ΤΑΞΙΔΙ

23 προτάσεις για τη Λευκάδα (2016 update)

Το νησί που θα σε μαγέψει με τις παραλίες του, έχει μερικά δυνατά χαρτιά ακόμα να σου παρουσιάσει.

Φαντάζομαι πως θα έχουν φτάσει στα αυτιά σου με τον έναν ή με τον άλλο τρόπο διηγήσεις και περιγραφές για τις υπέροχες παραλίες της Λευκάδας, με τα εξωπραγματικά νερά και τις ατέλειωτες αμμουδιές.

Διαβάστε περισσότερα

32 προτάσεις για την Αντίπαρο (update 2016)

Μία δημοσιογράφος εξηγεί γιατί αυτό το μικρό νησί απέναντι από την Πάρο αξίζει μία επίσκεψή σου.

Οι φορές που μέσα στο καταχείμωνο έχουμε ονειρευτεί εκείνη την τελευταία βουτιά στην υπέροχη παραλία του τάδε νησιού ή το υπέροχο αντίστοιχο πιάτο στο ταβερνάκι του δείνα, είναι εκείνες που ουσιαστικά κρατούν ένα νησί ζωντανό στη μνήμη μας.

Διαβάστε περισσότερα

Είχα και στο χωριό μου business class

Ένας δημοσιογράφος του Oneman πέταξε μέχρι την άλλη άκρη του πλανήτη στην business class της Turkish Airlines και περιγράφει την εμπειρία.

Ήταν ένα βαρετό απόγευμα Απριλίου στη δουλειά, όταν με φώναξε στο γραφείο του ο Μάνος Μίχαλος για να με ρωτήσει αν έχω κάτι να κάνω από τις 6 μέχρι με τις 12 Ιουλίου.

Διαβάστε περισσότερα

33 προτάσεις για την Ικαρία (2016 update)

Το νησί της μακροζωΐας και του ξέφρενου γλεντιού επεμβαίνει στη στήλη του ONEMAN Μένουμε Νησί και προτείνει τη μετονομασία της σε Μένουμε Πανηγύρι.

Αν έχεις συναντήσει στη ζωή σου Ικαριώτη, τότε γνωρίζεις ήδη ότι στο νησί που πρόκειται να επισκεφθείς δεν θα συναντήσεις και τους πιο νορμάλ κατοίκους. Αν πάλι όχι, τότε σε καλωσορίζω στο θαυμαστό κόσμο των Καριωτών (όπως αυτοαποκαλούνται).

Διαβάστε περισσότερα

24 προτάσεις για τη Λέσβο (2016 update)

Είτε την ξέρεις ως Λέσβο, είτε ως Μυτιλήνη, σημασία έχει ότι αξίζει να την επισκεφτείς.

Πριν αποφασίσεις να επισκεφτείς την Λέσβο, καλό θα είναι να ξεκαθαρίσουμε τα βασικά. Όπως ότι αν την αποκαλείς Μυτιλήνη, κάνεις λάθος, η Μυτιλήνη είναι απλά η πρωτεύουσα του νησιού. Επίσης εδώ είναι ένα καλό σημείο να πούμε ότι γράφεται Μυτιλήνη, όχι Μητιλίνη, ούτε Μιτυλίνη και σίγουρα όχι Μιτιλίνη.

Διαβάστε περισσότερα

24 προτάσεις για τα Κουφονήσια (2016 update)

Ή αλλιώς μερικοί ακόμη λόγοι για να σκεφτείς σοβαρά το ενδεχόμενο να μείνεις μόνιμα στον επίγειο παράδεισο των μικρών Κυκλάδων.

Μετά από τόσα κοινά θέματα και αναφορές σε κείμενα, πρέπει να έχεις καταλάβει ότι με τα Κουφονήσια, αδυνατώ να είμαι αντικειμενική. Αν με ρωτάς, έχω όλα τα δίκια με το μέρος μου να μην το κάνω.

Διαβάστε περισσότερα

Σε ποιες παραλίες θα πλατσουρίσεις στην Τήνο

Σημειώνουμε στο χάρτη τα μέρη που θα σου δώσουν πρόσβαση στο πιο βαθύ γαλάζιο του Αιγαίου.

Κατά πάσα πιθανότητα, περνάς το ένα τρίτο των διακοπών σου δίπλα στο νερό - μπορεί να λέω και λίγο. Προφανώς, λοιπόν, σε ενδιαφέρει (και πολύ μάλιστα) το νησί που θα επιλέξεις να έχει ωραίες παραλίες και διαφορετικές επιλογές για το μπάνιο σου. Η Τήνος, χωρίς δεύτερη σκέψη, είναι ένα τέτοιο νησί. Οι παραλίες της είναι πολλές και πολύ διαφορετικές μεταξύ τους και τα νερά της λαχταριστά και γαλαζοπράσινα.

Διαβάστε περισσότερα
4 5 6 7 8 9 10
PROMO
Social Man
Newsletter

Το ΟΝΕΜΑΝ επιλέγει και σου στέλνει τα καλύτερα θέματα στο email σου.