PUBLI

DENIM: Για τον άντρα που δεν χρειάζεται να προσπαθήσει πολύ

Ο άνδρας που φοράει DENIM έχει αυτοπεποίθηση και ισχυρή προσωπικότητα. Ξέρει τι θέλει, είναι σίγουρος, μοντέρνος αλλά την ίδια στιγμή και παραδοσιακός.

Η σειρά αντρικής προσωπικής φροντίδας DENIM, περιλαμβάνει after shave, eau de toilette, αποσμητικά και αφρόλουτρα σε 4 ακαταμάχητα αρώματα. Τα προϊόντα DENIM διακρίνονται από ένα συνδυασμό συστατικών της παλιάς κοπής της δεκαετίας του 1980, και ταυτόχρονα καλύπτουν τις σύγχρονες απαιτήσεις και ανάγκες ενός άντρα casual,  που νιώθει καλά με τον εαυτό του.

Σε μία εποχή γεμάτη αβεβαιότητα, όπως αυτή που ζούμε, ο άνδρας ‘ DENIM ‘ καταφέρνει να αποκτήσει ό,τι επιθυμεί γιατί είναι «ο άνδρας που δεν χρειάζεται να προσπαθήσει πολύ».

Τα 4 ξεχωριστά του αρώματα – Original, Black, Wild και Gold – είναι κατάλληλα για κάθε τύπο άντρα, ο οποίος ξέρει τι θέλει για την προσωπική του περιποίηση και φροντίδα.

Original

Ένα κλασικό άρωμα με ξυλώδεις νότες και παρουσία πάνω από 35 χρόνια. Το χαρακτηριστικό και πιο ιστορικό άρωμα του DENIM που θα σας γοητεύσει. Η σειρά Original αποτελείται από eau de toilette 100 ml, after shave lotion 100 ml, αποσμητικό 150 ml και αφρόλουτρο 400 ml.

Black

Ένα μοναδικό αρρενωπό μείγμα από ξυλώδη μόσχο. Η σειρά Black αποτελείται από eau de toilette 100 ml, after shave lotion 100 ml, αποσμητικό 150 ml και αφρόλουτρο 400 ml.

Wild

Νεανικό και σπορ, ένα αισθησιακό και ελκυστικό άρωμα με εσπεριδοειδή και πράσινες νότες που τυλίγεται από ανατολίτικα μπαχαρικά. Η σειρά Wild αποτελείται από eau de toilette 100 ml, after shave lotion 100 ml και  αποσμητικό 150 ml.

Gold

Ένα αποκλειστικό άρωμα που αναδύει μια φρεσκάδα από εκρητικές νότες περγαμόντου, λεβάντας και πράσινους τόνους. Η σειρά  Gold αποτελείται από eau de toilette 100 ml, after shave lotion 100 ml , αποσμητικό 150 ml και αφρόλουτρο 400 ml.