ΠΟΤΑ

10 απολαυστικά πράγματα που γεννήθηκαν στην Κούβα

Μία χώρα σύμβολο της επανάστασης την οποία αν επισκευτείς δεν θα μπορείς να την βγάλεις ποτέ από το μυαλό σου

Δεν υπάρχει παρέα στην οποία να μην έχει ακουστεί η φράση “πρέπει να πάμε Κούβα” και όλοι να μην κουνάνε το κεφάλι καταφατικά. Δεν υπάρχει ταξιδιώτης που να έχει επισκεφτεί το νησί και να μην έχει ερωτηθεί - ανακριθεί διεξοδικά για κάθε μικρή η μεγάλη λεπτομέρεια του ταξιδιού του. Βλέπεις τούτο το νησί διαθέτει κάτι μαγικό που σε κάνει να το ερωτευτείς παράφορα. Είναι η κουλτούρα, είναι ότι μοιάζει ξεχασμένο από τον χρόνο, είναι το σημείο που βρίσκεται, είναι οι άνθρωποι. Νομίζω ότι είναι όλα μαζί αυτά που συνθέτουν την ακαταμάχητη γοητεία της Κούβας και γιαυτό εμείς θα ψάξουμε δέκα γνωστά ή άγνωστα πράγματα που γεννήθηκαν σε αυτό το νησί και κατέκτησαν τον κόσμο.

Διαβάστε περισσότερα

Δες το Moscow Mule λίγο πιο ολλανδικά

Αυτή η παραλλαγή του κλασικού Moscow Mule αντικαθιστά τη βάση Russian με Ketel One Vodka, δίνοντας έναν Ολλανδικό αέρα στο τελικό ποτό.

Στις 27 Απριλίου, αυτό που στην Ολλανδία ονομάζουν ως King's Day, το Άμστερνταμ και όλες οι ολλανδικές πόλεις γεμίζουν χρώμα πορτοκαλί, γεμίζουν ζωή, γεμίζουν ρυθμό. Και καθώς σκρόλαρα το timeline στο Facebook εκείνη την ημέρα συναντούσα ανθρώπους να είναι στην Ολλανδία και να το γιορτάζουν με ένα ποτήρι Ketel One Vodka στο χέρι.

Διαβάστε περισσότερα

Ο Πάνος Κανατσούλης ξέρει τι δουλειά θέλει για να είσαι από τους καλύτερους στον κόσμο

Λίγες σκέψεις για τους ανθρώπους που ανεβάζουν τον πήχη ολοένα και ψηλότερα κάθε χρονιά, τους World Class bartenders.

Το βράδυ της 17ης Μαίου, η ιστορία έγραψε ότι ο Έλληνας World Class Bartender of the Year 2017 είναι ο Θάνος Ιωάννου από το bar Odori Vermuteria di Atene. Είναι εκείνος που αναμετρήθηκε στο pop up challenge με τον ομόσταυλό του Αλέξανδρο Στεπτσένκο και τον Πάνο Κανατσούλη από το The Clumsies για τη θέση στον Παγκόσμιο Τελικό του Mexico City. Και είναι ο πανάξιος νικητής.

Διαβάστε περισσότερα

Με τα Three Cents το καλοκαίρι σου θα είναι γεμάτο bubbles

Αν ψάχνεις κάτι δροσιστικό, παιχνιδιάρικο και πάνω από όλα premium για να πίνεις το καλοκαίρι τότε τα Three Cents είναι η απάντηση

Έξω έχει ζέστη και εσύ βρίσκεσαι στο γραφείο. Σκέφτεσαι θάλασσες και ακρογιάλια και το μόνο που βλέπεις τριγύρω σου είναι υπολογιστές και καλώδια. Ξαφνικά μια σταγόνα ιδρώτα τρέχει από το μέτωπο. Λίγο τα air condition που δεν δουλεύουν, λίγο τα νεύρα για τις διακοπές που αργούν, δεν θέλει και πολύ. Το μόνο που ψάχνεις είναι κάτι δροσιστικό, κάτι να σου φτιάξει την διάθεση και να σε γεμίσει εικόνες. Πας στο ψυγείο και βλέπεις μια Three Cents Gentlemen’s Soda. Την πίνεις και σκέφτεσαι ότι αυτό είναι το γιατρικό σε όλα τα προβλήματα. Οι μπουρμπουλήθρες

Διαβάστε περισσότερα

Η ζωή είναι μικρή για να μην πίνεις τεκίλα

Ιδού ένα World Class long drink που θα σου φτιάχνει τη διάθεση σε κάθε καλοκαιρινή σου περιπλάνηση.

Το daquiri είναι το ποτό του καλοκαιριού σου

Μία World Class πρόταση που θα κάνει τους επόμενους μήνες πιο γευστικούς και διασκεδαστικούς για εσένα και την παρέα σου. Zacapa Rum Daiquiri.

Υπάρχουν ποτά σε αυτή τη ζωή τα οποία τα μαθαίνεις με την πρώτη γιατί είναι στη μόδα, τα προτιμούν οι φίλοι σου ή τα αγαπά παροδικά η αγορά. Υπάρχουν όμως και κάποια ποτά που είναι όχι απλά διαχρονικά αλλά ανήκουν στο πάνθεον των cocktail. Το daiquiri είναι ένα από αυτά και το Zacapa Rum Daiquiri που σου προτείνουμε να φτιάξεις είναι η αποθέωσή του.

Διαβάστε περισσότερα

Ιστορίες που μόνο ένα καλό ελληνικό κρασί μπορεί να αφηγηθεί

Οι ετικέτες της Οινοποιίας Μπουτάρη κρύβουν πίσω τους μυστικά που κάποια στιγμή αξίζει να ανακαλύψεις.

Η ιστορία κάθε κρασιού είναι μια τέλεια, εξιδανικευμένη ιστορία του κόσμου: γέννηση, ωρίμανση και αναγέννηση ως κάτι εξελιγμένο, πιο σύνθετο, με περισσότερες διαστάσεις και νοήματα. Το κρασί είναι φορέας της Ιστορίας και γεννήτορας ιστοριών.

Διαβάστε περισσότερα
4 5 6 7 8 9 10
PROMO
Social Man
Newsletter

Το ΟΝΕΜΑΝ επιλέγει και σου στέλνει τα καλύτερα θέματα στο email σου.