PUBLI

Antonio Banderas Fragrances: Η σειρά αρωμάτων Secret μας καλεί να ενδώσουμε στις πιο κρυφές μας επιθυμίες

Τα αρώματα “The Secret Temptation” για τον άνδρα και “Her Secret Temptation” για τη γυναίκα, με την υπογραφή του Antonio Banderas μας προκαλούν να τολμήσουμε, με μυστηριώδη και παιχνιδιάρικη διάθεση.

Ο celebrity Antonio Banderas έχει δημιουργήσει από το 1997 τη δική του σειρά αρωμάτων που συνδυάζουν την κομψότητα αλλά και την αποπλάνηση. Από τη σειρά αρωμάτων με την υπογραφή του Antonio Banderas δε θα μπορούσε να λείπει ο …  μυστικός πειρασμός: Τα αρώματα “The Secret Temptation” για τον άνδρα και “Her Secret Temptation” για τη γυναίκα είναι σχεδιασμένα για όσους είναι πρόθυμοι να παραδοθούν στον πιο κρυφό πειρασμό και να ενδώσουν στην πρόκληση.

Η επιθυμία, η πρόκληση, η ανάγκη για κάτι καινούργιο, η αδρεναλίνη και η αποπλάνηση είναι βασικά συστατικά της σειράς Secret, που διηγείται μια ιστορία μεταξύ 2 ανθρώπων που παίζουν ένα μυστικό παιχνίδι.

Με ακόμα πιο εκλεπτυσμένη σύνθεση, το “The Secret Temptation”, ξυλώδες και πικάντικο, απευθύνεται στον άνδρα που είναι μυστηριώδης και ελκυστικός. Με φρέσκιες και αισθησιακές νότες κορυφής, τα εσπεριδοειδή αναμειγνύονται με το κόκκινο πιπέρι, επιτείνοντας το μυστήριο. Στην καρδιά του αρώματος, μας περιμένει ένας ελκυστικός και αισθησιακός συνδυασμός λουλουδιών, ικανός για τον απόλυτο εθισμό. Ενώ στη βάση του, το άρωμα εμπλουτίζεται με βανίλια και musk, ενισχύοντας τη δύναμη και τη γοητεία του. Με βασικό χρώμα το κόκκινο, η επιβλητική του συσκευασία χαράζεται στη μνήμη με τη χαρακτηριστική κλειδαρότρυπα που παραπέμπει σε κρυφές σκέψεις κι επιθυμίες.

 

Για εκείνη, το “Her Secret Temptation”, θηλυκό και ελκυστικό, είναι ένας συνδυασμός φρούτων και καρυκευμάτων που εξυψώνουν το αποτέλεσμα. Στην καρδιά του αρώματος, η ίριδα και το τριαντάφυλλο προσθέτουν χρώμα σε ένα λευκό μπουκέτο λουλουδιών, ενώ στη βάση του αναδύονται το ζεστό ξύλο σε συνδυασμό με ανατολίτικες νότες που προσδίδουν ακαταμάχητο χαρακτήρα και προσωπικότητα εξωτικών ξύλων. Σε σχήμα καρδιάς και στο χρώμα της απόλυτης θηλυκότητας, η συσκευασία του, παραμένει πολυτελής και κομψή.

Ως μια από τις πιο κομψές αρωματικές αισθήσεις, η σειρά Secret έδωσε το «παρών» στη γιορτή της μόδας στην Αθήνα, στη 22η εβδομάδα μόδας Athens Xclusive Designers Week, στο Ζάππειο, δίνοντας τη δυνατότητα στους προσκεκλημένους να μυηθούν στο μυστικό πειρασμό και να τη δοκιμάσουν. Μάλιστα, τα αρώματα Secret βρέθηκαν ανάμεσα στους VIP καλεσμένους της εβδομάδας μόδας, εκεί που χτυπά η καρδιά της μόδας, του στυλ και της κομψότητας.

Η σειρά περιλαμβάνει συσκευασία αρώματος 50ml  και τα σετ δώρων (The Secret Temptation edt 100ml + deo 150ml) (Her secret Temptation edt 80ml + deo150ml)

Αποκλειστικός αντιπρόσωπος και διανομέας για την ελληνική αγορά για τα Antonio Banderas Fragrances είναι η ΓΡ. ΣΑΡΑΝΤΗΣ ΑΒΕΕ, Αμαρουσίου- Χαλανδρίου 26 Μαρούσι. Τα προϊόντα είναι διαθέσιμα σε Super Market και καταστήματα καλλυντικών.