PUBLI

Athens Open Air Film Festival is back,μαζί με την πιο όμορφη ξανθιά

Η Fischer συνοδεύει τη γιορτή του θερινού κινηματογράφου για 4η  συνεχή χρονιά.

Η Fischer, θα είναι για μια ακόμα χρονιά δίπλα στην μεγάλη κινηματογραφική γιορτή “Athens Open Air Film Festival”. Η μπίρα που πρωταγωνιστεί πάντα στα σημαντικότερα πολιτιστικά δρώμενα, θα βρεθεί στα ομορφότερα και ιστορικότερα σημεία της πόλης για να συνοδεύσει τους λάτρεις του θερινού σινεμά.

 Θρυλικά μιούζικαλ, σπαγγέτι γουέστερν, καταξιωμένα δράματα, πολυβραβευμένες δημιουργίες, ελληνικά φιλμ θα ζωντανέψουν κάτω από τα αστερία σε ξεχωριστές γωνιές της Αθήνας. Οι προβολές έχουν ξεκινήσει από τον Ιούνιο και θα διαρκέσουν μέχρι το Σεπτέμβριο, με ελεύθερη είσοδο.

 

Στην επίσημη πρεμιέρα του φεστιβάλ,  που πραγματοποιήθηκε χθες στον μοναδικής ομορφιάς αρχαιολογικό χώρο του Ναού του Ολυμπίου Διός, προβλήθηκε η ταινία  West Side Story, ενώ παρευρέθηκαν προσωπικότητες από τον πολιτικό, πολιτιστικό και κινηματογραφικό χώρο όπως οι Μαρία Μπόμπολα, Πρόεδρος Διεθνούς Φεστιβάλ Κινηματογράφου Αθήνας, Νύχτες Πρεμιέρας, Λουκάς Κατσίκας, Διευθυντής Διεθνούς Φεστιβάλ Κινηματογράφου Αθήνας, Νύχτες Πρεμιέρας, Τατιάνα Παππά, Εκτελεστική Διευθύντρια Διεθνούς Φεστιβάλ Κινηματογράφου Αθήνας, Νύχτες Πρεμιέρας, Ορέστης Ανδρεαδάκης, Διευθυντής Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης, Χρήστος Τεντόμας, Πρόεδρος του Οργανισμού Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου Αθηναίων, Ελένη Γερολυμάτου, από το Τμήμα Δημοσίων Σχέσεων ΕΟΤ, Σοφία Παπαϊωάννου, Δημοσιογράφος – Παρουσιάστρια, Βασίλης Μέξης, Γραφίστας – Εικονογράφος για το AOAFF.

Μετά το τέλος της προβολής, η βραδιά συνεχίστηκε στο “Bar Kain”, όπου οι καλεσμένοι διασκέδασαν, απολαμβάνοντας  Fischer.

Fischer, It’s about Taste.