PUBLI

Η FIX Hellas Μεγάλος Χορηγός στο Θαλασσινό Καρναβάλι Χαλκίδας «Μπύρα από τον τόπο σου»

Η FIX Hellas, η αγαπημένη μπύρα όλων των Ελλήνων υποστήριξε ως «Μέγας Χορηγός» το Θαλασσινό Καρναβάλι Χαλκίδας, ένα από τα μεγαλύτερα και πιο εντυπωσιακά καρναβάλια της Ελλάδας.

Πάνω από 100.000 επισκέπτες βρέθηκαν στην παραλία και στους δρόμος της Χαλκίδας όχι μόνο κατά την διάρκεια του τελευταίου τριημέρου της Αποκριάς αλλά και σε όλες τις εκδηλώσεις που διοργάνωσε ο Οργανισμός Πολιτισμού του Δήμου Χαλκιδέων όπως  το «Γαϊτανάκι του Ευρίπου» και το Αποκριάτικο Ελληνικό Γλέντι που πραγματοποιήθηκε στις 10 Φεβρουαρίου.

 

Κάνοντας πράξη το μήνυμα της «Μπύρα από τον τόπο σου», η FIX Hellas στηρίζει τις τοπικές κοινότητες της ευρύτερης περιοχής της Ριτσώνας, όπου βρίσκεται το ένα από τα δυο εργοστάσια της Ολυμπιακής Ζυθοποιίας.

Επιπλέον, στην φετινή παρέλαση καρναβαλιστών βρέθηκε και η FIX Άνευ προσφέροντας μια ακόμα επιλογή σε όλους τους συμμετέχοντες, για αυθεντική γεύση μπύρας χωρίς αλκοόλ.

 

Η FIX Hellas, η αγαπημένη μπύρα της Εύβοιας, στηρίζει την τοπική κοινότητα και βρίσκεται δίπλα σε όλες τις αυθεντικές στιγμές των κατοίκων της!

FIX Hellas. Μία χώρα, μία μπύρα!