PUBLI

H Huawei φέρνει ένα φωτογραφικό στούντιο στην τσέπη σας

Οι νέες συσκευές Huawei Ρ10 και Ρ10 Plus εντυπωσιάζουν με τα προηγμένα χαρακτηριστικά, την πολυτελή εμφάνιση και το εύχρηστο User Interface τους.

Ένα μικρό θαυματουργό φωτογραφικό στούντιο “τσέπης” προσφέρουν στον χρήστη τους τα smartphones της νέας σειράς Ρ10 και Ρ10 Plus της Huawei. Τα δύο κινητά τηλέφωνα προσφέρουν ξεχωριστά φωτογραφικά πορτρέτα, καταπληκτικές φωτογραφίες με ζωηρά έντονα χρώματα και υπέροχες μονοχρωματικές φωτογραφίες με έντονες αντιθέσεις στην αποτύπωση του μαύρου. Η φωτογραφική απογείωση της Huawei οφείλεται στην ήδη δοκιμασμένη συνεργασία της με την κορυφαία εταιρεία φωτογραφικών ειδών Leica που δημιουργεί συνεχώς νέα… θαύματα. Για πρώτη φορά σε ένα smartphone, τα μοντέλα  Huawei Ρ10 και Ρ10 Plus συνδυάζουν δύο φωτογραφικές μηχανές, μία Leica στο μπροστινό μέρος και την διπλή κάμερα Leica στην “πλάτη” της συσκευής. Με χαρακτηριστικά όπως ο φωτισμός επιπέδου επαγγελματικού στούντιο και η τεχνολογία τρισδιάστατης αναγνώρισης προσώπου, τα αποτελέσματα στην φωτογράφιση είναι εντυπωσιακά σε κάθε περιβάλλον.

 

Παράλληλα, με το στοιχείο Hybrid Zoom, ο χρήστης έχει την δυνατότητα να εστιάσει σε συγκεκριμένα σημεία μίας εικόνας, διατηρώντας όμως την συνολική ευκρίνεια και ποιότητα.

Τα Huawei Ρ10 και Ρ10 Plus όμως δεν θα σας κλέψουν τις καρδιές μόνο με τις φωτογραφικές τους επιδόσεις. Θα σας κερδίσουν με την πρώτη ματιά χάρη στα νέα θεαματικά σχέδια και χρώματα τους που φέρουν την υπογραφή της Pantone Color Institute. Στην Ελλάδα κυκλοφορούν οι εξής αποχρώσεις: Graphite Black, Dazzling Blue, Prestige Gold, Mystic Silver.

Ελίτ σχεδιασμός

Όπως όλες οι προηγούμενες συσκευές της σειράς Ρ της Huawei, τα μοντέλα Ρ10 και Ρ10 Plus τραβούν τα βλέμματα με τη μινιμαλιστική, ιδιαίτερα λεπτή φόρμα τους, με τις στρογγυλεμένες άκρες.

Ειδικότερα, το Huawei Ρ10 δεν είναι πιο μεγάλο από το προκάτοχό του, το P9: Ήταν εφικτό ακόμα και να αφαιρεθούν 1,5 χιλιοστά από το πλάτος του, διατηρώντας παράλληλα τη λεπτότητα του σε 7 χιλιοστά.

 

Η λεπτή επιφάνεια του κινητού όχι μόνο δείχνει πανέμορφη, αλλά είναι και πρακτικά άριστη. Μπορεί να χωρέσει σε κάθε τσέπη, δεν θα σε ενοχλεί όταν περπατάς, και εφαρμόζει τέλεια στο χέρι σου. Είναι πολύ πιο εύκολο για σένα να αγγίξεις το μενού του κινητού, που βρίσκεται στην κορυφή της οθόνης, εξαιτίας της διαγώνιου 5.1 ιντσών οθόνης του. Η άνεση αγγίζει την τελειότητα!

Η εμφάνιση όμως, ως γνωστόν, δεν είναι το παν και τα νέα αυτά μοντέλα δεν θα μπορούσαν παρά να περιέχουν όλα εκείνα τα πολύτιμα χαρακτηριστικά που αναζητάτε από ένα premium smartphone. Τις εξαιρετικά γρήγορες ταχύτητες στην φόρτιση της μπαταρίας χάρη στην τεχνολογία SuperCharge της Huawei, το λειτουργικό σύστημα που παραμένει για πάντα τόσο γρήγορο όσο την πρώτη ημέρα που το αγοράσατε, και την κορυφαία συνδεσιμότητα που σας κρατάει συνδεδεμένους με τον διαδικτυακό κόσμο όπου κι αν βρίσκεστε.

Σχετικά με τη Huawei

Η Huawei είναι κορυφαίος παγκόσμιος προμηθευτής τεχνολογικών λύσεων πληροφορικής και επικοινωνιών (ICT). Στόχος της είναι να φτιάξει έναν καλύτερα συνδεδεμένο κόσμο, δρώντας ως υπεύθυνος εταιρικός πολίτης, καινοτόμος ηγέτης για την κοινωνία της πληροφορίας και συνεργάτης στην βιομηχανία.

Με πελατοκεντρική καινοτομία και ισχυρές συνεργασίες, η Huawei έχει καθιερώσει ένα ολοκληρωμένο πορτφόλιο ICT λύσεων που προσφέρουν στους καταναλωτές το ανταγωνιστικό πλεονέκτημα στους τομείς των τηλεπικοινωνιακών δικτύων, των συσκευών και του cloud computing. Οι 170.000 υπάλληλοι που απασχολεί η Huawei σε όλον τον κόσμο, είναι αφοσιωμένοι στη δημιουργία της μέγιστης αξίας για τηλεπικοινωνιακούς παρόχους, εταιρείες και καταναλωτές.

Οι καινοτόμες ICT λύσεις, τα προϊόντα και οι υπηρεσίες της Huawei διατίθενται σε περισσότερες από 170 χώρες εξυπηρετώντας πάνω από το 1/3 του παγκόσμιου πληθυσμού. Με έτος ίδρυσης το 1987, η Huawei είναι μια ιδιωτική εταιρεία που ανήκει εξολοκλήρου στους υπαλλήλους της.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Huawei Consumer Business Group επισκεφθείτε τον διαδικτυακό τόπο της Huawei.

Αν θες να αποκτήσεις το Huawei P10, P10 Plus και P10 lite που σου ταιριάζει, η Huawei σε επιβραβεύει. Εν όψει καλοκαιριού, ξεκίνησε μια ιδιαίτερη καμπάνια: με την αγορά ενός Huawei P10 ή  P10 Plus  από 19 Ιουνίου μέχρι 30 Ιουλίου, οι καταναλωτές έχουν τη δυνατότητα να πάρουν ως δώρο τρία χρήσιμα αξεσουάρ/ gadgets (Power bank, Car SuperCharger και μοναδικές ειδικά κατασκευασμένες θήκες για τα smartphones Huawei P10 & P10 Plus). Παράλληλα, όσοι αγόρασαν Huawei P10 lite μέχρι τις 14 Ιουνίου, θα λάβουν ως δώρο ένα Power Bank για να μην μείνουν ποτέ χωρίς μπαταρία στις διακοπές τους. Τέλος, υπάρχει και 3η προσφορά: Για κάθε αγορά Huawei P8 lite ή P9 lite ή P10 lite από τις 12 Ιουλίου και μετά και μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων, η Huawei δίνει ένα υπέροχο Selfie Stick δώρο για μοναδικές selfies στις διακοπές σας! Για να γίνουν δικά σας τα μοναδικά αυτά δώρα, δεν έχετε παρά να επισκεφτείτε τον ιστότοπο http://makeitpossible.gr