ΠΟΤΟ

Ζήσε από κοντά τον ελληνικό τελικό του World Class Bartender of the Year 2015

Το Oneman όχι απλά θα είναι παρόν στον μεγάλο ελληνικό τελικό αλλά προσφέρει και την ευκαιρία σε 10 αναγνώστες του να βιώσουν από κοντά την ολοκληρωμένη εμπειρία World Class.

Η καρδιά του ελληνικού bartending χτυπά όλη τη χρονιά για αυτήν ακριβώς τη βραδιά. Στις 15 Ιουνίου, στις 20:00 το βράδυ, θα πραγματοποιηθεί στον ολοκαίνουριο χώρο του Ark στα Αστέρια της Γλυφάδας, ο ελληνικός τελικός του World Class Bartender of the Year 2015. Το ακόμα καλύτερο είναι ότι παρέα με τους δημοσιογράφους του Oneman που θα είναι εκεί, έχουν την ευκαιρία και 10 τυχεροί αναγνώστες να μυηθούν κι εκείνοι στην εμπειρία World Class.

Και το ονομάζω εμπειρία γιατί όσα συμβαίνουν τους τελευταίους 9 μήνες για να καταλήξουμε σε αυτή τη βραδιά, είναι πολλά παραπάνω από ένας διαγωνισμός. Το World Class είναι πριν από όλα μία πλατφόρμα εκπαίδευσης και επικοινωνίας, μία κουλτούρα η οποία επιτρέπει στους bartenders να βρεθούν από κοντά και να ανταλλάξουν απόψεις, να εκπαιδευθούν σε κλασικές και νέες μεθόδους αλλά και να πάρουν εκείνα τα απαραίτητα εφόδια ώστε να μεταδίδουν καθημερινά σε όλους εμάς στα bar τα οποία δουλεύουν την εμπειρία του fine drinking.

 

Μερικές δεκάδες bartenders πέρασαν όχι από ένα αλλά από δύο κύματα (τα λεγόμενα bursts), για να αναδειχθούν εκείνοι οι 12 φιναλίστ του τελικού της ερχόμενης Δευτέρας. Έξι φιναλίστ από το πρώτο burst και έξι από το δεύτερο, θα αναμετρηθούν μπροστά στα μάτια του παγκόσμιου νικητή του World Class 2014, Charles Joly, του Global World Class Ambassador Spike Marchant και του Head Bartender του bar Nightjar, Marian Beke. Ιδού οι 12 φιναλίστ:

 

 

Το βράδυ της 15ης Ιουνίου θα μάθουμε ποιος θα εκπροσωπήσει τη χώρα μας τον Σεπτέμβρη στο Cape Town της Νοτίου Αφρικής στον Παγκόσμιο Τελικό του World Class Bartender of the Year 2015. Κι αν θες κι εσύ να είσαι ανάμεσα στους 10 τυχερούς που θα παρακολουθήσουν την ανάδειξη του μεγάλου νικητή το βράδυ της Δευτέρας, δεν έχεις παρά να συμπληρώσεις τα στοιχεία σου στην παρακάτω φόρμα.

 

Η κλήρωση θα γίνει το πρωί της Παρασκευής 12/6 και οι νικητές θα ειδοποιηθούν το ίδιο μεσημέρι.

Μέσα από την ειδική World Class ενότητα του Oneman αλλά και και μέσα από τη σελίδα του World Class Greece στο facebook και από το hashtag #worldclassgreece, μπορείς να μαθαίνεις όλα όσα αφορούν το World Class και την υπέροχη πορεία, στο δρόμο για το Cape Town.