PUBLI

Game Changer in Sports

Το κορυφαίο συνέδριο για τον αθλητισμό έρχεται για 2η χρονιά, 30 Μαΐου 2017, Ξενοδοχείο Μεγάλη Βρετανία

Η 24MEDIA, το μεγαλύτερο δίκτυο ψηφιακών μέσων στην Ελλάδα, σε συνεργασία με την εταιρεία στρατηγικής επικοινωνίας, Συμεών Γ. Τσομώκος ΑΕ., διοργανώνει το 2ο συνέδριο για τον Αθλητισμό της σειράς Game Changer, που θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 30 Μαΐου 2017 στο ξενοδοχείο Μεγάλη Βρετανία.

Στο φετινό συνέδριο θα φιλοξενηθούν σημαντικές προσωπικότητες και ειδικοί του αθλητισμού οι οποίοι αναμένεται να θέσουν προς συζήτηση κύρια ζητήματα που αφορούν τον κλάδο όπως οι στρατηγικές που θα οδηγήσουν στην περαιτέρω δυναμική ανάπτυξή του στη χώρα μας, καθώς και τους νέους ορίζοντες που ανοίγονται διεθνώς για την αθλητική βιομηχανία μέσω των εφαρμογών της ψηφιακής τεχνολογίας. Επιπλέον, θα συζητήσουν για τη σχέση των brands με τον αθλητισμό, την αναζήτηση βέλτιστων πρακτικών, την καταναλωτική συμπεριφορά των φιλάθλων και το πώς διαμορφώνονται αντίστοιχα τα αθλητικά δρώμενα. Στο πλαίσιο του συνεδρίου θα παρουσιαστεί και ένα αφιέρωμα σε μία λαμπρή σελίδα του ελληνικού αθλητισμού, την επικράτηση της ελληνικής εθνικής ομάδας στο Ευρωμπάσκετ του ’87 και τη θέση στην οποία βρίσκεται το ελληνικό μπάσκετ 30 χρόνια μετά.

Ξεχωριστό ενδιαφέρον παρουσιάζει ο Nick Monroe, Digital Communications Manager των Milwaukee Bucks, που θα ταξιδέψει στην Αθήνα αποκλειστικά για το Game Changer in Sports. Ο άνθρωπος που διαχειρίζεται την “εικόνα” και το brand name της ομάδας του Γιάννη Αντετοκούνμπο στον “ψηφιακό κόσμο”, θα εξηγήσει μεταξύ άλλων πώς το ελληνικό κοινό έστειλε με τις ψήφους του στα social media τον Greek Freak ως starter στο All-Star Game του ΝΒΑ.

Μεταξύ των επιβεβαιωμένων ομιλητών του συνεδρίου συγκαταλέγονται οι: Σπύρος Γιαννιώτης, Ασημένιος Ολυμπιονίκης στην Κολύμβηση, Παναγιώτης Γιαννάκης, Προπονητής Καλαθοσφαίρισης, πρώην Καλαθοσφαιριστής, Παναγιώτης Φασούλας, μέλος του FIBA Hall of Fame, Νίκος Φιλίππου, Πρώην Διεθνής Καλαθοσφαιριστής, Andrea Valadé, Nielsen Sports Leader, Business Development Europe, Nielsen.

Το συνέδριο θα ανοίξουν οι: Γιώργος Βασιλειάδης, Υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού, Βασίλης Κικίλιας, Βουλευτής, Εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας.

Μεγάλος Χορηγός του συνεδρίου είναι η εταιρεία STOIXIMAN.GR

Επίσημος Αερομεταφορέας της εκδήλωσης είναι η AEGEAN.

Χορηγοί επικοινωνίας του συνεδρίου είναι η Direction Business Network με τα Adbusiness, BusinessNews.gr, Advertising.gr. Επίσης το Sport24 και το Sport24 Radio 103,3, καθώς και το περιοδικό All Star Basket.

Περισσότερες πληροφορίες για το συνέδριο και τους τρόπους συμμετοχής μπορείτε να βρείτε στο http://gamechanger.gr/sports2017/