ΤΑΞΙΔΙ

Made in Taiwan: Ταξίδι στην άλλη άκρη του κόσμου

Ένας δημοσιογράφος του Oneman ταξίδεψε στην καρδιά της Ασίας και μεταφέρει τις διαφορετικές εμπειρίες του.

Διαβάζοντας το κείμενο για την εμπειρία της πτήσης στην business class της Turkish Airlines, φαντάζομαι ότι θα περίμενες πως αυτό ήταν το ταξίδι.

Διαβάστε περισσότερα

Υπάρχει και η άλλη Ίμπιζα, μακριά από τους ναούς του clubbing

Ένας δημοσιογράφος παρουσιάζει μία λίγο διαφορετική εικόνα της Ibiza από αυτό που έχουμε στο μυαλό μας.

Θα προσπαθήσω να κάνω έναν συσχετισμό για να αντιληφθεί ακόμα και κάποιος που δεν έχει επισκεφεί την Ίμπιζα ποιο είναι το κύριο προϊόν εκεί. Όταν η δική μας παραλιακή είναι γεμάτη από αφίσες καλλιτεχνών που εμφανίζονται στα διάφορα μπουζούκια, οι αυτοκινητόδρομοι στο νησί της Ίμπιζα έχουν μεγάλα billboards με Djs οι οποίοι παίζουν Δευτέρες, Τρίτες ή Πέμπτες σε κάποιο από τα Pacha, Amnesia, Cream και τα υπόλοιπα πασίγνωστα club που έκαναν αυτό το νησί Μέκκα του clubbing και της EDM.

Διαβάστε περισσότερα

15 προτάσεις για την Ελαφόνησο (2016 Update)

Αν νόμιζες πως στο μικροσκοπικό νησί αξίζει μόνο η παραλία του Σίμου, ξανασκέψου το.

Επισκέφτηκα για πρώτη φορά την Ελαφόνησο πριν από σχεδόν 10 χρόνια, περνώντας στο νησί 10 ημέρες, μαζί με την παρέα μου. Ως σωστοί 19χρονοι, επιλέξαμε να μείνουμε στο κάμπινγκ του Σίμου κι η αλήθεια είναι ότι βγήκαμε από αυτό ελάχιστες φορές, με αποτέλεσμα όλες μου οι αναμνήσεις να προέρχονται από την -μαγική- παραλία του Σίμου και τους χώρους του κάμπινγκ.

Διαβάστε περισσότερα

22 Προτάσεις για Παξούς- Αντίπαξους

Ένας οδηγός για να μην χάσεις ούτε λεπτό στο πανέμορφο δίδυμο νησιών του Ιονίου.

Τα νησιά του Ιονίου γενικά, έχουν μια σπάνια και άγρια ομορφιά με τα καταγάλανα νερά, τους επιβλητικούς βράχους και τις σπηλιές, όμως αυτό τα δύο αδερφάκια νησιά αυτά, Παξοί- Αντίπαξοι θα σε κάνουν να αγαπήσεις το Ιόνιο ακόμα περισσότερο. Μικρό νησί οι Παξοί, φτάνεις από τη μία άκρη στην άλλη σε 15 λεπτά, ενώ οι Αντίπαξοι που είναι ακόμα μικρότερο νησί, είναι ένας επίγειος παράδεισος.

Διαβάστε περισσότερα

40 προτάσεις για τις Σπέτσες (update 2016)

Στο νησί της Μπουμπουλίνας όλα είναι υπέροχα. Ακόμα και τα κανόνια.

Ο Αργοσαρωνικός είναι αυτό που λέμε 'εύκολη λύση'. Είναι κοντά. Είναι εύκολα προσβάσιμος και στην πλειοψηφία των νησιών του, δεν χρειάζεται αυτοκίνητο.

Διαβάστε περισσότερα

Ένα νησί στα 1000 μέτρα υψόμετρο

Το Καρπενήσι δεν έχει θάλασσα, αλλά έχει όλα τα υπόλοιπα σε πολύ υψηλό επίπεδο.

Σήμερα, σαν Bonus Track επιλογή, θα δούμε ένα διαφορετικό «καλοκαιρινό» προορισμό, που ξεκινάει από κορυφές και καταλήγει σε 'νησί', αλλά μόνο στα λόγια. Στη λεκτική του κατάληξη.

Διαβάστε περισσότερα

23 προτάσεις για τη Λευκάδα (2016 update)

Το νησί που θα σε μαγέψει με τις παραλίες του, έχει μερικά δυνατά χαρτιά ακόμα να σου παρουσιάσει.

Φαντάζομαι πως θα έχουν φτάσει στα αυτιά σου με τον έναν ή με τον άλλο τρόπο διηγήσεις και περιγραφές για τις υπέροχες παραλίες της Λευκάδας, με τα εξωπραγματικά νερά και τις ατέλειωτες αμμουδιές.

Διαβάστε περισσότερα
4 5 6 7 8 9 10

Print

10 graphic novels που απαγορεύτηκαν

Με αφορμή το αιχμηρό 'Che' που λογοκρίθηκε στην Αργεντινή και κυκλοφορεί μαζί με το Έθνος της Κυριακής, ξεφυλλίζουμε τα κόμικ που κάποιοι έριξαν στην πυρά.

PROMO
Social Man
Newsletter

Το ΟΝΕΜΑΝ επιλέγει και σου στέλνει τα καλύτερα θέματα στο email σου.