Η ΙΚΕΑ του Ομίλου FOURLIS, συμμετείχε στον 12ο Διεθνή Μαραθώνιο Θεσσαλονίκης «Μέγας Αλέξανδρος»

Τα μέλη της IKEA RUNNING TEAM φέτος έτρεξαν για έναν πολύ καλό σκοπό, για τα παιδιά!
SHARES

Την Κυριακή, 2 Απριλίου τα μέλη της ΙΚΕΑ RUNNING TEAM έδωσαν ραντεβού στη Θεσσαλονίκη και έτρεξαν για ένα πολύ καλό σκοπό, την ενίσχυση του Προγράμματος Κοινωνικής Υπευθυνότητας της ΙΚΕΑ, «Σταθμοί Χαράς».

Ο Διεθνής Μαραθώνιος Θεσσαλονίκης «Μέγας Αλέξανδρος» αποτελεί ένα μεγάλο αθλητικό αλλά και πολιτιστικό γεγονός, στο οποίο η ΙΚΕΑ, συμμετέχει ενεργά.

Από το Σάββατο φιλοξενήθηκαν αρκετές αθλητικές αλλά και διασκεδαστικές δράσεις στο περίπτερο της ΙΚΕΑ. Τα παιδιά έπαιξαν και έμαθαν για τον αθλητισμό μέσα από διαδραστικά παιχνίδια, ενώ τα μέλη της IKEA RUNNING TEAM είχαν στην διάθεση τους τον προπονητής της ομάδας Βαγγέλη Ζαρουχλιώτη για να τους δώσει συμβουλές και να λύσει κάθε απορία.

 

Φέτος, οι συμμετοχές με την IKEA RUNNING TEAM υπερέβησαν τις 1.000 και ανάμεσα σε αυτές ήταν οι Θοδωρής Μαραντίνης, Γιάννης Αϊβάζης, Ευγενία Σαμαρά, Γιάννης Ποιμενίδης, Ολίβια Γαβρίλη και Έλενα Γαλίφα. Όλα τα μέλη της IKEA RUNNING TEAM έτρεξαν για να πετύχουν τους προσωπικούς τους στόχους και ταυτόχρονα για όλους ήταν ιδιαίτερη η χαρά αφού για κάθε συμμετοχή η ΙΚΕΑ έδωσε 5 ευρώ για την ενίσχυση του προγράμματος «Σταθμοί Χαράς» .

Για το 2017, η ΙΚΕΑ δεσμεύεται να συνεχίσει να δημιουργεί «Σταθμούς Χαράς». Σε συνεργασία με τους υπεύθυνους των σταθμών και τις αρμόδιες τοπικές αρχές, το 2017 θα διαμορφώσει και θα εξοπλίσει πάνω από 20 δημοτικούς βρεφονηπιακούς σταθμούς σε όλη την Ελλάδα. Για την ΙΚΕΑ τα παιδιά είναι οι πιο σημαντικοί άνθρωποι στον κόσμο γι’ αυτό και δε θα σταματήσουμε ποτέ να προσπαθούμε, για να τους εξασφαλίσουμε μια καλύτερη καθημερινή ζωή. 

Γιατί για τα παιδιά δεν πρέπει ποτέ να σταματάς να προσπαθείς.

Share
Follow
 

Τα καλύτερά μας

Best of Network

'Κλάδος Ελαίας' στο Αφρίν: Στρατιωτικό και διπλωματικό θρίλερ στα συριακά εδάφη

Περισσότερους από εκατό στόχους έπληξαν οι τουρκικές δυνάμεις από ξηράς και αέρος. Απάντηση στα χτυπήματα προαναγγέλλουν οι Κούρδοι. Αποφασισμένος ο Γιλντιρίμ για προέλαση των χερσαίων δυνάμεων, τηλεφωνική επικοινωνία Λαβρόφ - Τίλερσον

Ομάδα για τίτλο, με άτιτλους παίκτες

Ο ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΜΙΧΟΣ γράφει για την τεράστια γκέλα Νο 4 της ΑΕΚ, που πρέπει να κάνει πλέον 2 διπλά σε "Καραϊσκάκης", Τούμπα, Περιστέρι κι αναλύει πως ενώ έχει ομάδα που μπορεί να πάρει το πρωτάθλημα δεν έχει προπονητή και παίκτες με το εξειδικευμένο μέταλλο πρωταθλητή, κάτι που της κοστίζει

 

Σε όλους αναλογεί ένα τέτοιο τηλεφώνημα

Μικρές ιστορίες για τυχαίους ανθρώπους από τον Οδυσσέα Ιωάννου.

Πώς σηκώνεις το τηλέφωνο στις τρεις τα ξημερώματα χωρίς να σου 'χει φύγει όλο το αίμα από τα χέρια; Πόσες σκέψεις προλαβαίνουν να περάσουν από το ναρκωμένο ακόμα μυαλό σου σε εκείνα τα άχρονα δευτερόλεπτα;

PROMO
Social Man
Newsletter

Το ΟΝΕΜΑΝ επιλέγει και σου στέλνει τα καλύτερα θέματα στο email σου.