PUBLI

H Coca-Cola χορηγός του UEFA EURO 2016

Είμαστε όλοι καλεσμένοι στη μεγάλη γιορτή του ποδοσφαίρου, παρέα με την αγαπημένη μας Coca-Cola.

Το UEFA EURO 2016 TM , το κορυφαίο αθλητικό γεγονός που ενώνει τους φιλάθλους σε όλη την Ευρώπη, είναι εδώ, και η Coca-Cola, χορηγός της μεγάλης αυτής γιορτής για ακόμη μια φορά, μας προσκαλεί να απολαύσουμε μαζί, τους συναρπαστικότερους αγώνες. Γιατί η απόλαυση μιας Coca- Cola, όποια και αν είναι αυτή, με ή χωρίς θερμίδες, με ή χωρίς καφεΐνη, κάνει την κάθε στιγμή ακόμα πιο ξεχωριστή για κάθε φίλαθλο!

Μέσα από το νέο της τηλεοπτικό σποτ και με το σύνθημα «Είστε όλοι καλεσμένοι», η Coca-Cola μας μεταφέρει στη σέντρα των γηπέδων και μας υπενθυμίζει ότι ακόμα και αν η ομάδα μας είναι πίσω στο σκορ, μπορούμε να τη βοηθήσουμε να το γυρίσει – Πώς; Αρκεί να φωνάξουμε δυνατά όλοι μαζί, παρέα με την αγαπημένη μας Coca-Cola!

Για όλους εκείνους που θα έχουν την ευκαιρία να ζήσουν τη χαρά της μεγάλης ποδοσφαιρικής γιορτής από κοντά και να βρεθούν στα γήπεδα της Γαλλίας, η Coca-Cola έχει ετοιμάσει μια σειρά από δράσεις και μοναδικές εκπλήξεις. H εμπειρία των φιλάθλων θα ξεκινήσει από το αεροδρόμιο, όπου εκεί θα τους καλωσορίσει η Coca-Cola με γιορτινή διάθεση, ενώ σε δρόμους και σε στάσεις λεωφορείων, ψηφιακές οθόνες θα μεταφέρουν τον εορταστικό παλμό των ημερών. Παράλληλα, όλοι οι αγώνες θα προβάλλονται και σε γιγαντοοθόνες, που θα έχουν στηθεί σε εξωτερικούς χώρους.

 

Η The Coca-Cola Company διατηρεί μια μακρόχρονη σχέση με την UEFA η οποία ξεκινάει από το 1988, οπότε και η αγαπημένη μας Coca-Cola ξεκίνησε να στηρίζει τα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα και να βρίσκεται στην καρδιά της διοργάνωσης. Λέξεις, όπως μοναδικές στιγμές, ενέργεια, γιορτή και πάθος περιγράφουν με τον καλύτερο τρόπο το δεσμό που έχει δημιουργηθεί ανάμεσα στην Coca-Cola και την Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία, εδώ και περίπου 30 χρόνια.

Μπορείτε να απολαύσετε το νέο τηλεοπτικό σποτ της Coca-Cola για το UEFA EURO 2016 TM:

 

#TasteTheFeeling