PUBLI

Αυθεντικές γεύσεις από Ασία στο κέντρο της Αθήνας

Από τις 14 Ιουνίου 2016 έως και τις 27 Ιουνίου 2016, 14.00-20.00, το Knorr Asia Canteen θα βρίσκεται στην Πλατεία Αγίας Ειρήνης.

Και από τις 28 Ιουνίου και για 2 εβδομάδες ακόμα, θα συνεχίσει σε κεντρικά σημεία της Αθήνας, προσφέροντας στους λάτρεις της Ασιατικής κουζίνας αυθεντικές γεύσεις από Ασία!

Κάθε εβδομάδα, οι σεφ της Knorr και ένας διαφορετικός food blogger θα φέρουν το Asian street food στην Ελλάδα, χρησιμοποιώντας φρέσκα υλικά μαζί με τη νέα σειρά ασιατικών προϊόντων Knorr Asia και δημιουργώντας εξωτικές, ασιατικές συνταγές Knorr, που θα ικανοποιήσουν τους οπαδούς της ethnic κουζίνας.

Η νέα ολοκληρωμένη σειρά Knorr Asia, περιλαμβάνει: Noodles Αυγού, Chips Γαρίδας με Μπαχαρικά και με Πιπέρι Καγιέν, Σάλτσες Wok από Κίνα, Ταϊλάνδη και Βιετνάμ, και Σάλτσα Γλυκόξινη, Sweet ChilLi και Teriyaki, ό,τι δηλαδή χρειάζεται κανείς για να ετοιμάσει εύκολα, γρήγορα και αυθεντικά ασιατικά πιάτα.

Ενημερωθείτε από τη σελίδα της Knorr και επισκεφτείτε το Knorr Asia Canteen για να δοκιμάσετε επί τόπου αυθεντικές γεύσεις από Ασία, αλλά και να αγοράσετε προϊόντα Knorr Asia από τη νέα ολοκληρωμένη σειρά!