ΠΟΤΑ

Την άνοιξη στην πόλη θα την φέρει η τεκίλα

Ετοιμαζόμαστε να υποδεχτούμε σε 14 bar την “La Cantina Primavera”, το truck της τεκίλα Don Julio που θα μυήσει λάτρεις και μη στο υπέροχο ποτό που γεννιέται στα βάθη του Μεξικό. Πρώτα όμως, κάνουμε οι ίδιοι μια βουτιά στην ιστορία και την μυσταγωγία αυτού του μοναδικού αποστάγματος.

Ήρθαν τα πρώτα Cocktails επαυξημένης πραγματικότητας

Θα σε κάνουν να βλέπεις ξωτικά, σκελετούς και ημίγυμνες γυναίκες πριν καν μεθύσεις.

Η μιξολογία, η δύσκολη αλλά ευεργετική τέχνη της ανάμειξης των υλικών για τη δημιουργία γευστικών cocktails, βαδίζει εδώ και πολύ καιρό σε υπερρεαλιστικές ατραπούς. Εκεί έξω, σε μπάρες, ταράτσες και τραπέζια προσγειώνονται καθημερινά καπνιστά, μοριακά, σφαιροποιημένα και ζελοποιημένα ποτά, σερβιρισμένα με όλο και πιο ευφάνταστους τρόπους.

Διαβάστε περισσότερα

Η Kaitlyn Stewart ανακυρήχθηκε η καλύτερη bartender του κόσμου για το 2017

Η Kaitlyn Stewart κέρδισε τον τίτλο του WORLD CLASS Bartender of the Year 2017 στον παγκόσμιο τελικό που διεξήχθη στην πόλη του Μεξικό.

Ο Πάνος Κανατσούλης ταξιδεύει στην πόλη του Μεξικό για να διεκδικήσει τον τίτλο του World Class Bartender Of The Year

O ταλαντούχος bartender από το The Clumsies επικράτησε στον ελληνικό τελικό
του World Class και αναδείχθηκε επάξια ως ο Έλληνας Bartender of the Year 2017.

Πώς να μπεις σε summer mood, πριν φύγεις για διακοπές

Πήραμε μια Amstel Radler Ginger & Lime στο χέρι και ανακαλύψαμε όλα όσα μπορείς να κάνεις για να νιώσεις ότι είσαι σε διακοπές μέσα στην ίδια σου την πόλη

Το ημερολόγιο δείχνει ότι βρισκόμαστε στην καρδιά του καλοκαιριού. Το θερμόμετρο το επιβεβαιώνει. Κι όμως η δική σου διάθεση κάθε άλλο παρά καλοκαιρινή είναι. Δουλειά, κίνηση, ζέστη. Ακόμα και το τελευταίο που το περίμενες με τόση λαχτάρα όλο το χειμώνα τώρα το βλέπεις στραβά. Θέλεις διακοπές, θέλεις να φύγεις, να ξεσκάσεις, να αποδράσεις. Ένας μεγάλος σοφός είχε πει κάποτε ότι οι διακοπές δεν ξεκινούν μόλις μπεις στο καράβι αλλά την μέρα που θα κλείσεις τα εισιτήρια για το καράβι. Και δεν έχει άδικο.

Διαβάστε περισσότερα

Πώς το ούζο φτάνει από τη γη στο ποτήρι μας

Πήγαμε στο αποστακτήριου του Ούζου Πλωμαρίου και μάθαμε (σχεδόν) τα πάντα για τον τρόπο παρασκευής του.

'Πρώτα μπαίνει το ούζο στο ποτήρι, στη συνέχεια λίγο νερό και στο τέλος ο πάγος. Μόνο αν ακολουθήσεις αυτή τη σειρά, θα μπορέσεις να απολαύσεις τα ποικίλα αρώματα, το γλυκό κάψιμο και την έντονη γεύση του γλυκάνισου σε όλο τους το μεγαλείο'. Αυτό ήταν το μεγαλύτερο μάθημα για το ούζο, που πήρα από μία παρέα Μυτιληνιών, ένα βράδυ του Ιούλη, σε μία ταβέρνα στο λιμάνι του Μολύβου. Το πώς φτάνει το ούζο από τη γη στο ποτήρι μας, θα το μάθαινα το επόμενο πρωί, στο αποστακτήριο του Ούζου Πλωμαρίου Ισίδωρου Αρβανίτου.

Διαβάστε περισσότερα

Τα Χανιά σε πορτοκαλί αποχρώσεις

Ο απόλυτος καλοκαιρινός προορισμός σε συνδυασμό με το Aperol Spritz Afternoon Festival αλλάζουν το χρώμα στα απογεύματά μας. 

Το πρώτο ποτό της ημέρας αποτελεί το επίκεντρο της καλοκαιρινής διασκέδασης, καθώς σηματοδοτεί τη μετάβαση από τις πρωινές δραστηριότητες προς ένα απόγευμα γεμάτο χρώμα, θετική διάθεσή και όμορφη ενέργεια.

Διαβάστε περισσότερα
2 3 4 5 6 7 8
PROMO
Social Man
Newsletter

Το ΟΝΕΜΑΝ επιλέγει και σου στέλνει τα καλύτερα θέματα στο email σου.