STYLE

Ο Θέμης Γεωργαντάς ανακαλύπτει το supercolor

Διάβασε πώς ο Θέμης έφτασε να βοηθήσει στο στήσιμο του 1ου Superstar Store

Όλοι είχαμε δει τα πολύχρωμα sneakers που ξεπρόβαλλαν την τελευταία εβδομάδα σε κεντρικά σημεία της Αθήνας. Πριν από λίγες ημέρες και ενώ έπινε το καφεδάκι του κάτω από την Ακρόπολη, ο Θέμης Γεωργαντάς είδε το τεραστίων διαστάσεων superstar να ξεπροβάλλει πίσω από στο σταθμό στο Θησείο. Αμέσως ξεκίνησε να το δει από κοντά αλλά δεν πρόλαβε! Μέχρι να φτάσει, το χρωματιστό supercolor είχε εξαφανιστεί, για να εμφανιστεί ξαφνικά σε άλλο σημείο της Αθήνας. Όσο και αν προσπάθησε δεν κατάφερε να το βρει και έτσι ξεκίνησε το μεγάλο του ταξίδι μες την ημέρα αναζητώντας το πολυπόθητο supercolor, σχεδιασμένο από τον Pharrell Williams σε 50 χρώματα!

Ακολούθησε τη θάλασσα χρωμάτων που ξεχυνόταν από τα στενά της Αθήνας και κατέληξε στην καρδιά της πόλης, στην πλατεία Αγίας Ειρήνης.  Στην οδό Αιόλου 25, σε ένα χαρακτηριστικό νεοκλασικό κτίριο, εργάτες δούλευαν νυχθημερόν με άκρα μυστικότητα για να ετοιμάσουν τον χώρο που θα υποδεχθεί το iconic sneaker. Ο Θέμης δεν άντεξε! Εισέβαλλε στο κτίριο και βοήθησε στις εργασίες ώστε να ανοίξει ακόμα πιο σύντομα το 1ο Superstar Store και για να αποκτήσει και τις υπόλοιπες αποχρώσεις του supercolor αλλά και συλλεκτικά κομμάτια του superstar.

 

Παρακολουθήσαμε το Θέμη και εξασφαλίσαμε αποκλειστικά πλάνα από το στήσιμο του 1ου Superstar Store που ανοίγει τις πόρτες του το Σάββατο 4/4.Έλα κι εσύ και πού ξέρεις ποιον θα πετύχεις εκεί!