PUBLI

Η Carpisa στηρίζει την παιδική ορχήστρα Quartieri Spagnoli στη Νάπολη

Mοναδική συναυλία με special guest την Penelope Cruz,πρόσωπο της Carpisa και για το 2018.

Πρόκειται για φιλανθρωπικό σωματείο που έχει ως στόχο να διοχετεύει την ενέργεια των νέων της πόλης, στη μουσική, στην εκπαίδευση και την αντιμετώπιση κοινωνικών προβλημάτων, μεριμνώντας να τους κρατά μακριά από την εγκληματικότητα.

Η συναυλία πραγματοποιήθηκε στην υπέροχη Μονή της Santa Chiara, στην καρδιά της Νάπολης και πήρε ακόμη πιο ξεχωριστό χαρακτήρα με την παρουσία της διεθνούς σταρ Penélope Cruz.

 

Η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός, που βρισκόταν στη Νάπολη για την φωτογράφιση της νέας διαφημιστικής εκστρατείας της Carpisa για το 2018, απόλαυσε τη συναυλία και φωτογραφήθηκε με τους νεαρούς μουσικούς, μέσα στα ιστορικά τείχη της μονής.

 

Η απόφαση της Carpisa να στηρίξει την Παιδική Ορχήστρα Quartieri Spagnoli στη Νάπολη ήταν αναμενόμενη, αφού μέσα από τις καμπάνιες της, στοχεύει πάντα στην αξιοποίηση της ιστορικής και πολιτιστικής κληρονομιάς της χώρας της. Ξεκινώντας λοιπόν από την ιστορική Μονή Santa Chiara, στη Νάπολη – ιδιαίτερη πατρίδα της εταιρείας – τον κόλπο και τις ακτές της, θα συνεχίσει να συνδέει το όνομά της με τη φιλοσοφία του ιταλικού τρόπου ζωής, το “Italian Lifestyle” καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους, μέσω διαφόρων ενεργειών φιλανθρωπικού χαρακτήρα και μάρκετινγκ.

Ανακαλύψτε περισσότερα στο carpisa.it