Το Oneman έχει πλέον το δικό του mobile άρθρο - Tech it or Live it - Tech it or Live it
 

Το Oneman έχει πλέον το δικό του mobile άρθρο

Το άρθρο του Oneman έγινε mobile και έχουμε κάθε λόγο να είμαστε χαρούμενοι για αυτό.
SHARES

Όταν γράφαμε τα resolutions αυτής της χρονιάς, μιλούσαμε για αλλαγές, για νέα πράγματα, για προσθήκες που θα πάνε το Oneman ένα βήμα παραπέρα. Το mobile article του Oneman είναι το πρώτο μεγάλο βήμα από τα πολλά που έπονται στην κατεύθυνση αυτή.

Τι αλλάζει; Τα άρθρα μας είναι πλέον πιο ευανάγνωστα από το κινητό καθώς φορτώνουν πλέον σε ένα περιβάλλον φιλικό προς τον χρήστη, ένα περιβάλλον ειδικά προσαρμοσμένο για εκείνον που θέλει να διαβάσει κάτι στην οθόνη του κινητού του. Και δεν είναι καθόλου λίγοι αυτοί, μιας και πάνω από το ένα τέταρτο των αναγνωστών μας κάθε μήνα, διαβάζει τα άρθρα μας μέσω κινητού. Ήταν λοιπόν κάτι παραπάνω από υποχρέωση, να κάνουμε ό,τι καλύτερο και για αυτούς τους αναγνώστες.

Νέα ευανάγνωστη γραμματοσειρά για ακόμα καλύτερη εμπειρία ανάγνωσης, καθαρό περιβάλλον για να διαβάζεις σε mobile αλλά και ένα πλήρες drop down menu μέσω του burger, κάτι που δεν θα βρεις στην desktop έκδοση του site. Στην mobile εκδοχή του άρθρου του Oneman, μπορείς πέρα από το να πλοηγηθείς εύκολα στο ίδιο το άρθρο, να περιηγηθείς στις διάφορες κατηγορίες και υποκατηγορίες του site, να μεταβείς εύκολα από το ένα άρθρο της κατηγορίας στο επόμενο με μόνο ένα πάτημα στο "next", να διαβάσεις κι άλλα άρθρα που μπορεί να σε ενδιαφέρουν αλλά και να μοιραστείς άμεσα και γρήγορα το περιεχόμενο σε Facebook, Twitter και What's App.

Δοκίμασε την mobile εκδοχή του άρθρου μας. Περιμένουμε τις παρατηρήσεις σου.

Share
Follow
 

Τα καλύτερά μας

Best of Network

Πρωταγωνιστής σε reality ο Ρονάλντο

Ο Ρονάλντο αποκάλυψε σε βραζιλιάνικα ΜΜΕ τα επιχειρηματικά του σχέδια. Από την ντισκοτέκ στο καρναβάλι του Ρίο ντε Ζανέιρο, το reality στο οποίο θα πρωταγωνιστεί, την αγορά ομάδας, μέχρι την προεδρία της βραζιλιάνικης ομοσπονδίας.

 
PROMO
Social Man
Newsletter

Το ΟΝΕΜΑΝ επιλέγει και σου στέλνει τα καλύτερα θέματα στο email σου.