FOOD & DRINK

Το απόλυτο καλοκαιρινό, mad secret ‘Ραντεβού στον Ήλιο’ από το Ούζο Πλωμαρίου

Το πιο αναπάντεχο μυστικό 'Ραντεβού στον Ήλιο' τα είχε όλα.

Τραπεζάκια πάνω στην άμμο, Ούζο Πλωμαρίου να γεμίζει τα ποτήρια με γεύση καλοκαιριού, νόστιμους μεζέδες, μια σκηνή όπου τα πιο καυτά ονόματα της εγχώριας μουσικής, η Ρένα Μόρφη, η Πέννυ Μπαλτατζή και οι Gadjo Dilo ξεσήκωσαν με τις μουσικές τους, αλλά και τον ξεκαρδιστικό stand-up comedian Ζήση Ρούμπο με το αυτοσαρκαστικό, βιτριολικό χιούμορ του.

 

Αυτόν τον εκρηκτικό συνδυασμό live ξεσηκωτικής μουσικής, Ούζου Πλωμαρίου, θάλασσας και ήλιου, έζησαν την Πέμπτη 12 Ιουλίου σε παραλία της ανατολικής Αττικής οι 160 τυχεροί του διαγωνισμού MAD Secret ‘Ραντεβού στον Ήλιο’.

Φυσικά όλα αυτά ήταν άγνωστα στους νικητές του διαγωνισμού, οι οποίοι μεταφέρθηκαν με πούλμαν και με… άκρα μυστικότητα στο ‘Ραντεβού στον Ήλιο’. Γιατί αυτό το μεγάλο πάρτι που απευθυνόταν σε νέους, και όχι μόνο, είχε συγκεκριμένες, μυστικές προδιαγραφές και φυσικά το στοιχείο της έκπληξης. Κανείς από τους συμμετέχοντες στο διαγωνισμό, ο οποίος ξεπέρασε τα 3.000 άτομα, δεν γνώριζε πού θα γίνει, ποιους μουσικούς θα ακούσει και τι θα συναντήσει εφ’ όσον θα κέρδιζε τη συμμετοχή του μετά από σχετική κλήρωση.

 

Το μόνο που γνώριζαν ήταν ότι αυτό το καλοκαιρινό ‘mad secret’ πάρτι το διοργάνωνε το μουσικό κανάλι MAD για το Ούζο Πλωμαρίου, ότι παρουσιαστής θα ήταν ο Ζήσης Ρούμπος και ότι θα ζούσαν μια πρωτότυπη ουζοκατάσταση παρέα με τους κολλητούς τους.  Κι όταν έφτασαν στην παραλία της ανατολικής Αττικής και αντίκρισαν το σκηνικό που είχε στηθεί, μπήκαν αμέσως στο νόημα και τίποτα δεν ήταν πια μυστικό. Ένα πάρτι με μουσική, χορό και φυσικά Ούζο Πλωμαρίου κυριολεκτικά πάνω στο κύμα.

 

Πάρτε και μια γεύση του τι έγινε στο μυστικό «Ραντεβού στον ήλιο»: 

 

Για σχεδόν πέντε ώρες, όσο διήρκησε το μυστικό «ραντεβού στον Ήλιο», τα social media των τυχερών του διαγωνισμού πήραν φωτιά από τις αναρτήσεις, χόρεψαν, τραγούδησαν και τσούγκρισαν τα ποτήρια τους κάτω από τον ήλιο.

 

Ένα καλοκαιρινό event, μια ουζοκατάσταση μετά μουσικής που θα μείνει σε όλους αξέχαστη!