FOOD & DRINK

Οδηγός επιβίωσης για την St. Patrick’s Day

Με αφορμή τους επερχόμενους εορτασμούς της Ημέρας του Αγίου Πατρικίου στην Ελλάδα και όλο τον πλανήτη, δημιουργήσαμε έναν σύντομο αλλά περιεκτικό οδηγό επιβίωσης για να την περάσεις φίνα.

Η St. Patrick’s Day για τη χώρα μας είχε καταλήξει τα τελευταία χρόνια να είναι μία ημέρα όπως η Τσικνοπέμπτη, η Καθαρά Δευτέρα και ο Δεκαπενταύγουστος. Κι αυτό γιατί η φαντασία των ανθρώπων που επέλεγαν να την γιορτάσουν, περιοριζόταν στο να καταναλώνουν φαγητά και ποτά χωρίς να προσπαθούν να εμβαθύνουν, να μάθουν δυο πράγματα παραπάνω και περάσουν την ημέρα αυτή με τον ιδανικό τρόπο.

Για να γιορτάσεις την ημέρα εορτασμού της St. Patrick’s Day που έρχεται στις 17 Μαρτίου όπως κάθε χρόνο, οφείλεις να αναμείξεις στην καθημερινότητά σου εκείνες τις ημέρες όλα εκείνα τα στοιχεία που θα σε κάνουν να γιορτάσεις με τον δικό σου μοναδικό τρόπο, παίρνοντας όμως μέρος σε αυτή την παγκόσμια γιορτή. Δες τη μαγεία του blend, τη μαγεία της ανάμειξης σε αυτό το βίντεο και συνεχίζουμε.

 

Όπως ακριβώς το Tullamore D.E.W., αυτό το whiskey ξεχωριστής, ήπιας πολυπλοκότητας, φέρνει κοντά τρία διαφορετικά ιρλανδικά ουίσκι για να χαρίσει σε όλο τον κόσμο την ομορφιά αυτού του blend, έτσι οφείλεις κι εσύ να φέρεις κοντά τρία στοιχεία για να φροντίσεις να χαρίσεις στον εαυτό σου και τους φίλους σου μία ξεχωριστή ημέρα.

Στοιχείο πρώτο: Μάθε τι γιορτάζουμε

ΟΚ, St. Patrick’s Day, το μάθαμε αυτό. Αλλά τι πραγματικά γιορτάζουμε εκείνη την ημέρα; Γιατί πολλοί ξέρουν απλά να λένε το όνομα της γιορτής αλλά αν γινόταν ένα ρεπορτάζ στο Σύνταγμα με την σχετική ερώτηση, θα έπεφτε το γέλιο της αρκούδας.

Η Ημέρα του Αγίου Πατρικίου λοιπόν, είναι μια πολιτιστική και θρησκευτική εορτή που λαμβάνει χώρα κάθε χρόνο στις 17 Μαρτίου, ανήμερα της επετείου του θανάτου, κατά την παράδοση, του Αγίου Πατρικίου, σημαντικότερου Προστάτη Αγίου της Ιρλανδίας. Η ημέρα μνημονεύει τον Άγιο Πατρίκιο και την άφιξη του Χριστιανισμού στην Ιρλανδία, και αποτελεί αφορμή για εορτασμό του ιρλανδέζικου πολιτισμού και καταγωγής σε όλον τον πλανήτη.

 

Στην τηλεόραση θα έχεις δει τις μεγαλεπίβολες παρελάσεις και τα ποτάμια που από γαλάζια γίνονται πράσινα για χάρη της αγαπημένης Ιρλανδίας. Σημασία όμως έχει εσύ να γιορτάσεις αυτή την ξεχωριστή ημέρα με έναν ξεχωριστό τρόπο που να ταιριάζει στη δική σου ιδιοσυγκρασία.

Στοιχείο δεύτερο: Πώς θα το γιορτάσεις;

Δεν θα σου πούμε πόσους φίλους θα αποφασίσεις να εμπλέξεις στο συγκεκριμένο αλλά the more the merrier που λένε και στην άλλη όχθη της Μάγχης. Η ανδροπαρέα είναι ο συνδετικός κρίκος της κοινωνίας μας κι άσε να λένε ό,τι θέλουν. Μάζεψε από σήμερα τους κολλητούς σου και πες τους ότι αυτή την εβδομάδα οφείλουν να την αφιερώσουν στην παρέα.

 

Ο συνδετικός κρίκος; Εδώ θα χρειαστείς τη βοήθεια του αγαπημένου σου Tullamore D.E.W. Ακριβώς όπως κάποτε οι Ιρλανδοί μετανάστες μύησαν όλο τον κόσμο στο ιρλανδέζικο whiskey με ένα μπουκάλι Tullamore D.E.W., έτσι οφείλεις κι εσύ να μυήσεις την παρέα σου στην Ημέρα του Αγίου Πατρικίου αλλά και τη γεύση του αυθεντικού ιρλανδέζικου whiskey.

Το Tullamore D.E.W. είναι το whiskey το οποίο φέρνει τους ανθρώπους κοντά κι εσύ δεν έχει παρά να το αφήσεις να κάνει τη δουλειά του για εσένα.

Στοιχείο τρίτο: Πού θα το γιορτάσεις;

Η μία δεδομένη απάντηση είναι “στο σπίτι σου, με την παρέα σου”. Αλλά μιλάμε για γιορτή, μιλάμε για παρέες που ενώνονται και κάνουν μια μεγαλύτερη, μιλάμε για ένα διεθνές γεγονός το οποίο οφείλει να σε βρει σε αγαπημένα στέκια της πόλης.

Γι’ αυτό, εμείς σου έχουμε μια λίστα με καταστήματα για να ζήσεις τη γιορτή της St. Patrick’s Day με τρόπο μοναδικό. Διάλεξε το αγαπημένο σου μέρος και ψήσε την παρέα σου να το επισκεφθείτε.

 

Η St. Patrick’s Day είναι πρώτα απ’ όλα μια γιορτή. Ύψωσε ένα ποτήρι Tullamore D.E.W. στον αέρα προς τιμήν του Αγίου Πατρικίου, νιώσε τι σημαίνει “Beauty of Blend” και γίνε κι εσύ μέρος της γιορτής.