Cloud for Good Days: Μια πρωτοβουλία από τη Microsoft Ελλάς με στόχο την εκπαίδευση MKO στο Office 365 - News of the brands - News of the brands
 

Cloud for Good Days: Μια πρωτοβουλία από τη Microsoft Ελλάς με στόχο την εκπαίδευση MKO στο Office 365

Σε συνεργασία με το Impact Hub Athens.
SHARES

Η Microsoft Ελλάς, σε συνεργασία με το Impact Hub Athens, εκπρόσωπο του Tech Soup στην Ελλάδα, πραγματοποιεί για πρώτη φορά την πρωτοβουλία “Cloud for Good Days”, μια σειρά από δωρεάν εκπαιδευτικά σεμινάρια στη σουίτα Office 365 τα οποία απευθύνονται αποκλειστικά σε εκπροσώπους ΜΚΟ. Η πρωτοβουλία αυτή εντάσσεται στο πλαίσιο του προγράμματος παροχής δωρεάν λογισμικού της Microsoft, το οποίο έχει στόχο να εκσυγχρονίσει και να αναβαθμίσει τους οργανισμούς με καινοτόμες τεχνολογίες, παρέχοντας τους μεγαλύτερη ευελιξία ώστε να μπορούν να πετυχαίνουν περισσότερα προς όφελος της κοινωνίας. Με αυτή τη σημαντική πρωτοβουλία, η Microsoft, παραμένει πιστή στο όραμα της να προσφέρει σε μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς, κυρίως μέσα από δωρεές λογισμικών και χορηγιών τα τελευταία 30 χρόνια, στηρίζοντας με αυτόν τον τρόπο ανθρωπιστικό και κοινωνικό έργο σε παγκόσμιο αλλά και τοπικό επίπεδο.

Συμμετέχοντας στα σεμινάρια “Cloud for Good Days, οι εκπρόσωποι ΜΚΟ θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν για την πιο αποτελεσματική διαχείριση και αξιοποίηση του Office 365, το κατεξοχήν εργαλείο ενίσχυσης της συνεργασίας και της παραγωγικότητας και να αναπτύξουν τις δεξιότητες τους στα χαρακτηριστικά που παρέχει σε περιβάλλον Cloud. Η λύση του Office 365 επιτρέπει στους ΜΚΟ να αφοσιώνονται στην αποστολή τους, χωρίς να πρέπει να υπερβούν τεχνικά εμπόδια, υλοποιώντας το έργο τους ακόμη πιο αποτελεσματικά, χάρη στην καινοτομία που προσφέρει η τεχνολογία Cloud.

 

O Τίμος Πλατσάς, Διευθυντής Επικοινωνίας και Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της Microsoft Ελλάς, δήλωσε: «Με το πρόγραμμα δωρεάς λογισμικού της Microsoft έχουμε καταφέρει να υποστηρίξουμε περισσότερες από 50 ΜΚΟ τα τελευταία δύο χρόνια. Η διαδικασία του ψηφιακού μετασχηματισμού τους αφορά σε σημαντικό βαθμό άλλωστε, αφού μέσα από καινοτόμες τεχνολογίες, τους δίνεται η δυνατότητα να ενισχύσουν την αποστολή τους, και να στηρίξουν πιο αποτελεσματικά την κοινωνία μας και εκείνους που έχουν ανάγκη. Για το λόγο αυτό, είμαστε ιδιαίτερα περήφανοι που πραγματοποιούμε για πρώτη φορά την πρωτοβουλία Cloud for Good Days, και δεσμευόμαστε ότι θα συνεχίσουμε να στηρίζουμε τους ΜΚΟ με κάθε δυνατό τρόπο, συμβάλλοντας με αυτόν τον τρόπο στο πολύτιμο έργο τους».

Από την πλευρά του ο Δημήτρης Κοκκινάκης, συνιδρυτής του Impact Hub Athens, συμπλήρωσε: «Το Cloud for Good Days είναι κάτι παραπάνω από ένα εκπαιδευτικό σεμινάριο.

Είναι μια ευκαιρία ΜΚΟ με διαφορετικά πεδία δράσης και ανάγκες να ανακαλύψουν από κοινού τεχνολογικές λύσεις σε προβλήματα οργάνωσης, συντονισμού, εξοικονόμησης πόρων,  αποθήκευσης δεδομένων, κ.α. Είναι όμως και μια ευκαιρία δικτύωσης και ανταλλαγής πρακτικών και γνώσεων. Και στις δυο περιπτώσεις πάντοτε με την καθοδήγηση του Impact Hub και των εξειδικευμένων εκπαιδευτών του Office 365».

Για περισσότερες πληροφορίες, αλλά και για να δηλώσετε συμμετοχή στα επόμενα σεμινάρια Cloud for Good Days, παρακαλούμε επισκεφθείτε το http://athens.impacthub.net/cloud-for-good-application/.

Share
Follow
 

Τα καλύτερά μας

Best of Network

 

Ο πόλεμος είναι θέμα ημερών

Μικρές ιστορίες για τυχαίους ανθρώπους από τον Οδυσσέα Ιωάννου.

Πρέπει να ήταν η τελευταία φορά που ρίσκαρε τόσο στη ζωή του. Ή τουλάχιστον έτσι του το είχαν παρουσιάσει. Ήταν Φεβρουάριος του 1996, λίγες μέρες μετά τα Ίμια.

Photos

Η υποψηφιότητα Όσκαρ του 'Mudbound' μέσα από εικόνες

Η Rachel Morrison ('Black Panther') έγινε η πρώτη γυναίκα που προτείνεται για Όσκαρ Φωτογραφίας, για το 'Mudbound: Δάκρυα στο Μισισιπή'. Η ταινία βγαίνει σήμερα στις αίθουσες από την Feelgood κι εδώ ακολουθούν 20 λόγοι για τους οποίους αξίζει να τη δεις στο σινεμά. Είναι άξιος απόγονος της υποψηφιότητας του 'Moonlight' αλλά μετά το 'Moonlight', τι; Και φέτος τα Όσκαρ παίζουν ζωντανά και αποκλειστικά στην COSMOTE TV. Κάνε προθέρμανση για την τελετή που έρχεται στις 4 Μαρτίου, μέσα από το οσκαρικό κανάλι COSMOTE CINEMA OSCARS HD.

Μάθε τα πάντα για φετινά βραβεία
PROMO
Social Man
Newsletter

Το ΟΝΕΜΑΝ επιλέγει και σου στέλνει τα καλύτερα θέματα στο email σου.