H Globe One Digital χορηγός του Game Changer in Digital Marketing - News of the brands - News of the brands
 

H Globe One Digital χορηγός του Game Changer in Digital Marketing

To Game Changer in Digital Marketing καταφέρνει να εντάξει το Digital Marketing στην καθημερινότητα των επιχειρήσεων, αλλά και των χρηστών έξυπνων συσκευών, αλλάζοντας τον τρόπο της διαφήμισης.
SHARES

H Globe One Digital ήταν για άλλη μια φορά υπερήφανος χορηγός υποστήριξης του επιτυχημένου συνεδρίου Game Changer in "Digital Marketing" που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 10 Οκτωβρίου, στη Στέγη του Ιδρύματος Ωνάση. Κεντρικοί ομιλητές ήταν διεθνή ονόματα από τον χώρο του Digital Marketing, ενώ το συνέδριο παρακολούθησαν εκπρόσωποι και στελέχη κορυφαίων επιχειρήσεων της χώρας.

«Στη Globe One Digital θεωρούμε σημαντικό να στηρίζουμε κάθε προσπάθεια που προάγει τις πιο σύγχρονες τεχνικές διαδικτυακού marketing, social media marketing και ψηφιακής επικοινωνίας. H προσήλωση στην αποτελεσματικότητα, με στόχο τη μέγιστη δυνατή απόδοση της ψηφιακής προβολής των διαφημιζόμενων, βρίσκεται στο επίκεντρο της αποστολής μας ως Digital Performance Marketing Agency. Μας ενδιαφέρει όχι μόνο να παρακολουθούμε, αλλά να είμαστε συνοδοιπόροι σε κάθε ενέργεια που οδηγεί τις εξελίξεις, σε έναν κλάδο που γνωρίζει ραγδαίες και διαρκείς αλλάγες. To Game Changer in Digital Marketing καταφέρνει ακριβώς αυτό: να εντάξει το Digital Marketing στην καθημερινότητα των επιχειρήσεων, αλλά και των χρηστών έξυπνων συσκευών, αλλάζοντας τον τρόπο της διαφήμισης. Συγχαρητήρια στην 24Media και στην Tsomokos S.A. για την πολύ επιτυχημένη διοργάνωση», δήλωσε ο Δημήτρης Παπουτσής, ιδρυτής και CEO της Globe One Digital. 

Το Game Changer in "Digital Marketing" διοργανώνεται από την 24Media και την Tsomokos S.A. με στόχο τη διερεύνηση και την ανάδειξη των τάσεων, των ευκαιριών και των μεγάλων αλλαγών που συμβαίνουν στο τοπίο του ψηφιακού μάρκετινγκ.

Share
Follow
 

Τα καλύτερά μας

Longread

Ηρακλειά: Τρεις μαθητές και γύρω γύρω θάλασσα

Περάσαμε 48 ώρες με τους ανθρώπους που δίνουν ζωή στο μονοθέσιο δημοτικό σχολείο του νησιού.

Best of Network

Αναβάθμιση της οικονομίας και στο βάθος χρέος

Σήμα εξόδου από το μνημόνιο, αλλά και ένδειξη πως θα δοθεί στη χώρα η ελάφρυνση χρέους δίνουν η αναβάθμιση της πιστοληπτικής ικανότητας από τον Fitch, αλλά και τα θετικά σχόλια για το γεγονός στον γερμανικό Τύπο

Το μήνυμα Κοτζιά, η απάντηση της Άγκυρας και η επιχείρηση 'εκτόνωσης' της έντασης

Η απάντηση της Άγκυρας στο ΥΠΕΞ, οι επαφές Μητσοτάκη με Γιλντιρίμ και Τσαβουσογλου και η προσπάθεια της Τουρκίας να ρίξει τους τόνους στον απόηχο της έντασης στα Ίμια, όταν η τουρκική ακταιωρός εμβόλισε σκάφος του Λιμενικού

 

Το μπορείς αυτό που έχεις γίνει;

Μικρές ιστορίες για τυχαίους ανθρώπους από τον Οδυσσέα Ιωάννου.

Mια τελευταία φορά. Τον άκουσε από την αρχή ως το τέλος. Περισσότερο από την μουσική και τα λόγια περίμενε να ακούσει τα χτυπήματα και τις μικρές χαρακιές που τις θυμόταν μία μία.

Μάθε τα πάντα για φετινά βραβεία
PROMO
Social Man
Newsletter

Το ΟΝΕΜΑΝ επιλέγει και σου στέλνει τα καλύτερα θέματα στο email σου.