Η 24 Media βάζει το 'ραδιόφωνο ξανά' στην καθημερινότητά μας

Είναι στον αέρα από τη Δευτέρα 22 Μαΐου στους 88,6 με ένα πρόγραμμα πολυσυλλεκτικό.
SHARES

24 / 7 - Το νέο ενημερωτικό ραδιόφωνο της 24 Media είναι στον αέρα από τη Δευτέρα 22 Μαΐου στους 88,6 με ένα πρόγραμμα πολυσυλλεκτικό επιχειρώντας να βάλει στην καθημερινότητα μας το “ραδιόφωνο ξανά”. Εστιάζει στην ελληνική και διεθνή επικαιρότητα, την πολιτική, την οικονομία, δίνει έμφαση στον πολιτισμό, τις κοινωνικές δράσεις και τα αθλητικά. Πολυφωνικό, εξωστρεφές και εκλεκτικό, παρακολουθεί τις εξελίξεις και φιλοξενεί ενδιαφέρουσες ιστορίες από σημαντικά πρόσωπα, για ακροατές με απαιτήσεις, αισθήματα και αισθητική.

Το Σάββατο 27 Μαΐου μπορείτε να ακούσετε:

  • Λέξεις των Ημερών και Σημεία των Καιρών

Το Λεξικό της Όλιας Λαζαρίδου: Η Γιούλα Ράπτη 9 με 10 το πρωί φιλοξενεί στο studio του 24/7 τη γνωστή ηθοποιό και γράφουν μαζί Λέξεις των Ημερών και Σημεία των Καιρών.

  • REC

Ο Γεράσιμος Ευαγγελάτος, στιχουργός δεκάδων επιτυχιών της Νατάσας Μποφίλιου και πολλών ακόμα Ελλήνων καλλιτεχνών, 12 με 1 το μεσημέρι, στο πρώτο REC με τον Ηλία Αναστασιάδη,. Αφηγείται πώς έγραψε το 'Εν Λευκώ', μίλησε για την έμπνευση στον καιρό των deadlines, τα ταξίδια του στο Παρίσι και διάλεξε για την εκπομπή μερικά από τα αγαπημένα του τραγούδια. Δικά του και μη.

  • Ένα μύθο θα σας πω

Ο Θάνος Μικρούτσικο καλεσμένος του Ηλία Μπενέτου, στην πρεμιέρα της εκπομπής 'Ένα μύθο θα σας πω' στις 4 το απόγευμα. Θα μας διηγηθούν, ζωντανά στο στούντιο, ένα παραμύθι από το 'Σταυρό του Νότου' και τα άλλα μουσικά ταξίδια του συνθέτη.

Share
Follow
 

Τα καλύτερά μας

Best of Network

Δημόσιος καυγάς για Πικέ - Σακίρα

Ζεράρ Πικέ και Σακίρα καυγάδισαν δημόσια και μπροστά στους γιους τους, "φουντώνοντας" τις φήμες που τους θέλουν να βρίσκονται πολύ κοντά στον χωρισμό.

 

Ήθελα κι εγώ να αλλάξω τον κόσμο

Μικρές ιστορίες για τυχαίους ανθρώπους από τον Οδυσσέα Ιωάννου.

Δεν είναι πως δεν ήθελα κι εγώ να αλλάξω τον κόσμο, αλλά να... δεν θα ήταν το πρώτο που θα σκεφτόμουν. Και όχι πως δεν πήγαινα σε όλες τις πορείες στο Πανεπιστήμιο, σε όλες πήγαινα, αλλά να.... πάντα πίστευα πως το κάναμε με τον τρόπο των αγοριών.

PROMO
Social Man
Newsletter

Το ΟΝΕΜΑΝ επιλέγει και σου στέλνει τα καλύτερα θέματα στο email σου.