TECH IT OR LIVE IT

Αυτή είναι η πιο διαδραστική εμπειρία shopping

Και σε περιμένει την Παρασκευή 19 Μαΐου στο Atcom Next. Είσαι έτοιμος να τη ζήσεις;

Επειδή, με περισσότερα ή λιγότερα χρήματα στο πορτοφόλι, το shopping παραμένει ψηλά στη λίστα των προτεραιοτήτων μας, φαντάσου την ώρα που είσαι μέσα σε ένα φυσικό κατάστημα, μπροστά από ένα ράφι με smartphones ή παπούτσια, να έχεις την ευκολία επιλογής με βάση τα δικά σου κριτήρια χρησιμοποιώντας απλά το κινητό σου τηλέφωνο, σαν να διάλεγες αυτό που θες online από ένα e-shop. Αυτό, στη γλώσσα των τεχνολόγων, λέγεται σύγκλιση του φυσικού και του ψηφιακού κόσμου και είναι κομμάτι του ψηφιακού μετασχηματισμού, για τον οποίον όλο και περισσότερος λόγος γίνεται τελευταία και στα μέρη μας.

Διαβάστε περισσότερα

4 Pro-χωρημένα tips για φωτογραφίες με πολλά likes

Ένα premium smartphone σε μετατρέπει σε επαγγελματία φωτογράφο.

Το ακούς από τους επαγγελματίες, το διαπιστώνεις στην πράξη, το βλέπεις αποτυπωμένο στα excels με τα στοιχεία των πωλήσεων. Τα smartphones κατάπιαν την αγορά των compact φωτογραφικών μηχανών και πλέον, κάποια premium μοντέλα, δείχνουν τον φακό τους ακόμα και στις DSLR (έστω τα entry level μοντέλα). Κάτι, το οποίο μπορεί να ακούγεται υπερβολικό, αλλά στην πράξη επιβεβαιώνεται πως δεν είναι, όταν ακόμα και με χρωματική ανάλυση πολλές φορές δυσκολεύεσαι να καταλάβεις πoιο καρέ είναι τραβηγμένο μέσα από ποιον φακό.

Διαβάστε περισσότερα

7 νέα gadgets που θα φαντασιωθείς πάραυτα

Συσκευές από το πάνω ράφι που θα ευχόσουν να προσγειωθούν στα χέρια σου.

Αυτά είναι κάποια νέα gadgets που μάλλον θα ήθελες να περιεργαστείς. Γιατί, ακόμα και αν στην περίπτωσή τους ισχύει το 'φάτε μάτια ψάρια', μια γρήγορη ματιά στο πάνω ράφι δεν έβλαψε ποτέ κανέναν.

Διαβάστε περισσότερα

Μήπως ζούμε ήδη μέσα στο Matrix και δεν το έχουμε πάρει χαμπάρι;

Όταν σχεδόν τα πάντα γύρω μας παράγουν δεδομένα, το Internet of Things εξελίσσεται στην πλατφόρμα των μεγάλων ευκαιριών.

Αναζητώντας νέες επαγγελματικές ευκαιρίες, ειδικά αν κινείσαι ήδη στον χώρο της τεχνολογίας, πιθανότατα θα γνωρίζεις ότι το Internet of Things (ΙοΤ) είναι σήμερα ίσως ο πιο γρήγορα και πολλά υποσχόμενος τομέας, όπου βρίσκουν εφαρμογή οι πιο ισχυρές τάσεις εξέλιξης του ψηφιακού σύμπαντος: από τη συλλογή και την ανάλυση δεδομένων μέχρι την υλοποίηση εφαρμογών τεχνητής νοημοσύνης.

Διαβάστε περισσότερα

Πώς το έξυπνο σπίτι γίνεται ευφυές

Η ώρα που ο χώρος που κατοικούμε θα υπακούει στα 'θέλω' μας πλησιάζει.

Ξημερώνει. Το έξυπνο σπίτι ετοιμάζεται να καλημερίσει τους κατοίκους του. Ο φωτισμός προσαρμόζεται σταδιακά, καθώς η νύχτα δίνει τη θέση της στη μέρα. Τα στόρια ανοίγουν, το σύστημα συναγερμού απενεργοποιείται, οι διάφορες μικροσυσκευές προετοιμάζονται αυτόματα για να εξυπηρετήσουν τις ανάγκες των μελών της οικογένειας.

Διαβάστε περισσότερα

Η εποχή που η τηλεόραση θεωρείται έργο τέχνης, μόλις ξεκίνησε

Βρεθήκαμε στην παρουσίαση της νέας τηλεόρασης της Samsung στο Παρίσι κι εκτιμήσαμε λίγο παραπάνω την μοντέρνα τέχνη.

Η πρώτη φορά που επισκέφτηκα το Παρίσι ήταν το καλοκαίρι του 1996, σε ηλικία 10 ετών. Το μεγαλύτερο άγχος μου σε εκείνο το οικογενειακό ταξίδι, ήταν το αν θα ήμουν αρκετά ψηλός ώστε να μου επιτρέψουν την είσοδο στα τρενάκια της Disneyland. Όλα πήγαν καλά.

Διαβάστε περισσότερα

Ο Ian Pearson ξέρει το μέλλον. Είσαι σίγουρος ότι θέλεις να το μάθεις;

Ένας επαγγελματίας μελλοντολόγος περιγράφει τη δυστοπία που μάλλον θα προλάβουμε να βιώσουμε όλοι μας.

Έχεις δει το Minority Report (2002) με τον Tom Cruise να συλλαμβάνει δολοφόνους προτού διαπράξουν το έγκλημά τους; Ε, κάπως έτσι βλέπει το μέλλον, σε 30 χρόνια από σήμερα, ο καθηγητής Ian Pearson, ένας από τους πιο αναγνωρισμένους μελλοντολόγους των ημερών μας.

Διαβάστε περισσότερα
1 2 3 4 5 6 7
PROMO
Social Man
Newsletter

Το ΟΝΕΜΑΝ επιλέγει και σου στέλνει τα καλύτερα θέματα στο email σου.