Η Heineken Light είναι εδώ

Η Heineken LIGHT διοργάνωσε την πρώτη συνάντηση του φετινού καλοκαιρού, στη Μαρίνα του Φλοίσβου, στο σκάφος Carmen Fontana, για να γιορτάσει την άφιξη της μοναδικής LIGHT μπίρας στην Ελλάδα.
SHARES

Με θέα το λόφο της Καστέλλας, ο σεφ Δημήτρης Σκαρμούτσος ετοίμασε sushi μπροστά στους καλεσμένους, οι οποίοι το απόλαυσαν με τη συνοδεία δροσερής Heineken LIGHT. Η μουσική του βρετανικού DJ duo The Allergies, συμπλήρωσε μοναδικά αυτό το απόγευμα της Πέμπτης.

H Heineken LIGHT με μόνο 86 θερμίδες, 3,3% αλκοόλ και όλη τη γεύση είναι η ιδανική, premium επιλογή από νωρίς το απόγευμα μέχρι αργά το βράδυ, κατά τη διάρκεια ενός light lunch break, σε μια απογευματινή βόλτα μαζί με φίλους, σε μια έξοδο ή ακόμα και μετά το γυμναστήριο.

Η Heineken LIGHT, βρίσκεται ήδη στον αέρα με την τηλεοπτική καμπάνια «Κάποιες φορές, καλύτερα LIGHT», παρουσιάζοντας τις στιγμές κατανάλωσης όπου αποτελεί την πιο σωστή επιλογή.

Share
Follow
 

Best of Network

 

Ζητείται δουλειά πάνω από τη γη

Μικρές ιστορίες για τυχαίους ανθρώπους από τον Οδυσσέα Ιωάννου.

Είχε πολλαπλασιάσει την νύχτα του. Όλος ο κόσμος είχε δέκα ώρες νύχτα, εκείνος είχε δέκα πέντε. Δεν γίνεται να μην σου κάνει κάτι αυτό. Δεν ήξερε τι, αλλά κάτι, σίγουρα.

PROMO
Social Man
Newsletter

Το ΟΝΕΜΑΝ επιλέγει και σου στέλνει τα καλύτερα θέματα στο email σου.