PUBLI

Η INTERSPORT και η SAUCONY σας προσκαλούν στο 5ο RUN TOGETHER

Το “RUN TOGETHER powered by INTERSPORT & SAUCONY” επιστρέφει δυναμικά, για 5η χρονιά, στον εμβληματικό χώρο του ΟΑΚΑ, την Κυριακή 14 Οκτωβρίου.

Ένα ξεχωριστό fun run που υπόσχεται και φέτος μια μοναδική running εμπειρία σε όλους τους συμμετέχοντες. Ένα μοναδικό event για όλους εμάς που έχουμε το ίδιο πάθος για το τρέξιμο και θέλουμε να το μοιραστούμε με τους αγαπημένους μας, ανεξάρτητα από τη φυσική κατάσταση, τις επιδόσεις και την ηλικία.

Στο RUN TOGETHER στόχος δεν είναι ο χρόνος τερματισμού αλλά να τρέξουμε ΜΑΖΙ, σε ζευγάρια, και να παροτρύνουμε τον κολλητό μας, το ταίρι μας, τον γονιό μας ή το παιδί μας να διασκεδάσουμε, τρέχοντας.

Τα ζευγάρια των συμμετεχόντων μπορούν να αποτελούνται από 2 ενήλικες ή από 1 ενήλικα και 1 παιδί ως εξής: Άνδρας-Άνδρας, Γυναίκα- Γυναίκα, Άνδρας-Γυναίκα, Ενήλικας-Παιδί.

Ως χρόνος τερματισμού του ζευγαριού υπολογίζεται ο χρόνος του συμμετέχοντα που τερματίζει 2ος , παροτρύνοντας τους συμμετέχοντες να τρέχουν μαζί βοηθώντας ο ένας τον άλλο!

Με μόλις 10€ το κάθε ζευγάρι συνολικά στην απλή εγγραφή ή 20€ το ζευγάρι στην premium εγγραφή που περιλαμβάνει 2 τεχνικά μπλουζάκια, έχετε την ευκαιρία να ζήσετε ένα όμορφο δρομικό πρωινό!

 

Φέτος το “RUN TOGETHER powered by INTERSPORT & SAUCONY” ανανεώνεται και θα είναι ακόμα πιο ιδιαίτερο, επιφυλάσσοντας  πολλές  εκπλήξεις στη διάρκεια της διοργάνωσης και στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο του τερματισμού, καθώς και σημαντικά δώρα για τους νικητές και όχι μόνο.

Η εκκίνηση του 5ου “RUN TOGETHER powered by INTERSPORT & SAUCONY” θα δοθεί στον περιβάλλοντα χώρο του ΟΑΚΑ (από Λ. Κύμης), την Κυριακή 14 Οκτωβρίου, στις 10.30 το πρωί, με τους συμμετέχοντες να επιλέγουν μεταξύ 3 διαφορετικών αποστάσεων, των 3χλμ, των 6χλμ και από φέτος προσθέτουμε και αγώνα 9χλμ.

 

Η διαδρομή του αγώνα είναι κυκλική, διασχίζει την «Αγορά», την θολωτή κατασκευή που αναπτύσσεται σε καμπύλη κατά μήκος του βόρειου άκρου του ΟΑΚΑ, περνάει δίπλα από το Κεντρικό Ολυμπιακό Στάδιο, το Κλειστό Γήπεδο Μπάσκετ, το Κολυμβητήριο και το Τείχος των Εθνών και καταλήγει στο σημείο εκκίνησης. Οι δρομείς που επιλέγουν να διανύσουν τα 6 χλμ επαναλαμβάνουν τη διαδρομή δύο φορές και αυτοί των 9χλμ κάνουν συνολικά τρεις στροφές.

Στο χώρο του τερματισμού θα έχετε την ευκαιρία να δοκιμάσετε τη νέα τεχνολογία “EVERUN” της SAUCONY αλλά και να απολαύσετε τις ΔΩΡΕΑΝ εξειδικευμένες υπηρεσίες της INTERSPORT: INTERSPORT Footscan, για να μάθετε τη μορφολογία του πέλματός σας και INTERSPORT Dynamic Analysis, για ανάλυση της κίνησή σας την ώρα που τρέχετε και καταγραφή των επιβαρύνσεων που δέχεται το πέλμα σας.

Για εγγραφές αλλά και περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε το επίσημο website της διοργάνωσης: www.runtogether.gr