολη θέση να αντιμετωπίσουν από μικρά έως και μεγαλύτερα προβλήματα, τα οποία τους προσθέτουν ακόμα περισσότερο άγχος γι’ αυτό το θέμα.

Διαβάστε περισσότερα

Γίνεται να αποκτήσεις γρήγορα μια αξιοπρεπή γενειάδα;

Μερικές συμβουλές για όσους έχουν τα γένια και θέλουν να τα πάνε λίγο παραπέρα.

Όποια ανάλυση κι αν κάνουμε, από όπου και να το δούμε, η 'καλλιέργεια' μιας ωραίας γενειάδας είναι ένα ταξίδι. Νομίζω συμφωνείς. Ένα ταξίδι που επιφυλάσσει συγκινήσεις, σκέψεις και πρακτικές που κάνουν τον προορισμό σου μοναδικό.

Διαβάστε περισσότερα

Όλοι οι άντρες τα θέλουν πλούσια... τα μαλλιά

Πρόκειται ίσως για τον 2ο πιο συχνό 'εφιάλτη' ενός άντρα. Ανακάλυψε πώς μπορείς να διαχειριστείς το hair matter σου, όποιο κι αν είναι αυτό, με τον πιο αποτελεσματικό τρόπο.

Όταν οι τρίχες στο νιπτήρα πληθαίνουν, το άγχος σου αυξάνεται και... μάντεψε: το ίδιο και οι πιθανότητες να επιδεινωθεί το πρόβλημα. Σίγουρα τα προβλήματα των μαλλιών οφείλονται σε πολλούς, συνδυαστικούς μερικές φορές παράγοντες, όπως η κληρονομικότητα, η ηλικία, ο τρόπος ζωής ή και κάποια θέματα υγείας, το άγχος όμως είναι καθοριστικό, ακόμα και για τους άνδρες που δεν ανήκουν στις παραπάνω κατηγορίες.

Διαβάστε περισσότερα

Tα πρώτα ενδιαφέροντα κουρέματα του 2018

Τάσεις και προτάσεις που κέρδισαν ήδη το δυνατό γυναικείο χειροκρότημα.

Η τελετή απονομής των 75ων Χρυσών Σφαιρών ήταν η πρώτη επίσημη πασαρέλα του 2018. Οι άντρες που ανέβηκαν στη σκηνή ή στάθηκαν κάτω απ' αυτήν έστειλαν με τις εμφανίσεις τους τα πρώτα σήματα για τη χρονιά που ξεκινά.

Διαβάστε περισσότερα

Πώς θα αποτοξινώσεις το δέρμα σου από την κραιπάλη των γιορτών

Μικρές συμβουλές περιποίησης μετά τα μεγάλα ξενύχτια.

Τα ξενύχτια σε συνδυασμό με το αλκοόλ αφήνουν σημάδια στο δέρμα. Κάποιοι σωστά θα πουν ότι αυτή η ταλαιπωρία είναι φυσικό επακόλουθο μιας κραιπάλης που δεν έχει τελειωμό τις μέρες των γιορτών.

Διαβάστε περισσότερα
1 2 3 4 5 6 7
PROMO
Social Man
Newsletter

Το ΟΝΕΜΑΝ επιλέγει και σου στέλνει τα καλύτερα θέματα στο email σου.