Η adidas ενεργοποιεί τη δύναμη των sports σε ένα κίνημα ενάντια της θαλάσσιας ρύπανσης από πλαστικό

Η adidas και η Parley for the Oceans ενώνουν τις δυνάμεις τους για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στο παγκόσμιο running κίνημα 'RUN FOR THE OCEANS' που στόχο έχει να ευαισθητοποιήσει το κοινό απέναντι στην απειλή της θαλάσσιας ρύπανσης από πλαστικό.
SHARES

Με την πρωτοβουλία αυτή, η adidas και η Parley for the Oceans καλούν όλες τις παγκόσμιες κοινότητες, από τις 8 Ιουνίου έως τις 8 Ιουλίου, να αναλάβουν δράση για να προστατεύσουν τους ωκεανούς που απειλούνται από παράγοντες όπως η μόλυνση, τα σκουπίδια και η αυξανόμενη κατανάλωση.

Πώς; Μέσα από διαφορετικά runs που διοργανώνονται σε διάφορες πόλεις του κόσμου όπως η Αθήνα, το Los Angeles, η Νέα Υόρκη, το Παρίσι, το Λονδίνο, αλλά και μέσα από τις δράσεις του παγκόσμιου community των adidas Runners, όλοι έχουν την δυνατότητα να γίνουν μέρος της προσπάθειας.

Οι runners σε όλο τον κόσμο, με την εγγραφή τους στην εφαρμογή Runtastic, στο ειδικό group “adidas x parley Run for the Oceans”, μπορούν να καταγράφουν τις διαδρομές τους και μαζί με άλλους adidas ambassadors και κορυφαίους αθλητές να μεταδώσουν το μήνυμα σε ολόκληρο τον πλανήτη.

 

Γιατί; Με την ολοκλήρωση του πρώτου εκατομμύριου χιλιομέτρων που θα καταγράψουν οι δρομείς στο Runtastic, η adidas δωρίζει ένα εκατομμύριο δολάρια στο πρόγραμμα Parley Ocean Plastic της Parley for the Oceans.

Από το 2015 μέχρι και σήμερα, η adidas και η Parley ενημερώνουν το κοινό για το πρόβλημα της θαλάσσιας ρύπανσης και προτείνουν δημιουργικές λύσεις, όπως η χρήση του Parley Ocean Plastic™ για την κατασκευή των “adidas x Parley” προϊόντων. Παράλληλα, εστιάζουν στην πρωτοβουλία Parley Ocean School η οποία υποστηρίζει και εκπαιδεύει την επόμενη γενιά των «Ocean Guardians» μέσα από εντυπωσιακές και ρεαλιστικές εμπειρίες.

 

Η ανανεωμένη συλλογή Parley, που περιλαμβάνει και τις νέες Parley εκδόσεις των UltraBOOST running shoes, θα είναι διαθέσιμη από τις 20.06 στο adidas.gr και από τις 27.06 σε επιλεγμένα καταστήματα λιανικής.

Πάρε και εσύ μέρος στο κίνημα της adidas και της Parley for the Oceans, μέσα από το adidas.gr/Parley, καταγράφοντας στο Runtastic όλα σου τα runs από τις 8 Ιουνίου έως τις 8 Ιουλίου.

Δήλωσε συμμετοχή στο πλούσιο πρόγραμμα δράσεων και προπονήσεων των adidas Runners Athens για το «RUN FOR THE OCEANS» στο adidas.gr/adidasRunners αλλά και στο Facebook group των adidas Runners Athens.

 

#adidasParley

#RunForTheOceans

#UltraBOOST

#adidasRunnersAthens

Για περισσότερα νέα, μείνετε συντονισμένοι στη Facebook Page adidas Running και στο επίσημο profile της adidas στο Instagram (@adidasgr).

Share
 

Best of Network

Ο Ολυμπιακός φέρνει Γουίλιαν Αράο!

Η επιμονή του Ολυμπιακού για τον Βραζιλιάνο της Φλαμένγκο, Γουίλιαν Αράο, φαίνεται πως πιάνει τόπο. Δεν αποκλείεται ακόμη και την Δευτέρα να ξεκινήσει το ταξίδι του για την Ελλάδα!

Μπορούσε... τσάμπα, πλήρωσε 72.000.000 €

Πολλές φορές στο παρελθόν έχουν ακουστεί ανάλογες ιστορίες μ' αυτή που θα διαβάσετε παρακάτω, αλλά τέτοια διαφορά στα χρήματα προφανώς δεν έχει ξανασυμβεί μέσα σε μόλις τρία χρόνια. Η Λίβερπουλ άκυρωσε τον Άλισον Μπέκερ κάποτε (2015) και μετά τον έκανε τον πιο ακριβό κίπερ στον πλανήτη.

Ο Όλσεν "χρυσώνει" τον ΠΑΟΚ

Η Ρόμα συμφώνησε με την Κοπεγχάγη για την απόκτηση του Ρόμπιν Όλσεν στη θέση του Άλισον και ο ΠΑΟΚ που είχε 20% ποσοστό μεταπώλησης, θα λάβει περίπου 2,4 εκατ. ευρώ.

 
PROMO
Social Man