PUBLI

Δύο εκατομμύρια Μοναδικοί, Καθημερινοί, Αληθινοί

Η σεζόν ξεκινάει με ρεκόρ για το Oneman.gr.

Ο Σεπτέμβρης έκλεισε με θεαματικό ρεκόρ επισκεψιμότητας για το Νο 1 ανδρικό site Oneman.gr, σημειώνοντας 2.076.234* μοναδικούς χρήστες (Unique Browsers) εκ των οποίων οι 595.023** Unique Browsers προήλθαν από το PopCode. Το ανδρικό brand της 24MEDIA ξεπέρασε για πρώτη φορά τα δύο εκατομμύρια, καταγράφοντας την καλύτερη επίδοση της 6ετούς του πορείας, με αύξηση 42% σε μοναδικούς χρήστες σε σχέση με τον περσινό Σεπτέμβρη, ενώ ρεκόρ σημείωσε και το PopCode!

Ο ‘Μοναδικός, Καθημερινός και Αληθινός’ του χαρακτήρας του, καθώς και το πρωτογενές περιεχόμενό του, είναι οι λόγοι που το αναγνωστικό κοινό το επιλέγει καθημερινά και συνεχίζει να ανεβάζει την επισκεψιμότητα του site κάθε μήνα και πιο ψηλά. Αυτά τα 6 χρόνια, το Oneman έχει δημιουργήσει μια υγιή και ξεχωριστή σχέση τόσο με τους αναγνώστες του που συνεχώς αυξάνονται, όσο και με τα διαφημιζόμενα brands, προσφέροντας ένα περιβάλλον οικείο και ιδανικό για κάθε πελάτη. Επενδύοντας όλο και περισσότερο στο native advertising, το Oneman έχει αποδείξει πως ο συνδυασμός ποιοτικού περιεχομένου και η ανάδειξη ενός εμπορικού προϊόντος μπορεί να επιτευχθεί.

Ο Διευθυντής Σύνταξης του Oneman.gr, Αντώνης Τζαβάρας δήλωσε “Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι και περήφανοι που ύστερα από σχεδόν έξι χρόνια, το Oneman.gr μεγαλώνει και δυναμώνει το αποτύπωμα του όλο και περισσότερο και εξελίσσεται ως ο απόλυτος ανδρικός ψηφιακός προορισμός. Στόχος μας είναι να συνεχίσουμε την ανοδική του πορεία πάντα με γνώμονα το αναγνωστικό κοινό και με βασικό αμετάβλητο στόχο το ενδιαφέρον, ποιοτικό και πρωτογενές περιεχόμενο”.

* AT Internet Σεπτέμβριος 2017

**Google Analytics Σεπτέμβριος 2017