ΤΑΞΙΔΙ

6 μπαρ στις Κυκλάδες που επιβάλλεται να επισκεφτείς

Ένα island hopping με προορισμό τα μπαρ τα οποία έχουν γράψει την δική τους ιστορία.

Οι διακοπές είναι στιγμές, είναι μνήμες μα πάνω από όλα είναι οι ιστορίες που θα εξιστορείς σε φίλους και γνωστούς όταν γυρίσεις. Οι περισσότερες από αυτές τις στιγμές και τις ιστορίες τις έχεις ζήσει στα ιστορικά bar των Κυκλάδων τα οποία εδώ και πολλά χρόνια προσφέρουν το πρόσφορο έδαφός τους για να σου μείνουν οι διακοπές σου αξέχαστες.

Διαβάστε περισσότερα

Πώς να περάσεις ένα αξεπέραστο ΣΚ στην Πάρο

Το Metaxa και το Clumsies μας έκαναν το κοκτέιλ στο κυκλαδίτικο νησί.

Πριν μία βδομάδα βρέθηκα στην Πάρο παρέα με το Metaxa και το Clumsies στα πλαίσια του Explore Greece. Η Πάρος ήταν ο τελευταίος σταθμός μίας κρουαζιέρας εξερεύνησης γεύσεων με ένα ιστιοπλοϊκό και προορισμό τρία λιμάνια. Της Μυκόνου, της Αντιπάρου και της Πάρου. Στόχος; Να δημιουργηθούν κοκτέιλ με βάση το Metaxa  και τη συστατική αύρα του κάθε προορισμού.

Διαβάστε περισσότερα

Γιατί η Ναύπακτος είναι η εξόρμηση ‘έκπληξη’ κοντά στην Αθήνα

Πλέον, βολεύει άνετα ακόμα και για μονοήμερη εκδρομή.

Η κατασκευή των νέων αυτοκινητοδρόμων στη χώρα μας, έφερε την ελληνική περιφέρεια πιο κοντά στα μεγάλα αστικά κέντρα, βελτιώνοντας την πρόσβαση σε χρόνο, αλλά και ασφάλεια. Η Ναύπακτος, πλέον, αποτελεί προορισμό ακόμα και για μονοήμερη εκδρομή, όταν υπό άλλες συνθήκες, παλαιότερα, ήθελες δύο και τρεις μέρες για να ευχαριστηθείς μια εκδρομή εκεί.

Διαβάστε περισσότερα

Στα κανάλια της Κοπεγχάγης θα ζήσεις το παραμύθι

Στην πρωτεύουσα της Δανίας, τα καλύτερα πράγματα συμβαίνουν μέσα σε ένα πλοιάριο.

Aφού χρησιμοποίησα το μετρό χωρίς οδηγό, πήγα στο σημείο όπου υπάρχουν τα πολύχρωμα σπίτια, εκατέρωθεν του πιο γνωστού καναλιού της πόλης, με το όνομα Nyhavn. Η εικόνα είναι γνωστή από τις καρτ-ποστάλ και συνοδεύεται από την πληροφορία ότι σε τρία από αυτά τα σπίτια, ένα κόκκινο, ένα κίτρινο και ένα λευκό, έζησε κατά περιόδους ένας εκ των κορυφαίων συγγραφέων, ο Χανς Κρίστιαν Άντερσεν.

Διαβάστε περισσότερα

28 προτάσεις για το Αγκίστρι

Τα καλοκαιρινά ΣΚ σου βρίσκουν νόημα σε αυτόν τον καταπράσινο παράδεισο με κρυστάλλινα νερά, μόλις μία ώρα μακριά από την Αθήνα.

Είναι ένας μικρός παραδεισένιος τόπος που αν τον μάθεις λίγο καλύτερα και του δώσεις την ευκαιρία που του αξίζει, θα θέλεις να επιστρέφεις ξανά και ξανά. Είναι λες και υπογράφεις ένα κλειστό συμβόλαιο με το νησί. Εκείνο σου χαρίζει τα υπέροχα κρυστάλλινα νερά του κι εσύ για αντάλλαγμα του αφήνεις ένα κομμάτι από την καρδιά σου εκεί. Δίκαιο, έτσι;

Διαβάστε περισσότερα

Τα Spyrou Hotels θέλουν να σε ξεναγήσουν στην καταπράσινη Σκόπελο

Ο όμιλος ξενοδοχείων που μοιράζει τουριστική σοφία από τα 40 χρόνια εμπειρίας του στο νησί.

O Όμιλος Σπύρου γιόρτασε μέσα από μία σειρά εκδηλώσεων τα 40 χρόνια από την ίδρυσή του στη Σκόπελο. Ξεκινώντας με ένα μικρό οικογενειακό ξενοδοχείο το1978 ο Όμιλος έχει πλέον εξελιχθεί στη μεγαλύτερη ξενοδοχειακή αλυσίδα της Σκοπέλου με τέσσερις ξενοδοχειακές μονάδες και δραστηριοποιείται και σε μια σειρά από άλλους κλάδους. Πρόσφατα προχώρησε στην ανανέωση της εταιρικής του ταυτότητας με τη μετονομασία του ξενοδοχειακού και τουριστικού σκέλους σε 'Spyrou Skopelos Experience'.

Διαβάστε περισσότερα

Το πιο ιδιαίτερο ελληνικό μουσείο, που ακόμα δεν έχεις επισκεφτεί

Ο Μένιος Σακελλαρόπουλος μας ξεναγεί στο χώρο που σκοτώθηκε ο Αλή Πασάς.

Πόσο ακριβή είναι η ιστορία, πόσο δυνατή φωνή έχει, πόσα δίνει (και δείχνει) απλόχερα. Καμιά φορά πονάει και η ίδια όταν εκτοπίζεται, όταν θάβεται σε υπόγεια, όταν κλείνεται σε μπαούλα, όταν κυκλώνεται από τη μούχλα, όταν αντιμετωπίζεται με ασέβεια.

Διαβάστε περισσότερα
1 2 3 4 5 6 7

Μουσική

Saristra Festival 2018 σε 'χωριό-φάντασμα'

Αυτό το καλοκαίρι, 3-5 Αυγούστου, το πρωτοποριακό φεστιβάλ της Κεφαλονιάς επιστρέφει στο «χωριό-φάντασμα». Μάθε αναλυτικά το line-up και πώς θα μπορέσεις να βρεθείς κι εσύ εκεί.

PROMO
Social Man