PUBLI

Disrupt Greece: Ο μεγάλος διαγωνισμός επιστρέφει. Δήλωσε τώρα συμμετοχή!

Ένα συνολικό πακέτο χρηματικών βραβείων και υπηρεσιών, ύψους 100.000 ευρώ, καθώς και πρόσβαση σε διεθνείς διοργανώσεις περιμένει τις υποψήφιες ομάδες.

Το FortuneGreece και οι Industry Disruptors-Game Changers, με στρατηγικό συνεργάτη την εταιρεία Παπαστράτος, διεξάγουν για δεύτερη χρονιά τον μεγάλο διαγωνισμό καινοτομίας Disrupt Greece.

Οι αιτήσεις έχουν ανοίξει και οι ομάδες μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή στο disruptgreece.gr μέχρι τις 24 Μαΐου.

Η αξιολόγηση των προτάσεων από σημαντικούς εκπροσώπους της αγοράς, των επενδύσεων, αλλά και του οικοσυστήματος, δίνει την ευκαιρία στους τολμηρούς να κερδίσουν ένα «εισιτήριο» για το μεγάλο event στις 25 Σεπτεμβρίου στο Μουσείο Μπενάκη της οδού Πειραιώς και να παρουσιάσουν την ιδέα τους σε ένα δυναμικό κοινό.

Ένα συνολικό πακέτο χρηματικών βραβείων και υπηρεσιών, ύψους 100.000 ευρώ περιμένει τις ομάδες που θα συμμετέχουν, ώστε να λάβουν ολοκληρωμένη επιχειρηματική υποστήριξη μέσα από ένα 360ο πρόγραμμα επιτάχυνσης που μεταξύ άλλων περιλαμβάνει mentoring, καθοδήγηση, media training και ευκαιρίες διεθνούς δικτύωσης.

Συγκεκριμένα, εκτός από τα χρηματικά βραβεία ύψους 30.000 ευρώ που θα μοιραστούν οι νικητές του διαγωνισμού στο μεγάλο event, οι φιναλίστ του Disrupt Greece θα έχουν πρόσβαση σε:

Coaching και mentoring μέσω ειδικών workshops, που θα τους παρέχουν τα κατάλληλα εργαλεία και εφόδια για να παρουσιάσουν την ιδέα τους στην κορύφωση του Disrupt Greece στο event στο Μουσείο Μπενάκη στις 25 Σεπτεμβρίου, αλλά και μετά το event, όταν οι startups θα πρέπει να εξελίξουν το μοντέλο τους, για να κερδίσουν στον «μαραθώνιο» της επιχειρηματικότητας.

Συμβουλευτικές υπηρεσίες από τον ειδικό συνεργάτη του Disrupt Greece, τη Crowe SOL, η οποία θα σχεδιάσει και θα παρέχει ειδικά συμβουλευτικά προγράμματα για τους φιναλίστ του διαγωνισμού. H Crowe SOL, μέλος του δικτύου της Crowe Horwath International, αποτελεί την πιο αξιόπιστη επιλογή στον τομέα παροχής υπηρεσιών συμβουλευτικής και επιχειρηματικής υποστήριξης, αναπτύσσοντας πραγματικές σχέσεις εμπιστοσύνης με τους πελάτες της, παρέχοντας ανταποδοτικές υπηρεσίες προς όφελός τους.

Ένα ολοκληρωμένο πλάνο επικοινωνιακής προβολής της ιδέας τους, με τη «σφραγίδα» του Fortune και των Ιndustry Disruptors – Game Changers.

Παράλληλα, μέσω του διαγωνισμού, οι startups θα έχουν την ευκαιρία να ενισχύσουν την εξωστρέφεια τους, καθώς ανοίγει ο δρόμος για συμμετοχή σε σημαντικές διεθνείς διοργανώσεις, ανάλογα με το αντικείμενο και τους στόχους τους.

Στρατηγικός σύμμαχος σε αυτή τη προσπάθεια είναι η Παπαστράτος, η μεγαλύτερη εταιρία παραγωγής προϊόντων καπνού στην Ελλάδα, αλλά και θεσμικοί φορείς όπως ο ΣΕΒ, η ΕΕΝΕ, Ο Ελληνικός Σύνδεσμος Νεοφυών Επιχειρήσεων, η Ακαδημία Επιχειρηματικότητας κ.α.

Δήλωσε τώρα συμμετοχή στο Disrupt Greece. Οι αιτήσεις άνοιξαν.