Η ΑΜΚΕ «Charity4U» ανακοινώνει τις δράσεις της για το 2018!

Η Αστική μη Κερδοσκοπική Εταιρεία (ΑΜΚΕ) «Charity4U – Αθλητισμός για Όλους», κατά τη διάρκεια Συνέντευξης Τύπου που πραγματοποιήθηκε στα Holmes Place Αθήνας, ανακοίνωσε τις δράσεις της για το 2018, καθώς και τους υποστηριζόμενους αθλητές και Ambassadors της.
SHARES

Συγκεκριμένα, όπως δήλωσε η Πρόεδρος του «Charity4U» κ. Έλλη Φλέγγα, το 2018 θα συνεχιστεί η χορηγία στους τέσσερις υποστηριζόμενους αθλητές του Charity4U, τους Κατερίνα Δίβαρη (17 ετών, αθλήτρια ιστιοπλοΐας στην κατηγορία RSX), Νίκο Παπαγγελή (18 ετών, παρα-ποδηλάτης), Κωνσταντίνο Γράψα και Μάριο Γράψα (18 και 21 ετών αντίστοιχα, αθλητές ενόργανης στην κατηγορία του τραμπολίνο), με την προσθήκη ενός πέμπτου αθλητή, του πολλά υποσχόμενου, 17χρονου πρωταθλητή κολύμβησης, Απόστολου Χρήστου, ο οποίος, παρά το νεαρό της ηλικίας του, μετράει ήδη μία συμμετοχή στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο 2016 και πολλές διακρίσεις.

Στη συνέχεια, η κ. Φλέγγα παρουσίασε τους Holmes Place Ambassadors για το 2018, οι οποίοι είναι  η Φαίδρα Παπαδημητρίου, που θα κάνει μαραθώνια κολύμβηση (10 χλμ), ο Δημήτρης Αθανασιάδης, που θα διανύσει μια απόσταση 37 χλμ στο βουνό (trail running) και η Σόνια Καζόνη που θα τρέξει τον γύρο των Σπετσών (25 χλμ) και θα συμμετέχει και στον Κλασσικό Μαραθώνιο της Αθήνας (42 χλμ). Μέσω της επίτευξης των παραπάνω αθλητικών στόχων και με την υποστήριξη των Holmes Place, οι ambassadors θα προβάλλουν το Charity4U και θα συγκεντρώσουν πόρους για τους σκοπούς του.

 

Η Αντιπρόεδρος Ευγενία Τζαννίνη αναφέρθηκε στην συνεργασία της Charity4U με την ηλεκτρονική πλατφόρμα crowdfunding της Εθνικής Τράπεζας της Ελλάδος, το Act4Greece, που έχει εντάξει το Charity4U στις δράσεις του, παρέχοντας τη δυνατότητα σε όποιον το επιθυμεί να συνεισφέρει χρήματα για τη στήριξη των αθλητών.

Κλείνοντας, η Γενική Γραμματέας της Charity4U Δρ. Μαρίνα-Λύδα Κουταρέλλη ανακοίνωσε τις πέντε αθλητικές διοργανώσεις για το 2018, οι οποίες θα δώσουν μέρος ή το σύνολο των εσόδων τους προς τους σκοπούς του Charity4U. Αυτές είναι το Spetsathlon (11-13 Μαΐου) το μεγαλύτερο τρίαθλο της Ελλάδας, οι δράσεις της κολυμβητικής ομάδας της Pastra Cretonaxiosa, το The Bridge Experience (2-3 Ιουνίου), που πραγματοποιείται στη Γέφυρα Ρίου/Αντιρρίου, το Swim Around Spetses (1 Σεπτεμβρίου) και το Santa Run που θα πραγματοποιηθεί τον Δεκέμβριο 2018.

Περισσότερες πληροφορίες για τη δράση της ΑΜΚΕ “Charity4U – Αθλητισμός για όλους”:

Website: www.charity4u.gr

Instagram: @charity4ugr

Share
Follow
 

Best of Network

"ΕΣΒΗΣΕ" ΤΗΝ ΦΩΤΙΑ Ο ΣΤΑΡ ΤΩΝ BUCKS

Παρεξήγηση που λύθηκε άμεσα ανάμεσα σε Γιάννη και Bamba

Ένα σχόλιο του Γιάννη Αντετοκούνμπο σε ερώτηση που του έγινε για τον Bamba παρεξηγήθηκε από τον κόσμο, με τον "Greek Freak" να "σβήνει την φωτιά" άμεσα.

Η επένδυση... 25 εκατ. ευρώ του Ιβάν

Το ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ με τέσσερα "χτυπήματα" δίνει... τροφή για σκέψη όσον αφορά την ποδοσφαιρική επένδυση του Ιβάν Σαββίδη στην αγορά της Πρώην Σοβιετικής Ένωσης, το μέλλον του Δημήτρη Κουρμπέλη κι όχι μόνο. Διαβάστε για τον πιτσιρικά του ΟΣΦΠ που πάει Ζέεφελντ, αλλά και για την υπόθεση με τα πετροδόλαρα του Κόντε και γιατί αγχώνεται ο Χριστοβασίλης.

 
Μάθε τα πάντα
PROMO
Social Man
Newsletter

Το ΟΝΕΜΑΝ επιλέγει και σου στέλνει τα καλύτερα θέματα στο email σου.