Η Coca-Cola στήριξε το TEDxAthens για 5η συνεχόμενη χρονιά

Υπενθυμίζοντας στον κόσμο ότι τα καλύτερα πράγματα στη ζωή, τα απολαμβάνουμε φυσικά, με κλειστά μάτια.
SHARES

Για 5η συνεχόμενη χρονιά, η Coca-Cola στήριξε το TEDxAthens, το κορυφαίο συνέδριο δημιουργικότητας και καινοτομίας, που πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία το Σάββατο 13 Μαΐου, στη νέα Εθνική Λυρική Σκηνή στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος. Με κεντρικό θέμα «Edge», η εκδήλωση προσκάλεσε τους παρευρισκόμενους να οραματιστούν το μέλλον, ανακαλύπτοντας το όριά τους. Με αφορμή τη φετινή θεματική, εκεί βρέθηκε και η νέα Coca-Cola Χωρίς Θερμίδες, και με γλυκαντικό από το φυτό Στέβια, που ξεκίνησε παγκοσμίως το ταξίδι της με αφετηρία την Ελλάδα.

Ως Premier Partner, η Coca-Cola υποδέχτηκε το κοινό στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο της στο φουαγιέ της Εθνική Λυρικής Σκηνής, προσκαλώντας περισσότερους από 2.000 επισκέπτες, που βρέθηκαν εκεί, να απολαύσουν με τα μάτια κλειστά το νέο προϊόν που αποτελεί το 5ο μέλος της οικογένειας Coca-Cola στην Ελλάδα. Η νέα Coca-Cola Χωρίς Θερμίδες, και με γλυκαντικό από το φυτό Στέβια έχει τη γνωστή και αγαπημένη γεύση που περιμένει κανείς από την Coca-Cola, ενώ έχει ήδη προστεθεί ανάμεσα στις αγαπημένες επιλογές των Ελλήνων καταναλωτών!

Οι εκατοντάδες παρευρισκόμενοι παρακολούθησαν ομιλίες κορυφαίων προσωπικοτήτων και έζησαν  την πρωτοποριακή εμπειρία, που προσφέρει κάθε χρόνο το παγκοσμίου φήμης συνέδριο, TEXxAthens. Παράλληλα, καθ’ όλη τη διάρκεια του συνεδρίου, η Coca-Cola πρόσφερε μοναδικές στιγμές στους συμμετέχοντες, υπενθυμίζοντάς τους ότι τα καλύτερα πράγματα στη ζωή, τα απολαμβάνουμε «φυσικά» με κλειστά μάτια!

#tastethefeeling

#TEDxAth

Share
Follow
 

Τα καλύτερά μας

Best of Network

Δημόσιος καυγάς για Πικέ - Σακίρα

Ζεράρ Πικέ και Σακίρα καυγάδισαν δημόσια και μπροστά στους γιους τους, "φουντώνοντας" τις φήμες που τους θέλουν να βρίσκονται πολύ κοντά στον χωρισμό.

 

Ήθελα κι εγώ να αλλάξω τον κόσμο

Μικρές ιστορίες για τυχαίους ανθρώπους από τον Οδυσσέα Ιωάννου.

Δεν είναι πως δεν ήθελα κι εγώ να αλλάξω τον κόσμο, αλλά να... δεν θα ήταν το πρώτο που θα σκεφτόμουν. Και όχι πως δεν πήγαινα σε όλες τις πορείες στο Πανεπιστήμιο, σε όλες πήγαινα, αλλά να.... πάντα πίστευα πως το κάναμε με τον τρόπο των αγοριών.

PROMO
Social Man
Newsletter

Το ΟΝΕΜΑΝ επιλέγει και σου στέλνει τα καλύτερα θέματα στο email σου.