PUBLI

Η Coca-Cola μοιράστηκε ξεχωριστές χριστουγεννιάτικες στιγμές με τα παιδιά των «Παιδικών Χωριών SOS» σε μία μοναδική εκδήλωση με πολλές εκπλήξεις

Η Coca-Cola, η οποία βρίσκεται δίπλα στα «Παιδικά Χωριά SOS» εδώ και 12 συνεχόμενα χρόνια διοργάνωσε, για ακόμη μια χρονιά, μία μοναδική, χριστουγεννιάτικη γιορτή αποκλειστικά για τους μικρούς μας φίλους.

Το Σάββατο 10 Δεκεμβρίου, το αγαπημένο μας brand μεταμόρφωσε τις εγκαταστάσεις της οργάνωσης, στη Βάρη, στον πιο χριστουγεννιάτικο προορισμό και έδωσε στα παιδιά την ευκαιρία να γευτούν χριστουγεννιάτικες στιγμές, παρέα με τους αγαπημένους τους, που καθημερινά συμβάλλουν ώστε να κάνουν αυτές τις γιορτινές ημέρες ακόμα πιο μοναδικές! Από την εκδήλωση δε θα μπορούσε να λείπει ο Άγιος Βασίλης και η παρέα του,  οι οποίοι ενθουσίασαν μικρούς και μεγάλους. Επιπλέον, η Coca-Cola αναγνωρίζοντας το πολύτιμο έργο των «Παιδικών Χωριών SOS», προχώρησε και φέτος στην οικονομική ενίσχυσή τους, καλύπτοντας έτσι μέρος από τις βασικές τους ανάγκες.

Η γιορτή ξεκίνησε με το στόλισμα του παραδοσιακού δένδρου, όπου τα παιδιά παρέα με τους βοηθούς του Άγιου Βασίλη, τα ξωτικά, στόλισαν το πιο όμορφο Χριστουγεννιάτικο δένδρο με λαμπερά στολίδια και αμέτρητα φωτάκια, ενώ στη συνέχεια είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν αλλά και να συμμετάσχουν σε ένα διασκεδαστικό και εκπαιδευτικό θεατρικό παιχνίδι! Την παράσταση, όμως, έκλεψε η χορωδία των παιδιών ερμηνεύοντας χριστουγεννιάτικα τραγούδια. Στο τέλος, ο αγαπημένος μας Άγιος Βασίλης μοίρασε δώρα και φωτογραφήθηκε με όλους τους φίλους του!

 

#TasteTheFeeling

 

Από αριστερά προς δεξιά: Ο κος Γιώργος Πρωτόπαππας, Γενικός Διευθυντής των Παιδικών Χωριών SOS Ελλάδος, η κα Ντιάνα Μπίρμπα, Marketing Manager της Coca-Cola Hellas και ο κος Επαμεινώνδας Λοράνδος, Διευθυντής Παιδικού Χωριού SOS Βάρης & Στέγης Νέων Αθηνών.

 

Ο Άγιος Βασίλης μοίρασε δώρα σε όλους τους μικρούς φίλους των Παιδικών Χωριών SOS.

Σχετικά με την The Coca-Cola Company:

Η The Coca-Cola Company είναι η μεγαλύτερη εταιρεία μη αλκοολούχων ποτών στον κόσμο, με περισσότερα από 500, ανθρακούχα ή μη, εμπορικά σήματα και περισσότερες από 3.800 επιλογές προϊόντων.                                       Μαζί με την Coca-Cola, ένα από τα πιο πολύτιμα και αναγνωρίσιμα εμπορικά σήματα στον κόσμο, η  The Coca-Cola Company εμπορεύεται 20 brands αξίας δισεκατομμυρίων δολαρίων, εκ των οποίων 18 είναι διαθέσιμα σε επιλογές με μειωμένες, χαμηλές ή και καθόλου θερμίδες. Το χαρτοφυλάκιο της The Coca-Cola Company περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων, τα brands Diet Coke, Coca-Cola Zero, Fanta, Sprite, Dasani, vitaminwater, Powerade, Minute Maid, Simply, Del Valle, Georgia και Gold Peak. Μέσω του μεγαλύτερου συστήματος διανομής στον κόσμο, αποτελεί τον No. 1 προμηθευτή σε όλες τις κατηγορίες μη αλκοολούχων ποτών, ανθρακούχων ή μη. Καταναλωτές σε περισσότερες από 200 χώρες απολαμβάνουν τα προϊόντα της, περισσότερες από 1,9 δισ. φορές την ημέρα.

Διατηρώντας τη δέσμευσή της για διαμόρφωση βιώσιμων κοινωνιών, η The Coca-Cola Company επικεντρώνεται σε πρωτοβουλίες που μειώνουν το περιβαλλοντικό της αποτύπωμα, δημιουργούν ένα ασφαλές, χωρίς αποκλεισμούς περιβάλλον εργασίας για τους εργαζομένους της και ενισχύουν την οικονομική ανάπτυξη των κοινωνιών στις οποίες δραστηριοποιείται. Σε συνεργασία με τους κατά τόπους εμφιαλωτές της, η The Coca-Cola Company βρίσκεται ανάμεσα στους 10 κορυφαίους εργοδότες παγκοσμίως, με περισσότερους από 700.000 συνεργάτες.

Η Coca-Cola Hellas είναι θυγατρική εταιρεία της The Coca-Cola Company με ευθύνη για την Ελλάδα, την Κύπρο και τη Μάλτα. Δραστηριοποιείται στον χώρο της παροχής συμβουλευτικών υπηρεσιών αναφορικά με τη χάραξη της στρατηγικής marketing, την προώθηση, την έρευνα αγοράς, τη διαφήμιση και την προστασία της φήμης των προϊόντων της The Coca-Cola Company. Παρέχει επίσης τεχνογνωσία και συμβουλευτικές υπηρεσίες σε θέματα προϊοντικής επικοινωνίας, καθώς και υπηρεσίες για τη διασφάλιση των ποιοτικών ελέγχων των προϊόντων. Στην Ελλάδα, εμφιαλωτής της The Coca-Cola Company είναι η Coca-Cola Τρία Έψιλον που μαζί με την Coca-Cola Hellas, αποτελούν το Σύστημα της Coca-Cola στην Ελλάδα.

Η Coca-Cola Τρία Έψιλον δραστηριοποιείται εδώ και 47 χρόνια στην ελληνική αγορά και αποτελεί τη μεγαλύτερη εταιρεία παραγωγής μη αλκοολούχων ποτών στην Ελλάδα, όπου παράγεται το 96% των προϊόντων της. Ανήκει στον Όμιλο Coca-Cola HBC, έναν από τους μεγαλύτερους εμφιαλωτές και διανομείς των προϊόντων της The Coca-Cola Company παγκοσμίως και τον μεγαλύτερο στην Ευρώπη. Με έδρα την Αθήνα, η Coca-Cola Τρία Έψιλον αναπτύσσει παραγωγική και εμπορική δραστηριότητα σε όλη την Ελλάδα, εμφιαλώνοντας και διαθέτοντας τα προϊόντα της The Coca-Cola Company (Coca-Cola, Fanta, Sprite, Powerade, NESTEA, illy issimo και τα mixers Schweppes), καθώς και τα προϊόντα που έχει αναπτύξει η ίδια η εταιρεία (Amita, Frulite και το εμφιαλωμένο νερό AYΡA), ενώ επίσης διανέμει τα snacks TSAKIRIS και τα ενεργειακά ποτά Monster. Προσφέρει επίσης ένα ολοκληρωμένο χαρτοφυλάκιο αλκοολούχων ποτών, που περιλαμβάνει προϊόντα των οίκων Edrington, Ισιδώρου Αρβανίτου, Brown-Forman και Gruppo Campari.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την The Coca-Cola Company, επισκεφτείτε το Coca-Cola Journey στοwww.coca-colacompany.com, ακολουθήστε μας στο Twitter στο twitter.com/CocaColaCo, επισκεφτείτε το blog  www.coca-colablog.com ή βρείτε μας στο LinkedIn, στο www.linkedin.com/company/the-coca-cola-company.