PUBLI

Η Abercrombie & Fitch σε προκαλεί αν βρεις το First Instict σου

Το Σάββατο 5 Νοεμβρίου στο Attica City Link.

Μια μοναδική εμπειρία με πρωταγωνιστή το νέο ανδρικό άρωμα First Instinct του οίκου Abercrombie & Fitch, μας περιμένει στο cocktail party του αρώματος στο  Attica στο City Link αυτό το Σάββατο 5 Νοεμβρίου, από τις 12:00 έως τις 16:00.

Ο 3ο όροφος του Attica θα πλημμυρίσει από τη μεθυστική μυρωδιά του First Instinct, ενώ θα έχουμε την ευκαιρία να απολαύσουμε μοναδικά cocktail gin & tonic – βασικό συστατικό του αρώματος- υπό τους ήχους του playlist του οίκου Abercrombie & Fitch σε live DJ set! Λαμπεροί προσκεκλημένοι και φυσικά οι επισκέπτες του Attica θα βρεθούν στο party για να γνωρίσουν το First Instinct και να αισθανθούν αυτό το έντονο κι απρόβλεπτο συναίσθημα από την πρώτη στιγμή έλξης, που ξυπνά το άρωμα.

Αυτό το Σάββατο από τις 12.00 έως τις 16.00, το First Instinct σε καλεί στον 3ο όροφο του Attica στο City Link για να ανακαλύψεις τη δική σου έντονη προσωπικότητα, σε μια πρωτόγνωρη εμπειρία.

#FIRSTINSTINCT

#AbercrombieandFitch

#AbercrombieFitchFirstInstinct

Λίγα λόγια για το άρωμα

Το άρωμα “First Instinct” που δημιουργήθηκε από  τον οίκο Abercrombie & Fitch, αποκλειστικά σε συνεργασία με την εταιρία InterParfums, είναι εμπνευσμένο από την πρώτη στιγμή έλξης, όταν οι κόσμοι δύο ανθρώπων συγκρούονται και η σπίθα ανάβει. Tο ‘First Instinct’ είναι η αποτύπωση αυτής της σπινθηροβόλας πρώτης ματιάς και της αμοιβαίας έλξης που γεννιέται αμέσως. Τα συναισθήματα αυτής της πρώτης στιγμής δεν περιγράφονται με λόγια, ούτε  μπορεί να τα προβλέψει κανείς. Ο άνδρας που φοράει το First Instinct είναι ανεπιτήδευτα αισθησιακός, γεμάτος αυτοπεποίθηση και δεν φοβάται να εκφράσει τα συναισθήματά του. 

Χάρη σ’ ένα συνδυασμό αρωμάτων για τον άνδρα που βασίζεται στο πρώτο του ένστικτο, στην πρώτη εντύπωση,  αυτό το τολμηρό άρωμα με νότες fougere και ανατολίτικη αύρα αναδεικνύει  μία  νέα εξαιρετικά αρρενωπή δημιουργία. 

Νότες κορυφής: Tζιν με τόνικ που ηλεκτρίζει και Πεπόνι Κiwano ξεπηδούν από τις νότες κορυφής ενισχύοντας τον αισθησιασμό, την αδρεναλίνη και τη νεανική αισιοδοξία.

Νότες καρδιάς: Πιπέρι Szechuan  ανάβει την σπίθα για την έλξη που μαγνητίζει, ενώ τα φύλλα βιολέτας δίνουν ένταση και μία αίσθηση εσπεριδοειδών για να αποδώσει τη ζεστασιά της ακαταμάχητης αρρενωπότητας.

Νότες βάσης: Φιλήδονο musk αναμειγνύεται απαλά με το λαμπερό άμπαρο δημιουργώντας μία συναρπαστική ένταση  και  ακαταμάχητη έλξη.

Το First Instinct θα μεταφέρει τον ίδιο και τη σύντροφό του πίσω στο χρόνο, σ’ εκείνη τη μαγική στιγμή που ένιωσαν για πρώτη φορά τη χημεία να τους ενώνει και τη σπίθα ν ’ανάβει ανάμεσά τους.

Αποκλειστικός αντιπρόσωπος και διανομέας για την ελληνική αγορά: ΑΡΟΜΚΑ ΑΕΕ, Παπαδιαμάντη 6 , Μεταμόρφωση, 144 52.