PUBLI

Anytime: Νέα προσφορά στην ετήσια ασφάλεια αυτοκινήτου!

Στην Anytime τα νέα δεν είναι κλισέ!

Στην Anytime τα νέα δεν είναι κλισέ! Τώρα μπορείς να αγοράσεις την ετήσια ασφάλεια αυτοκινήτου με άτοκες δόσεις, πληρώνοντας τους 11 μήνες, μόνο από €11 το μήνα, χωρίς να πληρώνεις τα κέρατά σου.

Εξασφαλίζεις 1 μήνα δωρεάν, σε 1 λεπτό!

Η διαδικασία είναι απλή:

  • Μπες στο

    και πάρε τιμή.

  • Επίλεξε ένα από τα ολοκληρωμένα προγράμματα ασφάλισης αυτοκινήτου.
  • Λάβε το συμβόλαιο στο e-mail σου σε 1 λεπτό.

Όλα τα προγράμματα της Anytime…

…ανταποκρίνονται στις ανάγκες της εποχής και παρέχονται από την INTERAMERICAN, την κορυφαία ασφαλιστική εταιρία, γνωστή για την αξιοπιστία και την υψηλή ποιότητα των υπηρεσιών της.

Η Anytime διαθέτει 3 ολοκληρωμένα προγράμματα ασφάλισης αυτοκινήτου:

  • Το Basic: Η σύγχρονη ασφαλιστική πρόταση για την ασφάλιση του αυτοκινήτου σου με την απαραίτητη από το νόμο ασφαλιστική κάλυψη.
  • Το Economic: Το πιο πλούσιο βασικό πρόγραμμα που αποτελεί την ιδανική λύση για εσένα που επιθυμείς την απαραίτητη από το νόμο ασφαλιστική κάλυψη, συμπεριλαμβανομένης και τη κάλυψης της πλήρους οδικής βοήθειας.
  • Το Value: Η ολοκληρωμένη ασφαλιστική λύση που απευθύνεται σε οδηγούς που ζητούν την πλήρη ασφαλιστική κάλυψη του αυτοκινήτου τους και προστασία από τους συνήθεις κινδύνους, όπως φωτιά, κλοπή, πλημμύρες κ.λπ.

Κάνε και εσύ απευθείας ασφάλιση στην Anytime και εξασφάλισε άμεση εξυπηρέτηση, 24 ώρες το 24ωρο για οτιδήποτε και αν προκύψει, όπου και αν βρίσκεσαι.

Μη χάνεις χρόνο! Ασφάλισε το αυτοκίνητό σου τώρα, χωρίς να χρειάζεται να πληρώνεις τα κέρατά σου.

Υπολόγισε τα ασφάλιστρά σου, τώρα.