Ανακοινώθηκε η πλήρης ατζέντα του επερχόμενου ATCOM NEXT

Σημαντικά πρόσωπα της αγοράς δίνουν τον παλμό του Digital Business.
SHARES

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση της εταιρείας, στην ατζέντα του event προστέθηκε η κοινή ομιλία των κ. Κώστα Μάντζιαρη, Managing Director της isobar & iProspect Greece και Γιώργου Βαρέλογλου, Business Development Director της isobar & iProspect Greece. Οι συγκεκριμένοι ομιλητές θα αναφερθούν σε έννοιες όπως AΙ, ML, NLP και CNS, παρουσιάζοντας τις τελευταίες εξελίξεις και τις ποικίλες διαφορετικές μορφές Artificial Intelligence, με παραδείγματα πρακτικής αξιοποίησης τους στο πλαίσιο της ψηφιακής μεταμόρφωσης των επιχειρήσεων.

Επιπλέον, ο κ. Μάριος Ίσσαρης, Marketing & Operations Director της Microsoft για την Ελλάδα, την Κύπρο και την Μάλτα θα προλογίσει το ετήσιο TechFest της ATCOM, παρέχοντας πολύτιμα insights υπό το πρίσμα ενός διεθνούς οργανισμού με μοναδικό εκτόπισμα στην ψηφιακή επιχειρηματικότητα.

Τέλος, στην ατζέντα της εκδήλωσης προστέθηκε διαδραστική συζήτηση με την μορφή panel, στην οποία θα συμμετέχουν υψηλόβαθμα στελέχη της αγοράς. Συγκεκριμένα, στη συζήτηση θα συμμετέχουν οι κ. Ανδρέας Αθανασόπουλος, Αντιπρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας Κωτσόβολος, Κώστας Μάντζιαρης, Managing Director της isobar & iProspect Greece και Αχιλλέας Σταθόπουλος, Διευθυντής Υπηρεσιών e-Business της Eurobank, ενώ τον συντονισμό του panel θα πραγματοποιήσει ο Κωνσταντίνος Καμάρας, Αντιπρόεδρος της ATCOM.

Το ATCOM Next, είναι το ετήσιο TechFest της ATCOM για τους πελάτες και συνεργάτες της, με στόχο τη διερεύνηση και ανάδειξη των καινοτομιών που θα πρωταγωνιστήσουν στο digital business τους επόμενους 12 μήνες. Θα πραγματοποιηθεί στις 19 Μαΐου 2017 στον πολυχώρο «Προορισμός Παπαστράτος», με την ευγενική χορηγία της Microsoft Hellas.

Επισκεφτείτε το https://next.atcom.gr, για να δείτε αναλυτικές πληροφορίες για το event, τους ομιλητές, την agenda της εκδήλωσης, καθώς και για να αιτηθείτε της πρόσκλησής σας.

Share
Follow
 

Τα καλύτερά μας

Malebox

Ο Κωστής Μαραβέγιας πιστεύει πως η ομορφιά θα σώσει τον κόσμο

Τραγουδιστή, συνθέτη, τραγουδοποιό, coach του 'The Voice', σκηνοθέτη, παρουσιαστή, ρομαντικό περιηγητή της μουσικής– πες τον όπως θες, ο Κωστής Μαραβέγιας δεν θα σε ακούσει. Έχει ήδη φύγει για τον επόμενο πλανήτη του.

Best of Network

Με το "μαχαίρι" στα δόντια...

Ο Ολυμπιακός κρατάει την 30αρα κόντρα στην Μακάμπι για ψυχολογικούς λόγους αλλά για τίποτα παραπάνω, αφού ο μαραθώνιος συνεχίζεται. Μια πιθανή νίκη στη Μόσχα με τη Χίμκι, βέβαια, θα επαναφέρει πλήρως και την ηρεμία στο λιμάνι μετά τη φουρτούνα της Βιτόρια. Ο Γιάννης Ψαράκης αναλύει.

 

Σε όλους αναλογεί ένα τέτοιο τηλεφώνημα

Μικρές ιστορίες για τυχαίους ανθρώπους από τον Οδυσσέα Ιωάννου.

Πώς σηκώνεις το τηλέφωνο στις τρεις τα ξημερώματα χωρίς να σου 'χει φύγει όλο το αίμα από τα χέρια; Πόσες σκέψεις προλαβαίνουν να περάσουν από το ναρκωμένο ακόμα μυαλό σου σε εκείνα τα άχρονα δευτερόλεπτα;

PROMO
Social Man
Newsletter

Το ΟΝΕΜΑΝ επιλέγει και σου στέλνει τα καλύτερα θέματα στο email σου.