PUBLI

H adidas και η ΠΑΕ Ολυμπιακός παρουσιάζουν τη νέα εντός έδρας εμφάνιση της ομάδας

Για την αγωνιστική περίοδο 2016-17.

Το ανανεωμένο Red Store του γηπέδου Γ. Καραϊσκάκης υποδέχθηκε σήμερα τη νέα εντός έδρας εμφάνιση του Ολυμπιακού για την αγωνιστική περίοδο 2016-17. Την εμφάνιση δημιούργησε η adidas αποκλειστικά για την ομάδα, συνεχίζοντας για δεύτερη χρονιά την επιτυχημένη αυτή συνεργασία. Η νέα εμφάνιση των Πρωταθλητών Ελλάδας είναι πιο κόκκινη από ποτέ ώστε να αποτυπώνει την κυριαρχία του Ολυμπιακού με τον καλύτερο τρόπο, με το χρώμα των νικητών: #REDALWAYSRULES

Οι νέες φανέλες για τους πιστούς οπαδούς του Ολυμπιακού έφτασαν με εντυπωσιακό τρόπο στο Red Store, καθώς το μεγάλο κουτί της adidas που βρισκόταν έξω από το κατάστημα, άνοιξε και από μέσα βγήκαν παίκτες της ομάδας U20 που παρουσίασαν τη νέα εντός έδρας εμφάνιση στους εκπροσώπους του Τύπου και σε τυχερούς φίλους της ομάδας που είχαν εξασφαλίσει τη VIP πρόσκληση. Ταυτόχρονα, το Red Store αποκάλυψε τη νέα του μορφή για τη σεζόν 2016-17, με τις φωτογραφίες των Κώστα Φορτούνη, Chori Dominguez, Brown Ideye, Pajtim Kasami και Δημήτρη Σιόβα φορώντας τη νέα εμφάνιση της ομάδας να γεμίζουν το χώρο με τον έντονο δυναμισμό τους.

 

Ο Διευθυντής Επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός, κ.Κώστας Καραπαπάς, δήλωσε χαρακτηριστικά: «Είμαστε ενθουσιασμένοι που παρουσιάζουμε σήμερα την ερυθρόλευκη και ριγωτή, την ιερή φανέλα του συλλόγου, τη φανέλα που θα φορούν οι ποδοσφαιριστές μας αλλά και οι φίλαθλοι μας για την σεζόν 2016-2017.

Την προηγούμενη χρονιά ξεκίνησε η συνεργασία μας με την κορυφαία εταιρεία αθλητικού υλικού στον κόσμο, την adidas, και τελείωσε με τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ πρωταθλητή και με την ομάδα μας να πετυχαίνει ασύλληπτα ρεκόρ που είμαστε και οι μόνοι που μπορούμε να τα απειλήσουμε στο μέλλον. Πετύχαμε ιστορικές νίκες στην Ευρώπη και γιορτάσαμε τα 90 χρόνια του συλλόγου με μια φανέλα που είχε τεράστια αποδοχή από τον κόσμο μας!

Ελπίζουμε ότι η νέα φανέλα που είναι γεμάτη ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ, γεμάτη από το αγαπημένο μας χρώμα, το κόκκινο, θα αγαπηθεί ακόμα περισσότερο και θα μας συνοδεύσει σε ακόμα μεγαλύτερες επιτυχίες και σε ακόμα υψηλότερες κορυφές. Συνεχίζουμε να αγωνιζόμαστε, να παλεύουμε, να νικάμε. Συνεχίζουμε να ονειρευόμαστε»

Από την πλευρά της, η Διευθύντρια Marketing της adidas Νοτιοανατολικής Ευρώπης, κ.Μαριάννα Ρεμπάπη, δήλωσε: «Η adidas, σε παγκόσμιο επίπεδο, έχει πάντα ως στόχο να προμηθεύει με αθλητικό υλικό τα μεγαλύτερα ποδοσφαιρικά club, και αυτό ακριβώς επιλέξαμε να κάνουμε και στην Ελλάδα. Και φυσικά δικαιωθήκαμε από την πρώτη χρονιά, με τον Ολυμπιακό να κατακτά ένα ακόμα Πρωτάθλημα Ελλάδας και να σημειώνει μεγάλες νίκες στην Ευρώπη. Είμαστε σίγουροι ότι ακόμα μεγαλύτερες επιτυχίες έρχονται τα επόμενα χρόνια και εμείς θα είμαστε εδώ, δίπλα στην Ομάδα, για να τις πανηγυρίσουμε και πάλι μαζί!».

Σχεδιασμός και Τεχνολογίες adidas

 

Στην ερυθρόλευκη φανέλα της νέας εντός έδρας εμφάνισης του Ολυμπιακού, το κόκκινο χρώμα κυριαρχεί, ενώ στα πλαϊνά της αναδεικνύονται οι χαρακτηριστικές, λευκές ρίγες της adidas. Στο στήθος, τα 4 χρυσά αστέρια, ραμμένα πάνω από το σήμα του Ολυμπιακού, συμβολίζουν τα 43 πρωταθλήματα που έχει κατακτήσει η ομάδα, ενώ στην εσωτερική λαιμόκοψη αναγράφεται η φράση “We keep on dreaming”, με στόχο να εμπνέει και να εμψυχώνει τους ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού. Το σορτάκι της εμφάνισης είναι επίσης κόκκινο με τις λευκές ρίγες της adidas στα πλαϊνά.

Η φανέλα ενσωματώνει τις κορυφαίες καινοτομίες της adidas. Η τεχνολογία ClimaCool™ σε συνδυασμό με τα ειδικά 3D υφάσματα που βρίσκονται τοποθετημένα σε καίρια σημεία εφίδρωσης του σώματος, εξασφαλίζει την καλύτερη δυνατή ροή αέρα και επιτρέπει στο σώμα να αναπνέει και να διατηρεί τη θερμοκρασία του σε χαμηλά επίπεδα ώστε οι παίκτες να παραμένουν στεγνοί και άνετοι σε όλη τη διάρκεια του αγώνα και να δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό σε όλες τις συνθήκες. Ταυτόχρονα, η νέα φανέλα του Ολυμπιακού προσφέρει στους αθλητές ασύγκριτη εφαρμογή για μέγιστη άνεση και ελευθερία κινήσεων στον αγωνιστικό χώρο.

Η νέα εντός έδρας εμφάνιση του Ολυμπιακού είναι διαθέσιμη στα adidas stores και στο Red Store από σήμερα, 17 Ιουνίου.