GROOMING

Όλοι οι άντρες τα θέλουν πλούσια… τα μαλλιά

Πρόκειται ίσως για τον 2ο πιο συχνό 'εφιάλτη' ενός άντρα. Ανακάλυψε πώς μπορείς να διαχειριστείς το hair matter σου, όποιο κι αν είναι αυτό, με τον πιο αποτελεσματικό τρόπο.

Όταν οι τρίχες στο νιπτήρα πληθαίνουν, το άγχος σου αυξάνεται και… μάντεψε: το ίδιο και οι πιθανότητες να επιδεινωθεί το πρόβλημα. Σίγουρα τα προβλήματα των μαλλιών οφείλονται σε πολλούς, συνδυαστικούς μερικές φορές παράγοντες, όπως η κληρονομικότητα, η ηλικία, ο τρόπος ζωής ή και κάποια θέματα υγείας, το άγχος όμως είναι καθοριστικό, ακόμα και για τους άνδρες που δεν ανήκουν στις παραπάνω κατηγορίες.

Αν προσπαθείς να ‘κρύψεις’ το πρόβλημα με διάφορα χτενίσματα και προϊόντα styling, το πιθανότερο είναι πως θα χειροτερέψει με τον καιρό. Αντί, λοιπόν, να προσθέσεις μία ακόμα αγωνία στο κεφάλι σου, μίλησε σε κάποιον ειδικό. Για τα μαλλιά ο ειδικός, δεν είναι άλλος από τον κομμωτή σου, ο οποίος θα αξιολογήσει τις ατομικές σου ανάγκες και θα σου προτείνει την ιδανική θεραπεία.

Ας ρίξουμε, τώρα, μια ματιά στα πιο κοινά θέματα των μαλλιών και την αντιμετώπισή τους:

Πιτυρίδα ή ξηροδερμία> Δημιουργούν φαγούρα και ερεθισμούς στο δέρμα, κάνουν τα μαλλιά να φαίνονται συνέχεια λιπαρά και, το χειρότερο, γεμίζουν με αντιαισθητικές λευκές νιφάδες ακόμα και τα ρούχα σου. Αυτό που χρειάζεσαι είναι μια συστηματική φροντίδα με εξειδικευμένα προϊόντα κομμωτηρίου, τα οποία ενυδατώνουν επαρκώς το δέρμα και αναζωογονούν τις τρίχες.

Μαλλιά που σπάνε εύκολα και ‘στρώνουν’ δύσκολα> Είναι φυσιολογικό να χάνεις 50-100 τρίχες την ημέρα, εφόσον τις παρατηρείς να ανανεώνονται. Όταν, όμως, αυτό συμβαίνει σε μεγαλύτερο βαθμό, είναι απόλυτα δικαιολογημένο να σου τη… σπάνε, καθώς είναι σημάδι ότι οι τρίχες σου δεν είναι αρκετά ανθεκτικές. Έχεις ανάγκη από μια θεραπεία που θα ενισχύσει τα μαλλιά σου, προστατεύοντάς τα από το σπάσιμο και τη φθορά.

Μαλλιά εμφανώς αραιωμένα> μπορείς να ξεφύγεις από τον… εφιάλτη, με προϊόντα που δεν είναι απλώς στοχευμένα στο πρόβλημα της αραίωσης, αλλά έχουν και τη δυνατότητα να εξισορροπούν τα επίπεδα υγρασίας, προσφέροντάς σου ξανά πιο πυκνά, πιο δυνατά και πιο υγιή μαλλιά.

Φυσικά, κάθε άνδρας είναι και μια μοναδική περίπτωση, γι’ αυτό και είναι απαραίτητο να πάρεις τη γνώμη του ειδικού. Αυτό έκανε και ο Δημήτρης Ουγγαρέζος, όταν παρατήρησε πως το καθημερινό styling είχε αρχίσει να αποδυναμώνει τις τρίχες των μαλλιών του.

Μετά από τη συζήτηση με τον ειδικό του Nioxin, του Νο.1* προϊόν κομμωτηρίου για πιο πυκνά, πλούσια στην όψη μαλλιά **, ο Δημήτρης αποφάσισε να κάνει και αυτός ένα δώρο στον εαυτό του και αποδέχτηκε το 30-day challenge. Κατά τη διάρκεια του challenge θα μοιράζεται μαζί μας την πρόοδο του στα δικά του Social Media!

Πάρε τον έλεγχο στα χέρια σου, λοιπόν, και εμπιστεύσου τα μαλλιά σου στα χέρια των ειδικών. Μπες στο pestostonkommotisou.nioxin.gr, γράψε μας για το δικό σου hair matter, πάρε μέρος στο διαγωνισμό και κέρδισε τα προϊόντα NIOXIN που χρειάζεσαι, γιατί… hair matters!

 

* σε πωλήσεις παγκοσμίως

** πηγή αναφοράς Kline & Company