STYLE

Στο νέο Superstar Store χτυπά η καρδιά των Originals

Κάθε βόλτα στην πλατεία Αγ. Ειρήνης είναι πλέον ένα ξεχωριστό shopping experience. Γνώρισε κι εσύ τα νέα sneakers των adidas Originals, ZX Flux και Tubular από κοντά.

Όπως ενδεχομένως θα θυμάσαι, στις αρχές Απριλίου, το ιστορικό τρίγωνο της Αθήνας υποδέχτηκε το απόλυτο street style κατάστημα. Το νέο Superstar Store προσφέρει εδώ και δύο μήνες λοιπόν ένα μοναδικό shopping experience, έχοντας καταφέρει σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα να αποκτήσει το δικό του φανατικό κοινό. Ένα κοινό που γνωρίζει ότι όλοι οι δρομοι των sneakers οδηγούν στην πλατεία Αγ. Ειρήνης.

 

Το Superstar Store, Αιόλου 25, πλατεία Αγ. Ειρήνης εκτός από τα αγαπημένα superstar & Stan Smith φιλοξενεί και τα νέα sneakers των adidas Originals, ZX Flux και Tubular. Κι όπως ήταν φυσικό, με αφορμή τον ερχομό΄των νέων μοντέλων, στήθηκε ένα μεγάλο party στο οποίο οι φίλοι των adidas Originals και λαμπερές παρουσίες από τον κόσμο του θεάματος και της showbiz υποδέχτηκαν με τον δικό τους μοναδικό τρόπο τα νέα exclusive μοντέλα των ZX Flux και Tubular.

 

Τα νέα μοντέλα διατίθενται σε πολλά σχέδια & χρώματα για να ικανοποιήσουν όλα τα γούστα & στιλ. Γιατί τα προτιμούν οι λάτρεις των Originals και όχι μόνο; Γιατί τα ZX Flux και Tubular προσφέρουν πρωτοποριακό σχεδιασμό σε συνδυασμό με εξαιρετική άνεση για βόλτες στην πόλη αλλά και για εκδρομικές αποδράσεις.

 

Πάμε όμως να δούμε ποιοι παραβρέθηκαν στο μεγάλο party που στήθηκε στο νέο Superstar Store, πριν μάθουμε περισσότερα για τα νέα μοντέλα. Μεταξύ των φίλων της adidas ήταν οι: Τάμτα, Θάνος Λαίτσας και Κώστας Μαυρογένης από τις Μέλισσεs, Ιωάννα Τριανταφυλλίδου, Otherview, Ginno, Θέμης Γεωργαντάς, Άννα Πρέλεβιτς, Νικολέτα Ράλλη.

 

Αλλά και οι Πυγμαλίων Δαδακαρίδης, Πέτρος Φιλιππίδης, Λάουρα Νάργες, Κωνσταντίνος Ασπιώτης, ‘Αλεξ Κάβδας, Στέλιος Χανταμπάκης, Κωνσταντίνος Καλφακάκος, Κώστας Γκρέκας, Μαίρη Ρέτσινα, Απόστολος Μητρόπουλος, Νίκος Γκάνος, Μαντώ Γαστεράτου, DaMike, DjAngelo, Gio και ο Δημήτρης Μαυροκεφαλίδης.

A photo posted by @apostolosmitropoulos on

 

Τα ZX Flux πρωτοεμφανίσθηκαν πέρυσι και έχουν ήδη κερδίσει τους fashion lovers. Το Neoprene ZX Flux, ένα από τα ZX Flux που θα βρεις στο πιο street style κατάστημα της adidas, έρχεται σε έντονα χρώματα όπως το γκρι, το μπλε, το μωβ αλλά και το σομόν. Το Neoprene Graphic ZX Flux, έρχεται σε έντονα prints, ιδανικά για την Άνοιξη/Καλοκαίρι 2015

 

Το Tubular «γεννήθηκε» στην δεκαετία του 1990, εξελίχθηκε και πλέον θεωρείται από τους sneakerheads το απόλυτο σύγχρονο sneaker. Η νέα σειρά Tubular αποτελεί μία από τις πιο δημιουργικές σειρές των adidas Originals και εμπνέεται από τον κόσμο των sports. Το design και η πρωτοποριακή προσέγγιση του Tubular συνδυάζουν μοναδικά την αισθητική με την άνεση. Διατίθεται σε πολλά χρώματα, από παστέλ μέχρι έντονες αποχρώσεις.

 

Τα μοναδικά Tubular και ZX Flux σε περιμένουν να τα γνωρίσεις από κοντά στο πιο urban sneaker destination στο κέντρο της πόλης. Δες από κοντά τον πρωτοποριακό σχεδιασμό αλλά και την εξαιρετική άνεση που προσφέρουν για βόλτες στη πόλη και διάλεξε αυτό που σου ταιριάζει.

 

Ακολούθησε το social ταξίδι των adidas Originals μέσα από τα accounts τους σε Facebook, Twitter και Instagram.

Superstar Store: Αιόλου 25, Πλατεία Αγ. Ειρήνης