PUBLI

Αυτό θα γίνει το νέο αγαπημένο σου Levi’s

Μετά το 501, αυτό είναι το επόμενο Levi's που θα κερδίσει την εκτίμησή σου.

Υπάρχουν κάποια ρούχα που πραγματικά είναι αντιπροσωπευτικά μιας ολόκληρης γενιάς. Διάσημα πρόσωπα έχουν ταυτιστεί μαζί τους, έχουν αγαπηθεί από κινήματα μόδας αλλά και μουσικής, έχουν αποτελέσει κομμάτι ενός τρόπου ζωής κι έχουν καταφέρει να κρατήσουν ένα συγκεκριμένο, σταθερό προφίλ. Αυτά τα ρούχα είναι που διευρύνουν την φήμη ενός brand και το αναγάγουν σε σημείο αναφοράς του κλασικού στιλ και της ποιότητας.

Κάτι τέτοιο συμβαίνει και με τη Levi’s, ένα fashion brand που έχει διατελέσει διαχρονικά ένα βασικό ρόλο στη διαμόρφωση των τάσεων για πολλά χρόνια.  Με ζωή πάνω από έναν αιώνα και παρουσία στον κόσμο της μόδας που την έχει κάνει συνώνυμο του casual στιλ, η Levi’s είναι έτοιμη να γράψει μία ακόμα ιστορία.

Με το κλασσικό 501 τζιν παντελόνι να αποτελεί το σήμα κατατεθέν του τρόπου ντυσίματος μιας ολόκληρης γενιάς, η Levi’s κατάφερε να κάνει τα blue jeans απαραίτητο ρούχο για γυναίκες και άντρες ανεξάρτητα από το σωματότυπο, το στιλ και τον τρόπο ζωής με τα ‘60s και τα ‘70s να το βρίσκουν στο απόγειό τους. Αναγνωρίστηκε και αγαπήθηκε από διάσημες προσωπικότητες, σημάδεψε γενιές και κατεύθυνε στιλιστικά ολόκληρες τάσεις που ξέφευγαν από τα όρια της μόδας. Το 1950, η νεολαία της εποχής το αγάπησε μέσα από τον Marlon Brandon, ενώ το 1990 ο Kurt Cobain το ενέταξε ως βασικό συστατικό της grunge αισθητικής.

Αφού λοιπόν, η Levi’s έχει κατοχυρώσει την φήμη της, την οποία διατηρεί αμετάβλητη, θα κατακτήσει μία ακόμα κατηγορία με την υπογραφή της, τα παπούτσια.

 

Άνεση και στιλ, δύο από τα βασικά χαρακτηριστικά του brand μεταπηδούν στα παπούτσια.

Το καστόρι, το ύφασμα και φυσικά το denim που ξέρουν να χειρίζονται καλά, είναι τα υλικά που έχουν χρησιμοποιηθεί για τη συλλογή. Ευπροσάρμοστα σε κάθε στιλ, τα παπούτσια της Levi’s θα συνδεθούν πολύ εύκολα με την άνεση, ενώ τα διαφορετικά υλικά και τα χρώματα θα καλύψουν και τις αισθητικές απαιτήσεις σου.

 Το ύφος και τα υλικά συνθέτουν μία γκάμα επιλογών που παρέχει επιλογές για όλα τα στιλ.

 Τα denim sneakers είναι μία safe επιλογή για σένα που είσαι πιστός στο casual στιλ. Είναι μέσα στη μόδα και δεν σε περιορίζουν στους συνδυασμούς, όπως κάνει αντίστοιχα το αγαπημένο σου τζιν παντελόνι.

 Ένα ζευγάρι που θα ανανεώσει κάθε outfit χωρίς προσπάθεια. Θα ταιριάξει με τα chinos, τα jeans αλλά και με τη βερμούδα που θα αρχίσει να φοριέται πολύ. Ένα t-shirt ή το κλασικό polo μπλουζάκι αρκούν για ένα άψογο casual outfit.

Μετά το 501, η Levi’s θέτει νέα δεδομένα με μία ολοκληρωμένη συλλογή από παπούτσια, έτοιμη να δικαιώσει τη φήμη του brand, συνώνυμη της ποιότητας, της άνεσης και της διαχρονικής αξίας. Τα blue jeans βρήκαν τον ιδανικό σύντροφό τους.

 Τα δερμάτινα παπούτσια στην πιο casual εκδοχή τους, απευθύνονται σε κάθε ηλικία, ανεξαρτήτως στιλ. Το καφέ είναι το χρώμα που θα συνδυάσεις εύκολα με το μπλε αλλά και το μαύρο και θα σε βγάλει πολλές φορές από τη δύσκολη θέση, όταν αναζητάς το σωστό παπούτσι για το outfit σου.

Το χρώμα στο παπούτσι δεν είναι πια δεσμευτικό, αφού οι τάσεις σε προκαλούν να κάνεις συνδυασμούς που ξεφεύγουν από τους κλασικούς που ξέρεις και εμπιστεύεσαι.

Το υλικό έχει πάντα σημασία για να μπορεί το χρώμα να αναδείξει το παπούτσι και να γίνει το highlight της εμφάνισής σου. Ακόμα κι αν είσαι λάτρης των γήινων αποχρώσεων στο ντύσιμο ή του total black, ένα ζευγάρι με χρώμα από τη συλλογή της Levi’s θα ταιριάξει άψογα με το στιλ σου.

 Αν είσαι fan του μινιμαλισμού και γενικά προτιμάς πάντα την πιο απλή εκδοχή σε καθετί που φοράς, ίσως έχεις ανάγκη από ένα μικρό update στιλιστικά. Ένα ζευγάρι παπούτσια που ανήκει στην κατηγορία των κλασικών πάνινων με μικρές λεπτομέρειες που του δίνουν χρώμα και θα ξεχωρίσουν στο συνολικό αποτέλεσμα είναι αυτό που χρειάζεσαι.

Τα διάφορα υλικά συνδυάζονται μεταξύ τους και οι διαφορετικές υφές κάνουν ξεχωριστό το αποτέλεσμα. Τα χρώματα που έχουν επιλεγεί για τα παπούτσια έχουν τη δυνατότητα να συνδυάζονται με πολλές από τις αποχρώσεις που συνηθίζεις να φοράς, μιμούμενα την ευπροσάρμοστη φύση των blue jeans.

Φυσικά, οι λεπτομέρειες είναι αυτές που συμβάλλουν ώστε να ξεχωρίσεις τα παπούτσια Levi’s από το πλήθος. Ανακάλυψε όλη τη συλλογή στο adamsshoes.gr και απόκτησε το επόμενο αγαπημένο σου Levi’s.