HOUSE TWENTY FOUR

Αυτό το καλοκαίρι θα το μετράμε σε μπάνια και απογεύματα με τους φίλους μας

Μερικά λόγια ανυπομονησίας για εκείνα τα καλοκαιρινά απογεύματα που θα περάσουμε με τους φίλους μας. Με τον ήλιο στον ουρανό, την παρέα μαζεμένη και το Johnnie and Ginger στα ποτήρια μας.

Αν ρωτήσεις 100 ανθρώπους για ποιο πράγμα ανυπομονούν για το καλοκαίρι που έρχεται, μπορείς σίγουρα να μαντέψεις ότι κάποιοι θα σου πουν για τις βουτιές στη θάλασσα και την ατέρμονη ραστώνη της πετσέτας στην άμμο. Κάποιοι άλλοι θα σου μιλήσουν για το νησί τους που ανυπομονούν να αντικρύσουν από το καράβι. Ή για τις βραδιές στα θερινά τα σινεμά.

Υπάρχουν όμως κι εκείνοι που θα σου πουν για κάτι που αν το θυμίσεις και σε όλους τους άλλους παραπάνω, θα σου πουν “ναι ρε φίλε, αυτό θέλω από το καλοκαίρι μου”. Γιατί σε όποιο σημείο της Ελλάδας κι αν βρεθείς, ό,τι κι αν έχεις κάνει την υπόλοιπη ημέρα σου, κάπου εκεί κοντά στο σούρουπο, θα ήθελες να είσαι με εκείνους που αγαπάς.

Για κάτι τέτοιες καλοκαιρινές βραδιές με τους φίλους μας ζούμε.

Για την αγωνία να φύγουμε λίγο νωρίτερα από τη δουλειά να προλάβουμε τον ήλιο να δύει, για την αγαλλίαση όταν φτάνεις στο σημείο συνάντησης και είναι ήδη όλοι εκεί να σε περιμένουν, για την μικρή χαρά που έχεις πηγαίνοντας προς τα εκεί, ξέροντας ότι θα αφήσεις πίσω σου τα πάντα γιατί σε περιμένουν εκείνοι και εκείνα που έχουν σημασία.

Σε αυτά τα καλοκαιρινά στιγμιότυπα, εμείς προσθέτουμε μια νότα φρεσκάδας και απόλαυσης παρέα με το Johnnie Walker. Ένα whisky το οποίο πέρασε πολλά χρόνια με μια συγκεκριμένη εικόνα εντυπωμένη στο μυαλό και την συνείδησή μας. Εκείνη του χαμηλού ποτηριού και του πάγου που θα σε έκανε να εκτιμήσεις τη γευστική ανωτερότητά του, εκείνη που έχεις για το scotch whisky. Για άλλους η εικόνα ήταν διαφορετική. Σιγά σιγά όμως, οι bartender και οι άνθρωποι που αγαπουν το ποτό, άρχισαν να ανακαλύπτουν ότι βαθιά κρυμμένη μέσα στο Johnnie Walker υπήρχε πάντα η έννοια του gathering, η έννοια της παρέας, η φιλοσοφία του να βρίσκεσαι με εκείνους που θες και να τους χαρίζεις εκείνο το ποτό που ταιριάζει στη δική σας διάθεση και προτίμηση. Ακριβώς αυτό που αποζητάμε κι εμείς από τις καλοκαιρινές μας στιγμές.

Υπάρχουν δεκάδες αν όχι εκατοντάδες τρόποι για να απολαύσεις το αγαπημένο σου whisky. Αυτή την άνοιξη και με το καλοκαίρι προ των πυλών, εμείς σε καλούμε να γνωρίσεις την υπέροχη γεύση ενός Johnnie and Ginger. Με τη διαχρονική γεύση ενός Johnnie Walker Black Label ή Red Label και την πιπεράδα ενός ginger ale. Αρκούν 50 ml από το αγαπημένο σου label σε ένα ποτήρι με πάγο, top up με το ginger ale και γαρνίρισμα με ένα wedge από lime να δώσει λίγη οξύτητα και λίγη επιπλέον δροσιά στο long drink σου.

Το Johnnie and Ginger είναι ένα ποτό για όλη την παρέα. Για εκείνες τις χαλαρές σας στιγμές, για εκείνα τα ζεστά δειλινά, για τις φορές που θες να πιεις κάτι ανάλαφρο αλλά ταυτόχρονα απόλυτα δροσιστικό και απολαυστικό.

Εμείς εδώ στο Oneman.gr έχουμε ήδη αγαπήσει το Johnnie and Ginger και είπαμε αυτή την σχέση αγάπης να την πάμε ένα βήμα παραπέρα. Στις 17 Μαΐου, όπως μπορεί να έχεις διαβάσει ήδη, θα κάνουμε ένα gathering για τους ανθρώπους του Oneman και κάποιους εκλεκτούς φίλους. Εσάς. 30 θέσεις περιμένουν εκείνους που θα θέλουν να περάσουν ένα ανοιξιάτικο βράδυ στην παρέα μας.

Τι θα γίνει εκεί; Ας πούμε απλά ότι θα μυηθείτε ακόμα περισσότερο στην φιλοσοφία του Johnnie Walker από τους πλέον ειδικούς, σε δύο υπέροχα workshop και θα έχετε την ευκαιρία να απολαύσετε το αγαπημένο Johnnie and Ginger στην ιδανική του εκδοχή. Σε αυτή που θα μάθετε και όλοι εσείς με την σειρά σας να φτιάχνετε στο δικό σας σπίτι.

Θα περάσουμε μαζί ένα βράδυ αφιερωμένο στο Johnnie Walker και τις όμορφες παρέες;