Ανακοινώθηκε η πλήρης ατζέντα του επερχόμενου ATCOM NEXT - News of the brands - News of the brands
 

Ανακοινώθηκε η πλήρης ατζέντα του επερχόμενου ATCOM NEXT

Σημαντικά πρόσωπα της αγοράς δίνουν τον παλμό του Digital Business.
SHARES

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση της εταιρείας, στην ατζέντα του event προστέθηκε η κοινή ομιλία των κ. Κώστα Μάντζιαρη, Managing Director της isobar & iProspect Greece και Γιώργου Βαρέλογλου, Business Development Director της isobar & iProspect Greece. Οι συγκεκριμένοι ομιλητές θα αναφερθούν σε έννοιες όπως AΙ, ML, NLP και CNS, παρουσιάζοντας τις τελευταίες εξελίξεις και τις ποικίλες διαφορετικές μορφές Artificial Intelligence, με παραδείγματα πρακτικής αξιοποίησης τους στο πλαίσιο της ψηφιακής μεταμόρφωσης των επιχειρήσεων.

Επιπλέον, ο κ. Μάριος Ίσσαρης, Marketing & Operations Director της Microsoft για την Ελλάδα, την Κύπρο και την Μάλτα θα προλογίσει το ετήσιο TechFest της ATCOM, παρέχοντας πολύτιμα insights υπό το πρίσμα ενός διεθνούς οργανισμού με μοναδικό εκτόπισμα στην ψηφιακή επιχειρηματικότητα.

Τέλος, στην ατζέντα της εκδήλωσης προστέθηκε διαδραστική συζήτηση με την μορφή panel, στην οποία θα συμμετέχουν υψηλόβαθμα στελέχη της αγοράς. Συγκεκριμένα, στη συζήτηση θα συμμετέχουν οι κ. Ανδρέας Αθανασόπουλος, Αντιπρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας Κωτσόβολος, Κώστας Μάντζιαρης, Managing Director της isobar & iProspect Greece και Αχιλλέας Σταθόπουλος, Διευθυντής Υπηρεσιών e-Business της Eurobank, ενώ τον συντονισμό του panel θα πραγματοποιήσει ο Κωνσταντίνος Καμάρας, Αντιπρόεδρος της ATCOM.

Το ATCOM Next, είναι το ετήσιο TechFest της ATCOM για τους πελάτες και συνεργάτες της, με στόχο τη διερεύνηση και ανάδειξη των καινοτομιών που θα πρωταγωνιστήσουν στο digital business τους επόμενους 12 μήνες. Θα πραγματοποιηθεί στις 19 Μαΐου 2017 στον πολυχώρο «Προορισμός Παπαστράτος», με την ευγενική χορηγία της Microsoft Hellas.

Επισκεφτείτε το https://next.atcom.gr, για να δείτε αναλυτικές πληροφορίες για το event, τους ομιλητές, την agenda της εκδήλωσης, καθώς και για να αιτηθείτε της πρόσκλησής σας.

Share
Follow
 

Best of Network

 

Δεν είναι παιχνίδι, είναι η πρώτη ελευθερία

Μικρές ιστορίες για τυχαίους ανθρώπους από τον Οδυσσέα Ιωάννου.

Κάθεται στο παγκάκι με την μπάλα του περιμένοντας συμπαίκτες, αλλά ποιος παίζει μπάλα όταν έχει ποδήλατο;

PROMO
Social Man
Newsletter

Το ΟΝΕΜΑΝ επιλέγει και σου στέλνει τα καλύτερα θέματα στο email σου.