PUBLI

20 χρόνια Del Mar Πόρτο Ράφτη!

To Del Mar στην νέα του εκδοχή είναι ένα all day bar-restaurant πάνω στο κύμα, στην παραλία του Πόρτο Ράφτη.

Θες να απολαύσεις καφέ,φαγητό,ιδιαίτερα αποστάγματα & cocktails, με δωρεάν πρόσβαση σε οργανωμένη παραλία, ακούγοντας παράλληλα κάποιους από τους καλύτερους εγχώριους και διεθνείς djs .Ο απόλυτος προορισμός για all day διασκέδαση στην Ανατολική Αττική γιορτάζει τα 20 χρόνια λειτουργίας του!

To Del Mar στην νέα του εκδοχή είναι ένα all day bar-restaurant πάνω στο κύμα, στην παραλία του Πόρτο Ράφτη, διαθέτει οργανωμένη παραλία με δωρεάν ξαπλώστρες και άψογο service για καφέ,πολλές επιλογές φαγητού, και φανταστικά coctails τα οποία υπογράφει ο διακεκριμένος mixologist Παναγιώτης Φράγκος.

 

Δίνει έμφαση στην ποικιλία των παρεχόμενων προϊόντων ώστε να μπορείς να βρεις Non alcohol επιλογές, ιδιαίτερα ice tea,βιολογικά παγωτά & μοναδικά γλυκά!

Για τους λάτρεις της μεσογειακής κουζίνας λειτουργεί και χώρος εστιατορίου με μοναδικές γεύσεις ανάλογα την εποχή.

Γνωστό για τις μουσικές του επιλογές με resident dj τον αγαπημένο Costa Bana, με Live events αλλά και διάσημους djs όπως οι Nikos Diamantopoulos,Theo Grooves,Motiva,Plastic People κ.α.

 

Για τα 20 χρόνια λειτουργίας του το Del Mar θα διοργανώσει διάφορα events φέτος το καλοκαίρι με κορυφαίο γεγονός την Παρασκευή 14 Ιουλίου την έλευση του παγκοσμίου φήμης μουσικού παραγωγού και Dj τον Ελβετό Jamie Lewis τον οποίο το 2017 τον βρίσκει υποψήφιο στα βραβεία Grammy!

Επίσης στις 14 Αυγούστου στα πλαίσια του Πανευρωπαικού ετήσιου tour του,θα εμφανιστεί στο Del Mar ο Jojo Flores, ο Καναδός Master της House!

Stay tuned για περισσότερα events & εκπλήξεις @https://www.facebook.com/delmarportorafti/?fref=ts