PUBLI

Δημιούργησε το δικό σου “Running Team” και ζήσε τη μεγαλύτερη γιορτή της Βόρειας Ελλάδας!

Η μεγαλύτερη αθλητική γιορτή πλησιάζει και ήρθε η στιγμή για να δημιουργήσεις τη δική σου ομάδα και να συμμετάσχεις μαζί με όλη την παρέα σου στον Stoiximan.gr 13ο Διεθνή Μαραθώνιο «ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ», την Κυριακή 1 Απριλίου!

Κάθε ομάδα πρέπει να αποτελείται από τουλάχιστον 10 εγγεγραμμένους δρομείς (χωρίς περιορισμό στην επιλογή Αγώνα Δρόμου).

Οι ομαδικές εγγραφές απευθύνονται σε αθλητικούς συλλόγους, συλλόγους δρομέων, γυμναστήρια, εταιρείες, ιδιωτικούς και δημόσιους οργανισμούς, ταξιδιωτικά γραφεία, αλλά και απλές παρέες ανθρώπων που επιθυμούν να συμμετάσχουν ως ομάδα.

Η έκπτωση που παρέχεται στην ομαδική εγγραφή είναι 5 ευρώ ανά άτομο στους Δρόμους Υγείας των 10.000μ. και 5.000μ. και 10 ευρώ ανά άτομο στον Μαραθώνιο.

Η ομαδική εγγραφή προσφέρει σημαντικά οφέλη στους δρομείς, αφού επιπλέον της έκπτωσης μπορούν να επιλέξουν την ονομασία της ομάδας τους και να καταχωρηθούν με αυτήν στα επίσημα αποτελέσματα, ενώ επίσης τους παρέχονται διευκολύνσεις κατά την παραλαβή του αθλητικού εξοπλισμού πριν από τη διοργάνωση.

Πάνω απ’ όλα, όμως, η συμμετοχή σ’ ένα “running team” δίνει σε όλα τα μέλη του τη χαρά να τρέξουν, να περπατήσουν και να διασκεδάσουν ως μια παρέα στη μεγαλύτερη γιορτή της Θεσσαλονίκης!

Για να δηλώσεις τη δική σου ομάδα στον Stoiximan.gr 13ο Διεθνή Μαραθώνιο «ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ» χρειάζεται να αποθηκεύσεις στον υπολογιστή σου την αίτηση ομαδικής εγγραφής (έγγραφο Excel), να την συμπληρώσεις όπως υποδεικνύεται και να την στείλεις ολοκληρωμένη στο email [email protected], το αργότερο μέχρι τις 2 Μαρτίου 2018. και παράλληλα να ολοκληρωθεί και η καταβολή του αντιτίμου συνδρομής συμμετοχής της ομάδας.

Επιπλέον η Οργανωτική Επιτροπή θέλοντας να επιβραβεύσει την προσπάθεια για μύηση όλο και περισσότερων ανθρώπων στον υγιή τρόπο ζωής και άθλησης έλαβε την απόφαση να προσφέρει δώρο συλλεκτικό t-shirt στους δρομείς των δύο πολυπληθέστερων συμμετεχουσών ομάδων (εξαιρούνται οι ομάδες των Ιδρυμάτων Κοινωνικής Προσφοράς και των Χορηγών, που τυγχάνουν άλλων προνομίων), καθώς και στους δρομείς της ομάδας με την πιο ευρηματική ονομασία, μέσα από σχετικό διαγωνισμό που θα διενεργηθεί.

Περισσότερες πληροφορίες για τις ομαδικές εγγραφές, καθώς και αναλυτικά στοιχεία για τις παροχές των πακέτων αθλητικού εξοπλισμού και συμμετοχής, θα βρείτε στο δικτυακό τόπο του Stoiximan.gr 13ου Διεθνούς Μαραθωνίου «ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ»: http://bit.ly/omadikes-eggrafes

Για άλλες διευκρινίσεις σχετικά με τις ομαδικές εγγραφές, μπορείτε επίσης να επικοινωνείτε με τα γραφεία του Διεθνούς Μαραθωνίου «ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ», στο Εθνικό Καυτανζόγλειο Στάδιο (τηλ. 2310 200360).

Ο Stoiximan.gr 13ος Διεθνής Μαραθώνιος «ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ» θα διεξαχθεί την Κυριακή 1 Απριλίου 2017, με αφετηρία την κεντρική πλατεία της Πέλλας στις 08:00 και τερματισμό στη Λεωφόρο Μεγάλου Αλεξάνδρου, στο ύψος του αγάλματος του Μεγάλου Αλεξάνδρου, στην παραλία της Θεσσαλονίκης.

Στο αγωνιστικό πρόγραμμα περιλαμβάνονται επίσης οι Δρόμοι Υγείας & Δυναμικού Βαδίσματος 10.000μ. και 5.000μ. ενώ παράλληλα με τη διοργάνωση διεξάγεται και ο Δρόμος 1.000μ. Μαθητών Δημοτικών Σχολείων.

Ο Stoiximan.gr 13ος Διεθνής Μαραθώνιος «ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ», ο οποίος είναι αφιερωμένος στον Έλληνα Μαραθωνοδρόμο Στέλιο Κυριακίδη, διοργανώνεται από τον «ΜΕΑΣ Τρίτων», τελεί υπό την αιγίδα της Ελληνικής Εθνικής Επιτροπής για την UNESCO, του ΣΕΓΑΣ και της AIMS, καθώς επίσης τελεί υπό την ευγενική υποστήριξη του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού και της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Θεσσαλονίκης. Παράλληλα υποστηρίζεται από το Υπουργείο Εσωτερικών (Μακεδονίας-Θράκης), την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, τους Δήμους Θεσσαλονίκης, Πέλλας, Αμπελοκήπων – Μενεμένης, Χαλκηδόνας, Δέλτα και Κορδελιού – Ευόσμου, καθώς επίσης από πλήθος Θεσμικών Φορέων, Φορέων Υποστήριξης και Εθελοντικών Φορέων.

Θα είμαστε όλοι εκεί!