ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Η χειρότερη παρουσίαση app όλων των εποχών

Ο Θωμάς Ζάμπρας κι ο Διονύσης Ατζαράκης παρουσιάζουν την ιδέα τους στον Παύλο Δημητρίου. Ναι, τον γνωστό.

Ποιο είναι το όνειρο όλων των νέων της εποχής μας; Να κερδίσουν το τζόκερ βρουν μια καλή ιδέα για ένα application, να διαδοθεί σ’ ολόκληρο τον πλανήτη και να κερδίσουν δισεκατομμύρια, όπως έκαναν ο Μαρκ Ζούκερμπεργκ, ο Στιβ Τζομπς και πολλοί ακόμα. Ντάξει, όχι ακριβώς, αλλά κατάλαβες.

Χιλιάδες νέοι, εργάζονται κάθε μέρα σκληρά για να δημιουργήσουν την εφαρμογή που θα σαρώσει. Ψάχνουν ιδέες, τις υλοποιούν, φτιάχνουν διαγράμματα, βρίσκουν αστεία κι όταν έρθει η κατάλληλη στιγμή, τα παρουσιάζουν στον άνθρωπο που πρέπει, όπως τον Παύλο Δημητρίου, γνωστό κι ως Ζούκερμπεργκ των Πατησίων.

Αν πάλι η παρουσίαση δεν πάει τόσο καλά, μην τα βάψεις μαύρα. Σ’ αυτή την περίπτωση, υπάρχει το Athens Tech, το πρώτο τεχνολογικό κολέγιο της χώρας αποκλειστικά αφιερωμένη στο Computer Science, με πτυχία σε Business Informatics και Internet Computing και μάστερ σε Big Data, Security, Web και Mobile apps, για να σου μάθει όλα όσα χρειάζεσαι ώστε να κερδίσεις τον κάθε Παύλο Δημητρίου, ακόμα και χωρίς διαγράμματα κι αστεία.

Το Athens Tech είναι το πρώτο τεχνολογικό εκπαιδευτικό ίδρυμα στην Ελλάδα που συνδυάζει την τεχνολογία, την έρευνα  και την επιχειρηματικότητα, με τις ανάγκες της πραγματικής οικονομίας. Επίλεξε λοιπόν το αντικείμενο που σου ταιριάζει καλύτερα απ΄το πλήρες πρόγραμμα σπουδών και σπούδασε την τεχνολογία του αύριο, σήμερα.

Όπως είχε πει κι Στιβ Τζομπς άλλωστε, “πάω μια στιγμή τουαλέτα”.