FOOD & DRINK

Τα Χανιά σε πορτοκαλί αποχρώσεις

Ο απόλυτος καλοκαιρινός προορισμός σε συνδυασμό με το Aperol Spritz Afternoon Festival αλλάζουν το χρώμα στα απογεύματά μας. 

Το πρώτο ποτό της ημέρας αποτελεί το επίκεντρο της καλοκαιρινής διασκέδασης, καθώς σηματοδοτεί τη μετάβαση από τις πρωινές δραστηριότητες προς ένα απόγευμα γεμάτο χρώμα, θετική διάθεσή και όμορφη ενέργεια. Το Aperol Spritz, ένα από τα πιο δημοφιλή ιταλικά απεριτίφ με μόνο 11% περιεκτικότητα σε αλκοόλ που μας συντροφεύει όπως και κάθε χρόνο από την αρχή του καλοκαιριού, έχει ήδη κατασκηνώσει στα πιο κεφάτα beach bars στα Χανιά, αλλά και στα trendy bars της πόλης και μας περιμένει να μοιραστούμε την απόλυτη εμπειρία διασκέδασης, ή αλλιώς το #aperitivoexperience.

Τα απογευματινά φεστιβάλ διασκέδασης που στήνονται γύρω από το Aperol Spritz, έχουν ήδη ξεκινήσει, με τον Μύρωνα Στρατή να ορίζει την έναρξη ηλεκτρίζοντας το κοινό με δικές του μελωδίες και πρωτότυπες διασκευές. Κάθε μέρα που ακολουθεί συνοδεύεται κι από έναν από τους υπόλοιπους καλλιτέχνες που συμμετέχουν στο φεστιβάλ και που επισκέπτεται ένα διαφορετικό bar με μοναδικό σκοπό να μας ξεσηκώσει, με τον δικό του μοναδικό και χαρακτηριστικό τρόπο. Και αν η παρέα σου εμφανίζεται -ποιος ξέρει γιατί- διστακτική στο να εγκαταλείψει τις βαρετές και επαναλαμβανόμενες συνήθειες, τότε το Aperol Spritz σου έχει τη λύση: Επιστρατεύει τον ίδιο τον Μύρωνα Στρατή, ώστε να καλέσει τους φίλους σου μέσω μίας προσωπικής και πρωτότυπης video πρόσκλησης. Εσύ το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να συμπληρώσεις την αντίστοιχη φόρμα.

Το festival στα Χανιά θα διαρκέσει έως τις 28/7, με live μουσική, DJ sets, cool happenings και πολλές άλλες εκπλήξεις. Την αυλαία θα ρίξουν οι Freak Tones, μέσα από ένα ανατρεπτικό live, ενώ το Aperol Spritz θα συνεχίσει το ταξίδι του κάνοντας αυτή τη φορά στάση στη Θεσσαλονίκη.

Info: Για να βρείτε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πρόγραμμα του φεστιβάλ, τους καλλιτέχνες αλλά και τα bars που συμμετέχουν, επισκεφθείτε το www.aperolspritzafternoonfestival.gr ή τη σελίδα του Aperol Spritz στο Facebook.