PUBLI

Ανεβάστε τη φωτογραφία σας και κερδίστε 13 μοναδικά Smart watch μέσα από τον διαγωνισμό της Dole Hellas, Μέγα Χορηγού του Μαραθωνίου της Ιστορίας!

H Dole Hellas, Μέγας Χορηγός του Stoiximan.gr 13ου Διεθνούς Μαραθωνίου «ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ», γράφει... ιστορία, δημιουργώντας ένα φωτογραφικό κολάζ όλων των δρομέων που θα λάβουν μέρος στη μεγαλύτερη αθλητική διοργάνωση της Βόρειας Ελλάδας, την Κυριακή 1 Απριλίου!

Το φωτογραφικό κολάζ θα διαμορφωθεί μέσα από έναν διαγωνισμό, όπου οι συμμετέχοντες μπαίνοντας στο microsite www.dole-makinghistory.gr θα ανεβάζουν μια φωτογραφία τους φορώντας τη φανέλα συμμετοχής τους στον Stoiximan.gr 13ο Διεθνή Μαραθώνιο «ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ».

 Μετά την ολοκλήρωση του διαγωνισμού, 13 τυχεροί θα κερδίσουν από ένα μοναδικό Smart watch Garmin Forerunner 235!

Δικαίωμα συμμετοχής στον διαγωνισμό της Dole Hellas, έχουν όλοι οι δρομείς, οι οποίοι έχουν ολοκληρώσει την εγγραφή τους στον Stoiximan.gr 13ο Διεθνή Μαραθώνιο «ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ». 

H συμμετοχή προϋποθέτει την συμπλήρωση της σχετικής φόρμας με τα στοιχεία και τον κωδικό εγγραφής των δρομέων, ή εναλλακτικά την καταχώρηση του αριθμού φανέλας τους, αφού την παραλάβουν, στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.dole-makinghistory.gr

 Ο διαγωνισμός θα διαρκέσει από την Τρίτη 20 Μαρτίου έως την Τρίτη 3 Απριλίου 2018. 

 Όλοι οι δρομείς του Stoiximan.gr 13ο Διεθνούς Μαραθωνίου «ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ», εφόσον έχουν συμπληρώσει τα 18 έτη, θα μπορούν να φωτογραφηθούν από την Πέμπτη 29 Μαρτίου 2018 (πρώτη ημέρα παραλαβής του kit, στο οποίο περιέχεται η φανέλα τους στον χώρο της έκθεσης “SPORTEXPO 2018” από 29 έως 31 Μαρτίου) και θα μπορούν -από την ίδια μέρα έως τη λήξη του διαγωνισμού- να ανεβάζουν τη δική τους φωτογραφία στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.dole-makinghistory.gr.

 Προσφέρεται η δυνατότητα στους δρομείς του Stoiximan.gr 13ο Διεθνούς Μαραθωνίου «ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ», να πραγματοποιούν επιτόπια εγγραφή στον διαγωνισμό αλλά και να φωτογραφίζονται, από την προωθητική ομάδα της Dole Hellas, τόσο τις ημέρες και ώρες λειτουργίας της έκθεσης “SPORTEXPO 2018”, όσο και την ημέρα του Μαραθωνίου. 

 Οι 13 τυχεροί θα αναδειχθούν μέσα από ηλεκτρονική κλήρωση, που θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 12 Απριλίου 2018, ώρα 14:00, στα γραφεία της εταιρείας Radical Communications SA (Αρτέμιδος 29 Μοσχάτο Αττικής). Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις, οι οποίοι είναι αναρτημένοι στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.dole-makinghistory.gr

 Τα ονόματα των νικητών θα δημοσιοποιηθούν στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.dole-makinghistory.gr και οι νικητές θα ειδοποιηθούν τηλεφωνικά. 

 Προϊόντα Dole για όλους τους δρομείς! 

 Επιπλέον, σε συνεργασία με την Οργανωτική Επιτροπή, η Dole Hellas, Μέγας Χορηγός του Stoiximan.gr 13ου Διεθνούς Μαραθωνίου «ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ», θα προσφέρει δωρεάν μπανάνες στους σταθμούς υποστήριξης στο 15ο χλμ., 25ο χλμ. και 35ο χλμ. της ιστορικής διαδρομής του Μαραθωνίου, αλλά και σε όλους τους συμμετέχοντες, όλων των διαδρομών της ημέρας, μετά τον τερματισμό τους. 

 Επίσης όλοι οι συμμετέχοντες στον Stoiximan.gr 13ο Διεθνή Μαραθώνιο «ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ», θα μπορούν να απολαύσουν δωρεάν δροσερά smoothies μπανάνας και απολαυστικό φρέσκο ανανά από την καντίνα της Dole, που θα βρίσκεται στον χώρο των χορηγών και στις δύο εκδηλώσεις (“SPORTEXPO 2018” από 29/03 έως 31/03, Μαραθώνιος 01/04). 

 Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη “DOLE for ALL”! 

 Η Dole Hellas ασκεί την επιχειρηματική της δραστηριότητα με εντιμότητα, επιμένοντας στην άριστη ποιότητα των φρούτων της με καλλιέργειες που σέβονται τον ίδιο τον καταναλωτή και το περιβάλλον, ενώ παράλληλα προχωρεί σε δράσεις κοινωνικής ευθύνης και προσφοράς. 

 Το αίσθημα κοινωνικής ευθύνης της εταιρείας Dole Hellas προς τις πιο ευαίσθητες ομάδες και ιδιαίτερα στα παιδιά, οδήγησε αρχικά σε μια σειρά εκπαιδευτικών διαδραστικών ενημερώσεων στα δημόσια δημοτικά σχολεία της χώρας μας με τίτλο «Υγιεινή Διατροφή – Σωστή Εκπαίδευση», όπου μετά τις ομιλίες διατροφολόγων, μοιράζονται δωρεάν φρέσκα φρούτα σε μαθητές και οικογένειες των σχολικών κοινοτήτων που χρήζουν στήριξης. Η ενέργεια ήδη μετρά 6 χρόνια επιτυχημένης πορείας, με επισκέψεις σε περισσότερα από 3.500 ελληνικά σχολεία και συνεχίζεται με μεγάλη αποδοχή και το 2018.

 Με την ευκαιρία της διοργάνωσης του Μαραθωνίου, η Dole Hellas θα προσφέρει επίσης, για το μήνα Απρίλιο, 100 κιβώτια μπανάνες στα συσσίτια της Ιεράς Μητρόπολης Θεσσαλονίκης και 40 κιβώτια μπανάνες στα ΚΑΠΗ του Δήμου Θεσσαλονίκης. 

 Η Dole Hellas έχοντας πάντα μια ιδιαίτερη αγάπη για τα παιδιά και τις ανάγκες τους, θα προσφέρει στον «Παιδικό Αντιρρευματικό Αγώνα Βορείου Ελλάδος», επιταγή 5.000 ευρώ. 

 Ο «Παιδικός Αντιρρευματικός Αγώνας» ξεκίνησε από τη Θεσσαλονίκη πριν από 29 χρόνια, τον Μάρτιο του 1989, με κύριο στόχο την παροχή κάθε δυνατής επιστημονικής, κοινωνικής, οικονομικής και ηθικής συμπαράστασης προς τα παιδιά που πάσχουν από χρόνιες ρευματοπάθειες αλλά και τις οικογένειές τους. 

 Για την υλοποίηση των παραπάνω στόχων, ιδρύθηκαν οι Σύλλογοι «Γονέων και Κηδεμόνων των Παιδιών με Χρόνιες Ρευματοπάθειες» και «Φίλων των Παιδιών με Χρόνιες Ρευματοπάθειες», που είναι πιστοποιημένα φιλανθρωπικά σωματεία μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα. 

 Ο Stoiximan.gr 13ος Διεθνής Μαραθώνιος «ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ» της Κυριακής 1 Απριλίου 2018, ο οποίος είναι αφιερωμένος στον Έλληνα Μαραθωνοδρόμο Στέλιο Κυριακίδη, διοργανώνεται από τον «ΜΕΑΣ Τρίτων», τελεί υπό την αιγίδα της Ελληνικής Εθνικής Επιτροπής για την UNESCO, του ΣΕΓΑΣ και της AIMS, καθώς επίσης τελεί υπό την ευγενική υποστήριξη του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού και της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Θεσσαλονίκης. Παράλληλα υποστηρίζεται από το Υπουργείο Εσωτερικών (Μακεδονίας-Θράκης), την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, τους Δήμους Θεσσαλονίκης, Πέλλας, Αμπελοκήπων – Μενεμένης, Χαλκηδόνας, Δέλτα και Κορδελιού – Ευόσμου, καθώς επίσης από πλήθος Θεσμικών Φορέων, Φορέων Υποστήριξης και Εθελοντικών Φορέων.

 Οι δρομείς μπορούν να ενημερώνονται από την επίσημη ιστοσελίδα της διοργάνωσης www.alexanderthegreatmarathon.org και www.atgm.gr για τις διαδρομές του αγωνιστικού προγράμματος, την ιστορική διαδρομή Πέλλα-Θεσσαλονίκη του Διεθνούς Μαραθωνίου, η οποία πλαισιώνεται από τους Δρόμους Υγείας και Δυναμικού Βαδίσματος 10.000μ. και 5.000μ.. Παράλληλα με τη διοργάνωση, διεξάγεται και ο Δρόμος 1.000μ. Μαθητών Δημοτικών Σχολείων. 

 Θα είμαστε όλοι εκεί!