FOOD & DRINK

Το kick-off του φετινού καλοκαιριού θα γίνει στο Σπίτι μας με καλούς φίλους

Το Oneman και το Johnnie Walker ετοιμάζουν για όλους εσάς ένα μοναδικό gathering στο Σπίτι της 24MEDIA για να γιορτάσουμε την Άνοιξη και να ανοίξουμε δρόμο για το καλοκαίρι με το “επίσημο” ποτό του, το Johnnie and Ginger. Θα είσαι εκεί;

Να σπάσουμε λίγο τα καθιερωμένα. Αυτό προσπαθούμε στο Oneman σε διάφορες πτυχές της καθημερινότητας. Να ανακαλύψουμε εκείνους του τύπους για τους οποίους μας αρέσει να γράφουμε, να κάνουμε παρέα με εκείνους που μας ταιριάζουν και να δούμε μαζί τη ζωή με ένα ολίγον τι διαφορετικό μάτι. Κι όσο ανοίγει ο καιρός και η όρεξη για νέα πράγματα, τόσο μεγαλώνει η ανάγκη μας να έρθουμε πιο κοντά.

Έτσι, ξεκινήσαμε να οργανώνουμε μία ανοιξιάτικη συνάντηση, ακριβώς όπως θα κάναμε με τους φίλους μας. Οργανώνουμε αυτή την συνάντηση για τους δικούς μας ανθρώπους, τους αναγνώστες μας, εκείνους με τους οποίους επικοινωνούμε καθημερινά. Κι αυτή η συνάντηση θέλαμε να έχει όλα εκείνα τα στοιχεία που θα φέρουν τους ανθρώπους κοντά, που θα μας κάνουν μία μεγάλη παρέα και ταυτόχρονα θα μας προσφέρουν μια ξεχωριστή εμπειρία.

Αυτό που ήρθε στη ανοιξιάτικη ζωή μας και θα κάνει το βράδυ αυτό μοναδικό είναι το Johnnie Walker. Όχι, όχι. Βγάλε από το μυαλό σου την εικόνα του χαμηλού ποτηριού με πάγο ή χωρίς. Βασικά, πέτα όλα τα στερεότυπα από την εικόνα και κράτα μόνο εσένα σε αυτόν τον καμβά. Το Johnnie Walker είναι εκεί για να ταιριάξει στη δική σου ζωή, στη δική σου καθημερινότητα, στη δική σου ξεχωριστή στιγμή, όπως εσύ το προτιμάς. Κι επειδή αυτό το event που οργανώνουμε είναι μία συνάντηση για μία μεγάλη παρέα, θα έχει ακριβώς εκείνα τα στοιχεία που φέρνουν την παρέα πιο κοντά. Με πρώτο από αυτά το Johnnie and Ginger.

 

Αλλά ας πούμε δυο λόγια πρώτα για το τι έχεις να ζήσεις εσύ και άλλοι 29 τυχεροί στο Σπίτι της 24MEDIA αν δηλώσεις συμμετοχή στη φόρμα που θα βρεις στο τέλος του κειμένου, για να βρεθείς κοντά μας την Πέμπτη 17 Μαΐου στις 20:00 στο Σπίτι της 24MEDIA.

Την ημέρα εκείνη, το Σπίτι μας θα έχει μία άλλη μορφή από αυτή που έχεις συνηθίσει κι αυτό για να υποδεχτεί ένα από τα πολυαγαπημένα brand κάθε ενός που κατοικεί σε αυτή τη χώρα, ακριβώς όπως θα υποδεχόταν έναν φίλο. Το Johnnie Walker θα ντύσει το Σπίτι μας με την φιλοσοφία του, τις εικόνες του και την λογική του για να χαρίσει σε εσένα μια μοναδική εμπειρία.

Αρχικά, θα μάθεις πράγματα για το σκωτσέζικο ουίσκι από την Άντζελα Μαριδάκη, Brand Ambassador της Diageo Greece, κάνοντας μια γευστική δοκιμή. Το σημαντικότερο όμως για τους λάτρεις του Scotch είναι ότι θα έχεις την ευκαιρία να μυηθείς στον κόσμο του Johnnie Walker. Και θα αντιληφθείς την αξία εκείνου που έχεις μάθει τόσα χρόνια να βρίσκεις στο ποτήρι σου χωρίς να έχεις αναρωτηθεί ποτέ ποιο είναι το ταξίδι που κάνει για να φτάσει από την Σκωτία στο ποτήρι σου.

Στην συνέχεια, θα μπορείς κι εσύ ο ίδιος να δοκιμάσεις τα skills σου στο να δημιουργήσεις τα δικά σου μοναδικά long drinks και cocktails με το αγαπημένο whisky Johnnie Walker. Υπό την επίβλεψη ενός από τους καλύτερους bartender της χώρας, που έχει κερδίσει τον τίτλο του World Class Bartender of the Year 2017 στον θεσμό του World Class και είναι αυθεντία σε ότι αφορά στην κουλτούρα των cocktail. Ο Πάνος Κανατσούλης θα σε βοηθήσει να πάρεις μια γεύση του αν έχεις τα απαραίτητα για να δημιουργήσεις ποτά. Όχι σε κάποια μπάρα, όχι σε κάποιο επαγγελματικό περιβάλλον. Αλλά στο ίδιο σου το σπίτι.

 

Επειδή όμως θα είναι λίγο νωρίς ακόμα στα μαθήματα bartenderοσύνης για να φτιάξεις τα ποτά όλης τη βραδιάς, μετά το τέλος των δύο workshop θα σε περιμένει ένα μοναδικό party στον ίδιο χώρο με μουσική, finger food και φυσικά το μοναδικό Johnnie and Ginger. Για να απολαύσεις κι εσύ στην παρέα μας αυτό το υπέροχο event.

Κι επειδή δεν θέλουμε να κάνουμε πολλά spoiler, θα κρατήσουμε τις όποιες εκπλήξεις για την ίδια τη βραδιά. Θα σου πω μόνο ότι στα ποτήρια μας θα υπάρχει αυτη η δροσερή και fun συνταγή που αναδεικνύει την πολύπλευρη κι ευέλικτη παλέτα γεύσεων και αρωμάτων ενός γνήσιου Σκωτσέζικου ουίσκι, και εκπλήσσει με την αναζωογονητική γεύση του ginger ale. Αν θες να προπονηθείς στα skills σου πριν βρεθείς στο Σπίτι μας, μπορείς να προσθέσεις σε ένα ποτήρι με πάγο 50ml Johnnie Walker Black Label ή Red Label, ginger ale και ένα wedge από lime για να δημιουργήσεις το δικό σου Johnnie & Ginger.

Δήλωσε συμμετοχή στην παρακάτω φόρμα για να βρεθείς στην παρέα μας στις 17 Μαΐου. Εκείνοι που θα κερδίσουν μία θέση μαζί με κάποιον φίλο ή φίλη τους στο event μας, θα ειδοποιηθούν δύο ημέρες νωρίτερα από την συγκέντρωση.